Požičanie spoločenských šiat v salóne El. Cena?

Baby ktora mi moze povedat cenu za pozicanie spolocenskych siat v salone el v bratislave? mate skusenosti?
Odpovedať
ja sa tam tiez chystam, pocula som ze maju celkom dobre ceny. takze urcite pojdem pozriet :-)
Odpovedať
@sya ja mam pozicane odtial saty a stali 425 €, ale ked si ich rezervujete pri prvej navsteve, tak dostavate zlavu 10%, cize v skutocnosti by boli 385 a plus 10 eur za zavoja alebo bolerko, celkova cena siat je tak 395 €. Inak ked som tam bola ja, bola tam velmi mila pani, vedela poradit, bola ochotna... naozaj dobry salon, mozem len odporucit...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ja si odtiaľ šaty kupujem. Ale čo som aj skúšala šaty, ktoré majú na požičanie tak to bolo cenovo v pohode. Mali tam šaty aj okolo 350 aj drahšie. Ale ja osobne si myslím, že je to pomerne lacný salón a príjemným personálom, čo si myslím, že je veľmi dôležité.
Odpovedať
Ja si odtiaľ požičiavam šaty a vyšli ma 385 € pretože som si ich rezervovala pri tej prvej návšteve takže to nie je veľa, kedže inde v BA majú oveľa väčšie ceny :) Aj pani v salóne je strašne zlatučká a rada poradí :)
Odpovedať
ja som skúšala dvoje z novej kolekcie, boli za 440 a 420 eur, jedny z minuloročnej kolekcie tie boli za 380, plus ak urobíš objednávku na prvej skúške - čo bol aj môj prípad, lebo som našla svoje srdcovky, tak máš 10% dole z ceny.
Odpovedať
@sya staci napisat do salonu El, velmi radi ti odpovedia.. pani s tym nema najmensi problem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
krasne spolocenske poplnocne satocky tak neni problem u mna lebo v pozicovniach v Blave maju saty zbytocne predrazene, vela bab z Blavy mi to hovorilo ze tie iste co mam aj ja tak poziciavaju za ovela vyssie ceny.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?