Prístup v salóne Ceremoni

Profilova fotka
Nedá mi nenapíšať moju skúsenosť so salónom Ceremoni. V tomto salóne som si v januári zaplatila zálohu za svad. šatky. Vo februári som bola v Slovane na svad.výstave, ktorú organizovala pani majiteľka z Ceremoni. Vyhrala som tam poukážku na zapožičanie sv.šiat do salónu Angelo v Prešove. Keď sa ma moderátor spýtal, či už šatky mám, spravila som salónu Ceremoni reklamu pred vyše tisíc ľuďmi. Ako som išla dole z pódia, pricupotala ku mne pani majiteľka a pred všetkými mi s úsmevom na tvári povedala, že si poukážku môžem uplatniť v salóne Ceremoni, že spravia zámenu. Nič lepšie som vtedy nemohla počuť. No ako som týždeň nato prišla do Ceremoni, že si poukážku uplatním, čo myslíte že mi povedala? Poslala ma do Prešova, že sa to urobiť nedá, atď. Vysvetľovala mi to hlúposťami ako že myslela, že v jej salóne si poukážku (ktorú venovala do súťaže ona) nevesta neuplatní a že si to budem môcť uplatniť ja (!?!?) Samozrejme v Prešove moju veľkosť nemali , tak som jej zaplatila plnú sumu. Čo k tomu dodať? Kamarátka si tam zaplatila zálohu za šatky, no zapáčili sa jej nakoniec iné, z iného salónu. Pani majiteľka ochotne povedala, že jej zálohu vráti, ak jej zoženie nového zákazníka. Prišla dokonca s dvoma novými klientmi, no zálohu jej odmietla aj tak vrátiť :-| Svadobný deň má byť najkrajší deň v živote ženy, preto ma veľmi sklamalo, že ho vie niekto takto znepríjemniť.
Odpovedať
1
2
5
Ja mam podobnu skusenost hned ako som vosla do ich salonu a povedala som ze chcem svadobne saty tak mi pvedala "Co tu robim, ze na mna saty nemaju"a dalej s a na man ani nepozrela a tak som sa otocila a odisla do ineho saloniku kde boli ku mne velmi mili a ochtni.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte,ja mam zo salonom ceremoni tiez zlu skusenost po prve prisli sme tam dve nevesty a ta mlada slecna vymachlena ako na vecernu zurku sa tvarila ako keby sme neviem co od nej chceli mne ani saty vyskusat nedala ze ked mam svadbu v septembri tak mam cas kamoska ktora sa vydava v aprili u nich skusala saty iba dve aj to si sama nemohla vybrat ale ta cajocka jej ich nanutila a ked ste tu spominali salon Angelo v Presove tam su tie najzlatsie baby ake som stretla prisli sme tam tesne pred zaverecnou ale zostali s nami do siedmej dali nam poskusat vsetko co sa nam pacilo este aj bizu na nas povesali proste nedam na nich dopustit!!!!A satky maju ovela lacnejsie ako v KE a ovela cistejsie proste super!!!
Odpovedať
Profilova fotka
Tatuska, a v Po je to kde? lebo som sa stretla s viacerymi takymi + nazormi na tuto firmu.
Odpovedať
Ja som bola nedávno v KE a chodila som po salónoch skúšať svadobné šatky. Bola som aj v Ceremoni. Ja na nich nemôžem (zatiaľ) povedať nič zlé. Kočka čo tam bola (neviem, či to je tá istá, ktorú ste spomínali vy - taká čiernovlasá mladá) bola veľmi milá. Najprv som si pozrela šatky v katalógu a všetky, čo som si vyhliadla - a nebolo ich málo, mi potom dávala skúšať. Taktiež mi vybrala ďalšie navyše. Vyskúšala som tam aspoň 10 šiat. (v niektorých salónoch mi ani nechceli dať skúšať šaty, keď som vravela, že svadbu mám v auguste - že to je skoro, že sa mám len popozerať a keď si budem chcieť už aj vybrať, tak potom budem skúšať =-) ) Samozrejme, že som si šaty ešte nevybrala - veď do svadby je ešte 10 mesiacov. ;-) Ona mi však na vizitku napísala názvy 4 šiat aj s cenami, ktoré sa mi páčili najviac a milo sa s nami (bola som tam s kamoškou) rozlúčila.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, ja som bola v ceremoni pred 2 tyzdnami a aj dnes, pretoze sa rozhodujem medzi 2 satami a na tu babu nemozem povedat nic zle, bola mila pri oboch navstevach...majitelku som nevidela, ale teraz ste ma dost postrasili, lebo som si chcela saty kupit a nechcem, aby to dopadlo nejako blbo...zacvakam a nebudem spokojna, to by ma asi porazilo... :-( :-( :-( mate niekto skusenost s kupou siat?...diky
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, vidim ze preberáte salóny, no mňa by zaujímali aj tie z PO. S ktorými máte dobré skúsenosti? Vedeli by ste mi poslať odkazy na niektoré z nich? Dik
Odpovedať
v katalogu firiem su nejake odkazy, kuk: http://www.mojasvadba.sk/companies/ca...
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som bola v Ceremoni vcera,nemozem povedat krive slovo,prave naopak.Ta mlada vymalovana slecna bola velmi mila,skusala som asi 6 siat,v tych asi vyvolenych ma nechala stat skoro pol hodku pred zrkadlom,skusali sme rozne zavoje k tomu...Zlata bola.Aj mi povedala,ze zavoj si musim kupit.Akurat tam bola este nejaka starsia pani,mozno majitelka a ta mala od milej daleko,do kamosky,co bola somnou,dost nechutne strcila.Ku mne sa tam ale spravali slusne a vyber siat vyborny.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som bola v Cermony velmi spokojna ako aj v inych salonoch. a saty som si vybrala u nich. nevedela som sa rozhodnut medzi dvoma tak som ich striedala asi 4 krat a nepovedala nic, pekne ma vyzliekla a zas a stale dookola. a myslim ze zavoj aj bolerko mam zdarma. nepamatam si presne ale nebola to taka mlada slecna ale taka po tridsiatke a bola mila. nikde som sa nestretla so zlym pristupom
Odpovedať
Profilova fotka
Fuuha, baby ... po dlhom case som zas na tomto fore a vidim, ze salon Ceremony je tu stale spominany a stale nie v najlepsom! :-| Ja s nimi nemam osobnu skusenost (som dost daleko od Kosic), avsak musim priznat, ze ked ma na tejto stranke zaujali nejake saty (ktore boli troska ine ako tie notoricky zname klasiky), tak ich bolo niekolko prave z tohto salonu! Pozrite si ale baby prispevky aj v inych forach, je tu dost nevesticiek z KE, ktore mali problemy pri vrateni siat a p. majitelka este od nich zinkasovala dost vysoke pokuty! Tak si dajte bacha!
Odpovedať
Ahojte baby! obehla som viacere salony v ke. skoro vsade super pristup, ale saty som si vybrala prave v ceremony. saty su nadherne, ale ta slecna predavacka je veeeelmi nie-zakaznicky orientovana. a dost ste ma vystrasili tymi pokutami. viete mi niektora napisat, co ma moze neprijemne prekvapit pri vrateni siat? je to na nervy... pekne saty, ale ten pristup... neviem sa rozhodnut. az na konci, ked sme odchadzali, sa ta mlada predavacka rozhodla byt aspon znesitelna. asi si hned na zaciatku "osacuje" ludi a rozhodne sa, ci stoja za to, aby bola mila... napiste, co a ko. vdaka :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no ja potom co som si precitala ako vacsina kociek dopadla som tam ani nesla, dostali 2-3000 pokuty a este ich aj okricali, jednej kocke odovzdali saty z ktorych bolo odstrihnute a dalsim sa postrhali vlecky co mali celu svadbu vydrzat zapnute. Neviem, mozno sa najdu aj baby co mali stastie a boli spokojne ale vacsina dopadla zle, pritom si pristup zo zaciatku pochvalovali, skor si myslim, ze si tak majitelka zaraba, zaplatis pozicovne + pokuta, ak to spravi len kazdej druhej pride si asi na svoje
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Jazzy, najdi si tu temu s nazvom "Koľko platiť za poškodenie šiat?" Tam mas dost skusenosti kosicaniek s tymto salonom! Ja by som si to na tvojim mieste dost dobre zmluvne "osetrila" predtym ako si tam saty pozicias! Najlepsie keby si mala znameho nejakeho pravnika, ktory by sa na to pozrel ... Ak Ti to vsak za takych podmienok pozicaju, z opisov p. majitelky mam totiz take zmiesane pocity. Ale musi to byt na porazenie, ked sa ti tam nejake saty pacia ... :-)
Odpovedať
babenky, ďakujem za rady:)
Odpovedať
babusky, no ..som dost nemilo prekvapena takymto pristupom v salonoch..hlavne to ked nedaju vyskusat saty aj ked je svadba o niekolko mesiacov a pod. Ja som bola v presove - rok pred svadbou som zhanala saty a mozem len doporucit salony ako Erika, Angelo a samozrejme Princess odkial som mala satky :-))) Su tam velmi pekne modely, mile tetusky a ked vratite saty spinave(plus odtrhnuty gombik na ktorom bola vlecka) ako ja a nepozeraju na Vas divne aj ked by ste sa najradsej pod zem prepadli, tak je to fakt v pohode :-))) Odporucam :-))) Drzim palce pri vybere :-))) nech manzelia na rit padnu :-D samozrejme od prekvapenia a radosti :-D
Odpovedať
splantana, ty si naozaj bola hotova zo siat v salone Erka v PO? To sned nemyslis vazne, ved tam maju stare zozltnute saty svadobne, spolocenske ako zo sekaca a zjavne su to saty ukrajinske. Mozno si nehladala znackove, tak ti nevadilo, ze tam mali na svadobnych satach same vytahane nitky a tak. Princess je ina kategoria, samozrejme krasne znackove saty, no ale tie si aj daju zaplatit. To moj nazor/ :-) :-)
Odpovedať
JJ ja som len vravela o pristupe - ak baby hladaju prijemne baby co ich poobskakuju, tak tam..ale inak akoze naj saty na svete boli pre mna v Princess a odtial som aj mala saticky, takze takto..to bolo len o pristupe :-))) Ale v Erike bolo aj tak par peknych modelov..dokonca aj ciste a nove, takze tot zas moj nazor..skusala som jedny saty a boli fakt uzasne, len som mala v nich kusok brusko, a kedze nie som tehotna, tak by som ho tam nerada mat :-))) taze takto :-)))
Odpovedať
Profilova fotka
to som asi jedina, ktora si pochvaluje pristup? asi som vychytila sefku, lebo nebola az taka mlada. No a vzmluve su podmieky vratenia siat aj s pokutami, cierne na bielom.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte ja mam podobnu skusenost ako martuska2. Velmi prijemny pristup a jasne vysvetlene podmienky. Pytala som sa na ne a ochotne mi vsetko povedali.
Odpovedať
Ahojte, mam tiez jednu -jedinu skusenost s Ceremoni. to som si hladala saty na promocie. Stacilo, ze som povedala, ze chcem spolocenske satky, uz sa o mna velmi nezaujimali. Venovali sa iba jednej neveste, co tam bola. Po 20 minutach cakania som sa postavila a pokusila sa len opytat na cenu pozicovneho. Nakolko som si nasla jedne satky, pytala som sa priamo na ne. A odpoved? Stoja 3000,- a tie by VAm aj tak neboli dobre!!! Akoze keby som si vybrala 34, tak chapem. Ale moja konf. velkost je 38, vybrala som si 38 a bez mihnutia oka povie take nieco? Viac som tam nesla a ani nepojdem.
Odpovedať
Profilova fotka
callasandra, ja som tam nesla vobec potom co som sa o tomto salone vsetko dozvedela a ak mam byt uprimna cudujem sa kockam, ze su spokojne aj ked vedia, ze s tymto salonom neboli nevesty spokojne a dava pokuty, martuska2, podla toho co pises, ze ti ukazali zmluvu kde je jasne napisane, ze tento salon dava pokuty je jasne, ze sa majitelka vobec nezmenila, pristup si pochvalovali aj predchadzajuce nevesty az kym nepreberali a nevracali saty, ja by som to rozhodne neriskovala
Odpovedať
Mozem tu tiez pripojit vlastnu skusenost so salonom Ceremony. Isla som tam iba preto, ze som vedela, ze tam maju znacky La sposa a St. Patrick. Prvykrat sa nam venovala velmi mila a pekna kocka, bola naozaj zlata, ochotna. Pani majitelka (uz na prvy pohlad nepristupna, chladna zena) tam mala nejaku nevestu, ale stale zazerala, ci si nieco vyberieme, kupime. Ja som si tam vybrala velmi pekny jednoduchy nahrdelnik. Ked videla, ze si ho beriem, pribehla zozadu s usmevom na tvari, ze vraj dobre som si vybrala. Ked sme uz odchadzali, vsimla som si krasnu pansku svadobnu koselu zo Spanielska, ktora stala 2.500 Sk. Velmi sa mi pacila, no najprv sme chceli kupit jednu vyhliadnutu kravatu a potom tam s nou prist a prilozit ju ku koseli. Ked som sa pytala, ci mozeme prist po koselu v pondelok, povedala, ze samozrejme ano. Este som sa aj spytala, ci nebude problem, ked uz jeho velkost nebude, objednat novu. Odpoved znela, ze to nie je problem, ale bolo viditelne, ze je nastvana, ze si koselu nekupime hned, dokonca hned odisla dozadu. Takze, aby som to skratila, v pondelok sme prisli, kosela s manzelovym cislom uz nebola (mozno naozaj), ale bola som kludna, vedela som, ze sa moze doobjednat a do 2 tyzdnov bude v KE. Na moje velke prekvapenie mi pani majitelka povedala, ze to uz nie je mozne, ze ju uz prestali sit a ani tiez nevie, ci ju mozu mat v BA v salone Nicole. Tak som ju poprosila, ci by do Ba nemohla zavolat a zistit to, ze ak tam bude, pojdeme si pre nu. Bola uplne sokovana, uz ani neskryvla svoju zlost a spytala sa, ci mame len tak cestu do BA!!! :-o To som uz bola pekne vytocena a povedal som, jej, ze sice sme tam cestu nemali, ale ta kosela nam stoji za to, aby sme tam isli. Tak pekne vytocena odisla a kocka nam napisla adresu salonu Nicole na Dostojevskeho rade v BA. Isli sme tam teda do BA (s malou dusickou, ved sme ani nevedeli, ci ju budu mat, kedze pani majitelka nam nebola schopna poskytnut aspon kod tej kosele, aby sme tam mohli zavolat), bola som nadsena z pristupu, zlate kocky, kosela bola a aj ked sme preplatili koselu o 500 Sk (v BA totiz stala 3000 Sk) , nelutujem a viem, ze do salonu Ceremony nikdy viac. ;-)
Odpovedať
A inak salon Angelo v PO je fakt super, odporucam navstivit pre vsetky buduce nevesty, urcite nebudu sklamane ani vyberom siat, ani pristupom. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no ja mam zmluvu doma, a som si vedoma ze ked niekomu znicim saty tak za to zaplatim, myslim ze je to tak aj inde. viac skusenosti napisem po svadbe. no som fakt zvedava, co bude, ale saty vracat nepojdem sama ale si beriem draheho radsej.
Odpovedať
ahojte mám už skoro rok po svadbe, ale salón Ceremoni radšej zďaleka obehnite a zájdite do iných (je ich v KE dosť) x-) x-) trochu sme tu popísali naše skúsenosti, až na to, že "niekto" to nepochopil, tak sme tému uzavreli. kuk: http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... a asi by som to tiež už dnes riešila laSposami z Nicole alebo z Angela... 8-) 8-)
Odpovedať
martuška a radím ti neplatiť prípadné poškodenie hneď ale nech krásne vyfakturuje opravu...a aj by som sa na to pozrela, ako to opravila a až potom by som platila... ;-)
Odpovedať
Ahojte buduce nevesty... nechcem vas strasit, ale na vasom mieste na salon Ceremony v KE by som hned zabudla! a radsej tam ani nikdy nesla! Prenajimaju tan najdrahsie saty na SLovensku a dovolim si napisat, ze ani v CR take drahe saty urcite nemaju... ich cena je nie 11 000,-Sk, ale prinajlepsiom 16 000,-Sk... a preco? Ja mam vlastnu velmi velmi zlu skusensot... momentalne mame 7 mesiacov po svadbe, ale fotecky a DVD veeelmi nerada pozeram, lebo tam vidim saty, ktore z celej duse neznasam!!! Vtedy boli velmi pekne, ale veeelmi neprakticke.. pre nevesty, ktore celu svoju svadbu chcu presediet, tak mozno pre tie... ale nie o tom som chcela pisat, ale o tom, ze pocas tancovacky mi niekto stupim na saty a roztrhli sa mi asi tak 9 cm, a potom este take mala dierka sa spravila, lebo som mala krajkovane saty zo salonu Ceremony. Ked som ich vratila, tak majitelka bola maximalne neprijemna, otrasna a chcela odo mna pokutu 5 000,-Sk... ano dobre citate 5 000,-Sk.. som jej vravela, ze to sa da v pohode zasit, ved je to roztrhane od spodu... ale ona stale svoje.. ze ona iba preziva v tom salone a ze ona musi zaplatit krajcirku.. a ja som jej povedala, chcete povedat, ze krajcirka ma 5 000,-Sk na hodinu? Ved ta oprava by trvala max. 30 min. so vsetkym!!! A este haluzila, ze teraz tie saty nemoze prenajimat za 11 000,-Sk ale iba za 10 000,-Sk, lebo som ich "znehodnotila". Asi o mesiac tam sla moja kamoska, aby zistila cenu a hadajte kolko stoja? No predsa 11 000,-Sk... takze asi takto!!! Vobec sa s nou nedalo dohodnut... vrieskala ako najata, ze ked sa mi nepaci, tak nech si ich odkupim za 44 000,-Sk.. a ja som jej povedala: "A co sa budem s nimi prechadzat po Hlavnej?" Tak povedala, ze mozem! Proste fakt.. velmi lutujem, ze toto forum som neobjavila skor.. nikdy by som tam nevkrosila!!!! A preto pisem, aby som aspon ostatne baby upozornila na to, co ich caka... je to velka skoda, ze prave takato skusenost tie najkrajsie spomienky na vasu vlastnu svadbu!!!! Drzte sa budce nevesty a hlavne si uzivajte ten velky den s velkyyym preveeelkym D! Neberte ohlad na saty, aleiba na seba a svojho mladomanzela! O tom ta svadba je!
Odpovedať
Profilova fotka
Keď už sa bavíme o svadobných salónpch, podelím sa o dnešnú skúsenosť. Ide o svadobný salón v Partizánskom a lepšie povedané o jeho zamestnankyňu. Cez týždeň som si dohodla termín, keďže najprv som chcela ísť do PD alebo do Novák, len po telefonáte som zistila, že sú na výstave, na ktorú sa nemám bohužiaľ ako dostať ( jedine bus a to precestujem pol dňa). Pani povedala áno prídite ku mne, na koľkú Vám to vyhovuje, ešte som si myslela, aká je milá a ochotná, že sa jej v sobotu chce vstávať . Tak sme sa dohodli na 9. Dnes ráno som tam prišla , na moje prekvapenie, vybavovala už zákazníkov, ale v pohode, keď si privstali a boli tam predo mnou, nech sú vybavený. Počkala som kým dokončia objednávku, v očakávaní, že potom sa tá "milá" pani bude venovať mn,e ako sme sa dohosli. Medzitým však prišiel iný pár, ktorý už mal šaty vybraté dávnejšie aj spísanú objednávku, len si chceli doobjednať oznamka a pod. Pani mi medzi rečou povedal, nech sa teda nachystám, že mi dá spodničku.( podotýkam, že svadobné šaty si skúšam prvýkrát, nemal mi kto poradiť tak sa spoliehala na to, že v takom svadobnom salóne robia dámy, ktoré mi poradia)Dala mi šaty, ktoré mi padli do oka, bez toho , že by zhodnotila, podľa svojich skúsenosti, na taký typ postavy sa to príliš nehodí, potom ma ešte "zďubala, že ten môj dekolt nič moc - ďakujem za povzbudenie - a potom ma nechala samú stáť v tých šatách asi 10 minút a bez slova si odišla robiť svoju robotu. To už mi praskli nervy, slzy vybehli do očí, vyzliekla som si nejak tie šaty, obliekla sa a radšej som odišla preč. Takže tak skončila dnešná skúška mojich šiat, v svadobnom salóne M.... v Partizánske vďaka jeho "ohromnej" zamestnankyni. Jej sa môžem už len poďakovať za znepríjemnenie celého tohoto víkendu a aj celkových príprav na svadbu - už som si povedal, že sa vydám aj v nohaviviach - radšej , ako absolvovať ešte takúto skúšku šiat.
Odpovedať
ceremonynikdy - aj tak som nepochopila, preco je cena siat 16000 :-N
Odpovedať
Profilova fotka
wow ... to je sila teda, co tu citam !!! Je to naozaj otrasne ! Ja mam saty z Meggie Sottero a s takym perfektnym pristupom aky maju v tomto salone som sa citila ako ozajstna princezna! Mile usmievave, velmi ochotne babenky, ktore vo vsetkom poradia a pomozu!
Odpovedať
1
2
5
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?