Recenzia svadobných salónov v Bratislave a Prievidzi

Profilova fotka
Ahojte vsetci, mam za sebou tyzden behania po svadobnych salonoch a rada sa podelim o skusenosti. Svadba bude 16.09.2006 v dedinke pri Prievidzi- v Bratislave sa takmer vsetkym zdalo, ze 4 mesiace pred tymto terminom je uz dost neskoro na rezervaciu siat. Naproti tomu v Prievidzi nikto nehikal ze ako neskoro idem. Vybrala som si v Milady v Prievidzi. Ceny v BA sa pohybuju od 6000, priemer je tak 9-10000 a pritom nie vzdy ide o nove kusky z aktualnej kolekcie! Daju sa zohnat aj lacnejsie, ale to su poriadne smejdy a gyce. St. Valentin - Zilinska ulica - velky vyber, pekne priestory ,ale obsluha otrasna, preto neodporucam, iba ak totalnym flegmatikom, ktorych z rovnovahy nevyvedie ani to, ze sa tam na zakaznicku doslova vykricia Nicol - Aupark Saty pekne,ale priestory male a stiesnene a ceny od 10 ci 11 000 - ani som si tam preto neskusala Michelle - Obchodna ulica Saty krasne, ceny vysoke, obsluha by mohla byt aj prijemnejsia, priestory stiesnene Novia Isabel - Zahradnicka Obsluha velmi mila, ale vyber a kvalita siat dost nizka za ceny cca 7-8000 Sk. Lady Di - Obchodna ulica Priestory dost provizorne a saty na pohlad starsie a tiez nie podla aktualnej mody. Stacilo mi 3-min. nakuknutie a radsej som sla dalej. Obsluha vyzerala byt ale mila Pronuptia - Hodzovo nam. Obsluha mila, priestory pekne ale viacere saty na pohlad doseda, mozno nove nevystavuju, neviem, ja som si vybrala z katalogu, ale v reale vyzerali uz dost obnosene a stale za nich pytali 7-8000! Belissima - Petrzalka Pekne priestory, vynikajuca mila obsluha, krasne modely, ceny okolo 8000 Karina - Petrzalka, Furdekova ul. Lacny a gycovity salon aj so vsetkymi modelmi. Neoplati sa tam ist ani pozriet, hoci obsluha bola velmi mila. Salon EL - Petrzalka, Rusovska cesta 11 Najlepsi Bratislavsky salon, saty uz od 6000 uplne nove a nadherne, velky vyber, mila obsluha, krasne nove priestory. Jednoznacne odporucam ist sa tam pozriet! Adam A Eva - asi Radlinskeho, od juna na Obchodnej Obsluha celkom mila, ale saty stare a nepekne. Salon (nazov si nepamatam) - roh Tomasikovej ulice Malinky salon s velmi dobrou, milou obsluhou, saty celkom pekne, ale nedala by som za ne viac ako 4000! PRIEVIDZA Salon Angelica Krasne saty, ceny okolo 5 - 6000, vsetko nove modely, mila obsluha Salon Motyl Mila obsluha, velky vyber, hlavne klasickych korzetovych siat, nie luxusne modely, ale zato velmi dobre ceny okolo 4000 Sk Salon Milady Nadherne saty, velky vyber, krasne nove velke priestory, vynikajuca obsluha a prijatelne ceny zahrnajuce uz aj stolu, kabatik, pompadurku,rukavicky za korunky, bizuteriu sa priplaca ale maju tam velmi dobry vyber - najlepsi zo vsetkych salonov - tam som nasla aj svoje vysnivane za 5.5 tisic! Jednoznacne odporucam!!!!!!!!!!!!!!!
Odpovedať
1
2
BA - ja som skusila (hoci mam jedny rezervovane, hladala som dalej a to som nemala robit :-) Valentino - podobny pocit ako dobromila, krasne veci, ale vdaka obsluhe a cenam nikdy Adam Eva - snazila som sa tam dostat, dovolat - bez uspechu ? :-( Fany - (roh Tomašikovej) - super obsluha, aj ked v kazdych satach som podla nich vyzerala uzasne, aj keby na mna navliekli vrece :-), dovolili mi dokonca do 2 dni si rozmysliet, ci chcem alebo nechcem satky a vratili mi zalohu, lebo som sa rozhodla ze nie ... Monika - tam som sa po skusenostiach neviest ani nechcela vybrat, ale isla som tam ... A vybrala som si, ale aj tak mam strach si odtial zobrat satky ... Mate niektora skusenosti ? DObre ci zle ? Nedovolili fotit, takze sa neviem zhodnotit s odstupom casu ... Salon El - uzasne satky, skoda ze tie moje maju nenormalne dlhu vlecku, ale su bozske ... no, asi vyhra biela linia z Moniky ... tak len budem cakat, ci ma niektora z vas neodradi ... :-)
Odpovedať
Ja som bola vcera v Monike vzhladom na fakt, ze v sobotu mame svadbu a surne zhanam popolnocne saty. Prisla som tam cca 17,40, teta ma odbila, ze tam teraz skusa "nevesta"... ja jej na to, ze aj ja som nevesta a vysvetlila som jej moju situaciu... ani ma nevypocula a dala mi najavo, ze na mna uz dnes nebude mat vobec cas... tak som skusila, ci sa nemozem vyzut a ist si pozriet saty... vraj nie, lebo nikto sa siat nesmie dotknut, ona mi ich nechcela ukazat a katalog nemali. Tak som dost ]-( odisla. Teda by som od dnes tento salon priradila k tym "menej ustretovym".
Odpovedať
Profilova fotka
No ja som tiez z Ba a salony som obehala, mne sa tiez jedny saty pacili v salone Monika, a aj som bola rozhodnuta ze by som ich chcela, ale boli neochotny mi ich podrzat aspon jeden den, tak to som bola dost prekvapena, lebo inde boli mile a ustretove baby, anpr. Salon EL, a okrem toho v tej Monike mi dali vyskusat 2 saty a potom uz nie, tak som si povedala ze kaslem na nich a cena 10tisic tie moje, isli sme dalej a nakoniec som si vybrala v Lady Di, uplne nove satlky, v ten tyzden im prisli a boli za 8 a pol. Tak som ich rezervovala. Inak daleju znheladam lebo sa bojim, ze potom bude len problem. Najprv sme chceli s mamcou kuknut aj mimo Ba, ale ked sme si zratali ten cas a nervy s predavackami a aj ceny benzinu a to ze musis ist na skusku mimo Ba a este aj pre saty a este aj ich vratit, tak sme sa rozhodli, ze kasleme na to. jendine ze by boli veeeeeelmi uzasne a za 3 tisic. To bol vtip ;-)
Odpovedať
ja som obehala dost vela salonov v Ba o vacsine ste tu pisali ale jeden salon ste vobec nespomenuli a to agentura Kapa - mily pristup, dobry vyber a kopec doplnkov, jednotna cena :)
Odpovedať
v ostatnych salonoch boli moje skusenosti vacsinou rovnake ako vase
Odpovedať
tu su recenzie salonov v ba
Odpovedať
my sme saty bookli v DS a su nadherne a nepomerne lacnejsie ako v BA
Odpovedať
http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
faktom je, že sa tu preberalo mnoho skúseností aj dobrých aj zlých ... musím povedat, ze kappa - super obsluha, dobrý výber, dobrá cena ... ale co ked tie moje su prave v salone monika ?! kurnik, a vcul bud mudra :-)
Odpovedať
ahojte, do tej Kariny ma nahodou zatiahla mama, najprv som skoro zdupkala ale teta mi potom ukazala celkom pekne saty, vraj nove, a pozicanie len 3000. Normalne by som ich aj vzala ale bojim sa, ze je to taky cigansky brloh, s prepacenim :-( a hlavne tam bolo take blbe neonove modre svetlo, takze vobec netusim, ako sa mi hodia k pleti ]-( nepoziciavali ste si tam nahodou niekto??
Odpovedať
ahoj dobromila, sú nevesty ktorým záleží v prvom rade na cene šiat. Niekto ide po kvalite a značke, to sú tí náročnéjší zákazníci.. To máš ako značkové oblečenie , alebo z tržnice. Lacné napodobňujú značkové, efekt vidíš po 3 praniach. Porovnávaš tu salóny, ktoré sa sortimentom ani nedajú porovnávať. Sú salóny ktoré za tie vysoké ceny ponúkajú nové kolekcie, svetoznámych značiek. Takže keď porovnávaš, porovnávaj salóny v tej kvalite šiat, akú si si vybrala. Veľa šťastia ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
No, Seila, nehnevaj sa, ale Dobromila napisala recenziu a svoju skusenost, ved o to tu na tychto strankach ide, ci nie? ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
cau seila nikdy som sa tu takto na niekoho nevyjadrovala ale dnes sa uz nezdrzim --fakt ma postoje a pristup ako mas TY totalne stve ......neviem o akych salonoch hovoris ja o takych co pises v BA neviem a uz nehovorim v Prievidzy. Okrem toho neviem o co ti ide ...pravdepodobne len o ventilaciu agresie, tak to chodit robit na nejake ,,vysoko znackove, snobske" stranky. A ked tu niekoho ponizujes ( ako dobroslavu) maj aspon odvahu dat si k tvojmu nazoru vlastnu fotku.....ale to by si asi nebola taka smela....
Odpovedať
Profilova fotka
oprava nie dobroslavu ale dobromilu... :-)
Odpovedať
seila-co sa tyka kvality,len uvediem jeden priklad z mnohych: na vianoce mi byvaly priatel kupil nadherne cizmy cena 3500 [to hovorim o Zvolene] prvy vecer,opatok vtahu ]-( topanky z trhu s pred 3 rokov stale nosim a stali 350 sk :-D Ja osobne na znacky neverim a nerada utracam vela penazi za oblecenie,kupim si radsej 3 tricka za 1000 ako jedno za 900,-sk Vsetko je len reklama,a mi sme nou uz nacisto osprosteli :-( 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
sunny, neda mi nezareagovat-tiez som mala cizmy za 2500,- a v polke zimy sa mi rozpadli ;-) potom som si kupila na trhu za 700,- a mam ich druhu zimu a su okik...
Odpovedať
Profilova fotka
Seila, ja som netusila aka je ponuka co sa tyka kvality ani ceny. Jednoducho som si vyhladala adresy svadobnych salonov, obehala som ich a napisala svoje subjektivne dojmy. Co sa tyka kvality a ceny - vo Fanny, Pronuptii atd. ponukali za tie iste alebo aj vyssie ceny neporovnatelne nizsiu kvalitu ako v EL, Belissime, nehovoriac o Prievidzskych salonoch. A ze sa neda porovnavat Bratislava s Prievidzou cenovo? Tak teda ja som ocakavala v Blave lepsie ceny, kedze by tam mala byt aj vacsia konkurencia. Okrem toho si vela ludi mysli, ze v BA ako hlavnom meste budu zarucene modely podla poslednej mody atd. - poukazujem vsak na to, ze opak byva pravdou - v mensom meste mozu mat sluzby ovela vyssiu uroven.
Odpovedať
Profilova fotka
nahodou je fajn ze si si dobromila dala tu namahu takto to tu pokope a prehladne rozpisat, kiez by to urobila kazda. pretoze sa v jednej teme spomenie to a v inej zas ine a potom clovek nema komplexnu predstavu o salonoch, kam ist a kam nie. jedine ze by som si robila poznamky :) o ceny podla mna vobec neslo, skor o to odporucanie alebo neodporucanie. napriklad mne je jasne ze asi skoncim v nicole a lebo sa mi nebude behat a nahanat sa po celej bratislave, ale chcela som ist kuk do salonu monika co mam kusok od roboty, ze na zaciatok ako prvy salon na nakuknutie... ale takto citajuc teba a ostatne prispevky sa mu naozaj vyhnem. pretoze pokazit si dojem hned v prvom salone.. asi by ma slahlo :-)
Odpovedať
Kuknite do tej tgémy, čo dala link dorotka, tam si nšoči dala kedysi námahu a rozpísala svoje skúsenosti... Seila a svadobné šaty prať nebudem, a to mi je fuk, ako budú vyzerať po opraní, to nech si rieši salón, hlavne nech pred mojou svadbou vyzerajú OK. :-D
Odpovedať
ja mam tiez super saty vysli cca 5000,vybrala som si v PK.Len sa chcem opytat kde sa daju zohnat smokingy?Nech nechodim naslepo. Vdaka
Odpovedať
Profilova fotka
nsoci pozerala som este vcera :-D
Odpovedať
takze vam zhrniem tiez nejake tie salony, ale len ba...takze zacneme zlymi.....Lady di, as mlynske nivy, pronuptia, st.valentino...preco zle? Lebo bud bol strasny pristup alebo skarede zasednute saty....a spokojnost Michelle, Nicole, El a nakoniec som si vybrala v Michelle vsetko mam tam saty za 8.900, topanky 1.850, zavoj na pozicanie 270 a bizuteriu mam korunku strasovu plus ktomu nahrdelnik a nausnice a to bolo dokopy 1.900 takze som obisla este super, lebo v nicole, co mi sadli saty ako uliate tak ma len saty vysli 15.000, co je dost vela a neboli ani nejake ze uzasne v el mali krasne, ale nesadli mi ziadny a ceny maju tak ako michelle :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Odpovedať
Ahojte dievcata, poprecitani vasich skusenosti som mala az strach ist vyberat saty. Utvrdila som sa v tom, ked som nakukla do salonu Nicol v Auparku a pani sa spytala, kedy mam svadbu. Vraj az ked za tri mesiace, to este zmenim nazor a je zbytocne skusat saty. Neviem ako ma odhadla, ale ja som bola rozhodnuta si ich vybrat hned a ak by sa mi pacili, ist nehladiet na cenu. Tak som sa otocila a dovidenia...
Odpovedať
Ahojte dievcata, po precitani vasich skusenosti som mala az strach ist vyberat saty. Utvrdila som sa v tom, ked som nakukla do salonu Nicol v Auparku a pani sa spytala, kedy mam svadbu. Vraj az ked za tri mesiace, to este zmenim nazor a je zbytocne skusat saty. Neviem ako ma odhadla, ale ja som bola rozhodnuta si ich vybrat hned a ak by sa mi pacili, nehladiet na cenu. Tak som sa otocila a dovidenia... Uple nahodou som objavila salon V Stupave... Mozem Vam ho vsetkymi desiatimi odporucit. Skusali sme tam asi tri hodiny, nikomu sme nevadili, dokonca mlada pani predavacka bola tehotna, ale nerobilo jej problem venovat sa mi naplno. Dokonca ma nechali v mojich vybratych satach asi pol hodinu aby som sa s nimi zžila. Potom prisla pani majitelka, z ktorej bolo citit, ze salonom zije a praca je jej konickom.Zostala so mnou asi hodinu po zaverecnej... Saty maju krasne na vsetky postavy a velmi napadite a originalne. Po tejto skusenosti sa este viac tesim na svadbu a urcite si tam vyberie saty aj mamina, druzicky a zenich. Neviem ci som spravne vyjadrila svoje nadsenie ak mate zaujem, dalsie ifo cez IP.
Odpovedať
ahoj ija, mám záujem o kontakt, daj do ip. Len sa chcem spýtať, ak si z BA aké sú tam podmienky na vrátenie, keďže je to v Stupave. Lebo čo som si ja zisťovala, tak sa majú vrátiť v pondelok po svadbe, nanajvýš v utorok po dohode. A keďže ja osobne - ak na to príde, by som rada zo svadby rovno na svadobnú cestu, tak neviem ako je to s tým vrátením.
Odpovedať
Mile zienky, tiez som toho pobehala a nakoniec vyhral JEDNOZNACNE - SALON EL- Petrzalka. Mila mlada kocka, co sije aj sama. Ceny dobre, v cene su dokonca akekolvek ozdoby na hlavu - korunka, nausnice aj nahrdelnik. Zavoj za 3 stovky. Ozaj odporucam. Mala tam saty, ktore mali vsetky "stavu". NCOLE - nabrezie - mila obsluha, ale saty... :o(( NICOLE - AUPARK - 2 damy v obsluhe, z toho jedna sa len pozerala, a ked sme tam 4 zakaznicky preslapovali od nervozity, tak nam pani povedala, ze ona len dohliada. BELISSIMA - Petrzalka- objednala som si tma povodne saty (mali prist do 5 tyzdnov). Je to odvtedy uz viac ako 3 mesiace a vraj su uz na ceste. Dakujem, neprosim :o((( Vela satov nemaju praimo v salone, len na internete. MICHELLE - celkom OK, aj ked vysoke ceny. Vsetky doplnky treba platit. Lady DI - amatersky. Adam a Eva - trikrat som tam skusala, stale zatvorene, s napisom na deverach " OTVORENE" :o))) Salon na Zilinskej - snazili sa ma ukecat za kazdu cenu aj na saty, ktore sa mi vobec nepacili. Vysoke ceny.. PRONUPTIA - otras :o((( Obsluha sa tvarila, ze im tam vadime a otravujeme ich. Cize moje odporucanie: SALON EL - Petrzalka, - najkrajsie saty, super obsluha, zakaznicka orientacia jak sa patri, ceny primerane, orginal modely, v cene aj doplnky.... Niektore salony by mohli zatvorit.
Odpovedať
Ahojte babule, vcera som bola v salone ST Valentino, a tak sa s Vami podelim o tento zazitok.. ked sme tam prisli, tri tetusky nemali co robit, ale ani jedna sa neobtazovala sa nam prihovorit, ked som sa spytala na urcity typ siat, tak ukazali na vesiaky, ze tak si ich mozem pozriet.. :-| Potom som si vybrala jeden model, ktory bol nadherny na figurine, ale ja som v nom akosi zanikala.. to ste mali vidiet tie znechutene pohlady. Druhy model mi nanutili saty v celku s priserne dlhou vleckou, vyzerala som v tom :-S brrr... Treti model, co sa mi pacil uz ani neboli ochotne so mnou skusat, dali mi do ruky vizitku s inym salonom, kde vraj maju saty pre mna!!! U nich by som si vraj urcite nevybrala!!!! :-( (Pristup skoro ako v Pretty woman, co poviete?) Inak saty tam mali krasne, ak sa Vam pacia hlavne dlhe vlecky a bohate, romanticke satocky... len Vam teda prajem prijemnejsiu obsluhu, ako sa zadarilo mne! Drzim palce! :-)
Odpovedať
Ahojte, prosim, kde presne mam hladat salon El v BA? (zastavka MHD, cislo busu...) Mam zatial objednane saty na AS Nivy, len po vasich referenciach mam z toho strach. Tak a tento salon som este nenavstivila a vase referencie su suprove, tak co ak.... vdaka
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte! ako tak citam recenzie, neda mi sa nepridat - tiez som mala velmi cudnu skusenost v salone St Valentino - isla som tam ako do jedneho z prvych, lebo sa mi pacil ich vyklad. ked som prisla, velmi slusne som sa opytala, ci maju nejaky katalog siat (nevedela som, ci to maju vsetky salony, proste ako to chodi), na co mi povedali, ze ziaden katalog nemaju a ake saty chcem. tak som sa im pokusila opisat saty, ake si predstavujem, na co vytiahli jedny dost cudne, ktore som ani nechcela skusat a odisla som... o tyzden ma kamaratka poprosila, aby som tam sla s nou - prisli sme a hned jej ukazali katalog siat (!, o ktorom mne tvrdili, ze ho nemaju) - siat jej niekolko povytahovali, poskusala a vybrala si. bola som vsak DOST prekvapena, ked sa nas zacali vypytovat kde uz sme boli, v akych salonoch a kolko tam saty stali...proste zvlastne... :-S
Odpovedať
ahoj zlatinko,ten salon je v Petrzalke aj ja som tam bola a vybrala som si,bola som velmi spokojna s obsluhou a i saty boli nadherne jedny krajsie ako druhe. Ak pojdes busom tak 80 a 88 tam ide a zastavka je to zaporozska,taka nova farebna bytovka. Prajem vela stastia :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?