Salón Márie Andrašonovej. Viete kde sa nachádza?

Ahojte, už dlhšiu dobu rozmýšľam nad tým, čo si mám obliecť po polnoci a tak. A keďže nie som ten klasický šatový typ, tak potrebujem len nejaké spoločenské šaty na požičanie, nech ich zbytočne mole v skrini nežerú :-D Vo veľa časopisoch som čítala o Márii Andrašovanovej- švagrinej Beaty Dubasovej, že má nejaký salón a tak a rada by som sa k nej išla kuknúť, len neviem kde ten salón je. Neviete mi niektorá poradiť? Ďakujem Monciky
Odpovedať
Ahoj, ten salón je na Junáckej ulici pri Poluse.
Odpovedať
dakujem Monciky
Odpovedať
Toto smrdi reklamou a porusovanim pravidiel fora. Alebo ze by som sa mylila?
Odpovedať
Supka, nemusí byť vo všetkom reklama. Baby sa tu pýtajú na veľa vecí, aj kde sú dobré salóny, kde dostanú čo najlepšie veci. Ja neviem
Odpovedať
myslim, ze zatial je to ok ;-)
Odpovedať
Dobry vecer, supka ukludni sa :-) , ani nahodou to nebola reklama. uplne seriozne som hladala ten salon, lebo som o nej citala v casopise a na internete nema nijaku stranku, tak som si myslela, ze tu mi baby poradia. To skor ine temy zavanaju reklamou, napr. babenka co pise o salone mylady- ta je celkom nenapadne, co poviete? Ja inak pracujem uplne v opacnej sfere, to by tak dopadlo, keby som mala mat butik- chudatka zakaznicky :-p Ale nic, uz som na majitelku aj vypatrala cislo, tak sa tam pojdem mrknut. Emjee, dakujem. papa
Odpovedať
Ahoj, ja som si bola v tom salone požičať šaty na kamoškinu svatbu...a proste som si tam nevedela vybrať :-D ...majú tam strááášne veľa krásnych šiat...tak tam len treba ísť pozrieť...slečny ktoré sú tam sú veľmi ochotné a ani tá cena za požičanie nie je hrozná :-)
Odpovedať
Ahojte...bola som na junáckej ulici, ale nič také som tam nenašla. Iba butik Nivy a nechce sa mi veriť, že to bol salón. Neviete presne číslo alebo popis kde sa to nachádza? (nemala som čas to tam obehať). Ďakujem za odpoveď.... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
straw je to priamo v budove plavarne, myslim vchod do detskeho salonu.. ked stojis pred plavarnou, po lavej ruke mas polus, tak blizsie k bajkalskej.. od bajkalskej ma na poschodi aj vyklad ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
..cau baby, a mozte mi prezradit prosim, kolko je to celkom v pohode pozicovne? tiez mam problem s popolnocnymi a v obchodoch tuto sezonu maju hlavne saticky cierne alebo hnede :-| ..dik..
Odpovedať
Ahojte, no skoda, ze sa tato tema neobjavila skor nez som sa vydala ;-) Ja som o tomto salone tiez citala a snazila som sa ho vygooglit, lenze na nete som nenasla ziadny odklaz ani link, ani nic. No, skoda. Tak dfam, ze babam, ktore maju pred svadbou tato tema pomoze. Potom napiste svoju skusenost s vyberom a s cenou a mozno tam skocim pocas plesovej sezony :-)
Odpovedať
Profilova fotka
..caute..ja som sa vcera bola pozriet v tom salone, je to prestahovane krizom cez ulicu..teda je to hned vedla ZORA centra..salon sa vola MAK`S..maju tam celkom fajn vyber, aspon ja si myslim a ceny zu ozaj v pohode.. 1500 a 2500..
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja som si tam vybrala fakt krásne šaty...je to dobrá požičovna, velikánsky výber, vrelo odporúčam a hlavne ta ochota
Odpovedať
Ahojte, takze dens som sa tam konecne dostala a mam vybrane saty po polnoci. Pani majitelka bola velmi mila, saty maju nadherne, vyber super- kedze nie som typ spageta :-) a ceny tiez nie su vysoke. Takze zatial odporucam
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
Jeeeeej, ďakujeeem, aspoň viem, kde hľadať dávnu kamarátku z detstva - Riušku. ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?