Požičanie svadobného auta v Košiciach?

Dievcata, hladala som nieco vo fore, no nenasla som nic, tak zacinam tuto temu. Neviete o nejakej firme alebo..., ktora /ktori/ poziciavaju auto so soferom na svadobny den? Nemam na mysli hned nejaku limuzinu /moze vsak byt/, ale nejake kraaaaasne neobycajne auticko...Neviete v akych cenach sa pozicovne pohybuje? Dakujem.
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Ak by si chcela eterána tak skús veterán klub v Myslave... Ak niečo iné..tak neviem.... :-| V prešove je nejaká požičovňa na méďaky :-p
Odpovedať
super tema, aj ja hladam auto - striebornu skodu octaviu so soferom.
Odpovedať
Profilova fotka
a preco tak konkretne? moj kamos ma octaviu aj striebornu ale on urcite nemoze lebo je veelmi zamestnany a najma cez vikend. :-(
Odpovedať
Ahojte dievcence...bubika, nevies, kolko to stoji? Inak veterana si mozem zohnat aj tu v KE cez bratranca, sa pytam len tak orientacne, ze asi kolko to moze byt...
Odpovedať
Profilova fotka
anjelinka určite spýtaj sa. to by zaujímalo aj mňa. môj drahý, ten by bol asi happy ako malý chlapec, lebo sa mu hrozne páčia veteráni.
Odpovedať
Profilova fotka
Neviem koľko to stojí ale aj my chceme. Nechceli mi povedať, až pri "vážnom" záujme. Ale podľa mňa 5-10 tis.
Odpovedať
Mne sa veterani vobec nepacia :-x . Nam fakt ucarovala strieborna octavka, tak si ju musim pozhanat. Myslim, ze ju budu mat v ktorejkolvek pozicovni, nie? Len som pocula, ze pozicovne neradi poziciavaju auta na svadbu. To mi konkr. povedala jedna zamestnankyna.
Odpovedať
Profilova fotka
myslim si ze to je blbost.nie je jedno na aku prilezitost su pozicane? aked sa v nich vozia nejaky opity papalasi s frajerkami z nejakej firemnej party to im nevadi? ale slusni ludia ktori sa m aju radi a chcu si sprijemnit svoj den aj peknym autom hej? nechapem. :-|
Odpovedať
Vraj kvoli tomu, ze sa im neoplati pripravovat auto na jeden den. Lebo ze to treba vyumyvat, povysavat, vylestit a tak. A ze kvoli jednemu dnu sa im to neoplati. To mi normalne povedala zenska, ked som volala do pozicovne.
Odpovedať
Profilova fotka
boze tolko roboty.povysavat a poumyvat z vnutra to je tak na dve hod a pod ho do umyvarky tam ti ho aj nalestia a hotovo.ved na to tam maju ludi.a nema nejaky znami take auticko?alebo si dovtedy take kupite a poveziete sa na svojom. :-D my urcite prideme na motorke alebo na nejakom super sportovom aute alebo kabriolete aj ked mne by sa najviac pacil koc s konikmi.
Odpovedať
tak vidis, ze s tym maju problem. Asi priprava auta bude drahsia, ako pozicanie... Nie, ziadny znamy nema take auto. a ani ziadne take, v ktorom by som bola ochotna ist na sobas. Same stare rachotiny. Koc s konikmi sa paci aj mne... Nevies, kolko to stoji?
Odpovedať
Profilova fotka
fiha to neviem ale u nas na dedine maju koce aj s konikmi takze by to nebolo take drahe pre nas.vies mame kontakty :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
no prosim... Kde ja sa hrabem. Ja nemam kontakty na nikoho ]-( . :-D
Odpovedať
Profilova fotka
musis sa ist dakde popozerat.v zdani tusim je nejaky ranc s konmi aj v budimire.aj u nas staci len zajst si myslim.
Odpovedať
Ale nie, to mi asi neprejde... Moj drahy chce octavku. Ale skusim sa ho spytat. a kde to byvas? :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Kechnec ale ranc je v Seni.smer madarsko.
Odpovedať
no tak to asi radsej zostaneme pri auticku. Zda sa mi to daleko, aby sa odtial trepali s konikmi a potom zase naspat...
Odpovedať
Profilova fotka
ved este je cas a auticok je dost.ako to riesite s vianocami?
Odpovedať
ako vzdy - on doma, ja doma :-( . Ja u nich nesmiem prespavat, ani on u nas, takze inak sa to ani neda.
Odpovedať
a vy?
Odpovedať
Profilova fotka
aha.my tiez ja doma on doma.ale na druhy den pride na obed ku nam a kedze na 2.sviatok je stefana a on aj s ockom je stefan tak ja ku nim.a potom k jeho babkam. ani janesmiem prespavat iba ked je akcia-silvester svadba a asi nic viac.a ked boli na dovolenke jeho rodicia.hm 15 dni spolu................................ x-) ale v noci sme spolu tak do 1-2h cez tyzdena do 4-5 cez vikend.ide o to ze sa nesmiem vratit za svetla.
Odpovedať
aj ja u nich len cez silvestra, alebo ked ideme na ples. Cez tyzden sme spolu do 9tej cca a cez vikend tiez, lebo mu treba ist este domov cez cele KE.
Odpovedať
Ahojte dievcatka....Kosice sa presunuli tu? :-D katkosko, spytam sa, len sa musim spojit s bratrancom, ako ja tych ludi poznam, cize viem, ze mne by to spravili mozno zadara, ale normal sa spytam, ze keby to slo pre znamu, tak ze kolko by to stalo a ci vobec budu ochotni ist s autom na svadbu...takze nemam ani ja nic vyhrate... jankita...hm...nezavidim vam dievcatka, ze musite takto chodit domov, ale na jednej strane je to dobre. Ja s mojim drahym sme sa takto navstevovali, ale potom zacal prespavat, no a teraz uz byva u nas... x-)
Odpovedať
Profilova fotka
caute baby. To vazne nesmiete spat u vasho priatela ani takto pred svadbou :-N fuha no mne vy sa to asi velmi nepacilo :-p
Odpovedať
Profilova fotka
lovacka a co mame robit?keby bol z ineho mesta bolo by to ine ale byva 5 min pesi od nas.a ked mas takych rodicov ktorym vadi aj ked pridem neskoro domov?ale ja sa este nevydavam takze... ale jankite sa cudujem :-( a ty uz mas auticko vybrate?
Odpovedať
no dievcata, a co mam robit? Neposluchnut mamku? Proste jej nazor je, ze kym je moja postel v mojej izbe, tak budem spat tu. Ale dovoli mi u neho spat na Silvestra . :-N Teda dufam, este som sa jej nepytala :-D .
Odpovedať
:-) ahoj Janicka...ja len tak na skok /v poslednej dobe akosi casto/, nebojaj, niekedy je to takto lepsie. A na Silvestra ti isto dovoli... Dievcata, inak uz som sa rozpravala s bratrancom nech zisti ceny veteranov:) na svadbu...prislubil, tak uvidime...
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, my sme mali peugeot 607 aj so soferom z predajne. Bola ceklom sranda, kedze trafili sofera presne v nasom veku. :-p :-D 8-)
Odpovedať
ram...a to ako z predajne? ste tam nabehli a povedali ste, ze chcete auto na svadbu, alebo ako? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
myslim ze sa to tak da.ked moj ocko robil v takej predajni tak normalne pozicali to predvadzacie vozidlo ale bez nalepiek aj so soferom vies aby si ho neukoristila. ;-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?