Prievidza a okolie!! ODPORÚČAM svadobný salón Milady

Ahojte nevesty. Všetky z Prievidze a okolia, ak neviete kde si požičať šaty tak určite vyskúšajzte svadobný salón Milady v PD. Ale majú pobočku aj v Novákoch a Partizánskom. Ja som si požičiavala priamo v PD. Predavačky sú veľmi veľmi ochotné a milé. Ja som sama nevedela aké šaty chcem a po krátkom 5 minútovom rozhovore s predavačkou som skoro padla z nôh. Doniesla mi tie najkrajšie šaty o akých sa mi ani nesnívalo., Presne ma odhadla, trafila do čierneho. Nemajú problém šaty ako koľvek prerobiť. Dajú sa tam požičať aj obleky, aj pre deti, aj šaty pre deti, aj spoločenské šaty. Bižutériu máte v cene, sú tam aj iné výhody. :) Dajú sa tam objednať aj svadobné čaše, oznámenia, kytice na autá požičať. Jednoducho všetko. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@anett91 Ktoré si si tam vybrala?
Odpovedať
Profilova fotka
Ja si tam idem vyskusat saty v pondelok uz teraz sa velmi tesim pretoze tam maju moje vysnivane dokonca aj velkost by mohla sediet :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tiez mozem len odporucat :) skvely pristup k nevestickam maju a hlavne trpezlivost :) ja som nedufala ze v pd najdem svoje vysnene saty a v Milady som ich nasla :) prajem vsetkym nevestam nech si najdu tie svoje naj :)
Odpovedať
@maillika pozri v albume :)
Odpovedať
@maillika kukam ze mas ten isty datum ako my...kde mate svadbu?
Odpovedať
Profilova fotka
@rebelkaaa nasal som ich :-) a prave tam ako ty :-) dovolila som si pozriet Tvoje fotky a bola si prenadherna nevesta.
Odpovedať
Profilova fotka
@fiona531 dakujem pekne, tak to je super ze si nasla aj ty tie prave isto budes nadherna :)
Odpovedať
Profilova fotka
@anett91 @fiona531 @rebelkaaa baby aké tam maju ceny cca?
Odpovedať
Profilova fotka
@allesandra moje saty stali za pozicanie aj so zavojom 400 eur. a ako darcek som k nim dostala podvazok a vankusik na obrucky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@allesandra tiez som za moje dala 400 eur, bol to novy model, ale maju aj lacnejsie a darcek som tiez dostala podvazok a vankusik :) treba ist zmapovat :)
Odpovedať
moje stáli 320€ ale presne, sú aj lacnejšie. závisí od konkrétnych šiat :)
Odpovedať
Profilova fotka
Tiež ich môžem vrelo odporúčať.Milé,šikovné,ochotné. Mala som novši model-šaty ma vyšli 400 eur. K šatám som dostala vankúšik na obrúčky,podvazok.V cene šiat bol závoj aj bižutéria.Mala som zľavu aj na popolnočné saty a k nim opať bižutériu.A sestra a aj sesternica mali zlavy na požičanie siat a opat k nim bizuteriu. Su to proste uzasne panie.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?