Poraďte svadobný salón

baby viem ze sa to pisalo uz velmi vela o svadobnych satach ale viete mi povedat ze kedy sa vyberaju svadobne saty? a viete mi aj odporucit nejaky dobry salon .. sa mi zda ze vzdy ked a objavi nejaky salon tak väčwina s nim nie je spokojna bola by som rada keby ste mi poslali na ip nejaku adresu salonu ak budete vediet velmi pekne vam dakujem 8-)
Odpovedať
1
2
kviotocek a kde budes mat svatbu ak v blave tak ja osobne som tu citala vela pozitivnych veci na salon michelle a EL oba su vo firmach :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja ti môžem odporučiť z bratislavských St. Valentino a Michelle. Nakoniec som mala šaty zo St. Valentino.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojko, ja ti mozem odporucit Adam a Evav BA, pani je velmi pohotova. :-)
Odpovedať
ahoj kvietocek,ja odporúčam saló EL,je to nový salón mesiac otvorený a majú tam vštky šaty úplne novučké.pozri na firmy. ;-)
Odpovedať
ešte som zabudle v EL ponúkajú do konca roka 10% zľavu na všetky šaty.tak to treba využiť!!! :-o
Odpovedať
no a ja ti odporucim Nicole na Dostojevskeho, takze v podstate mozes obehat vsetko, lebo kazda mame ine (chvalabohu dobre) skusenosti :-)
Odpovedať
babenky a prosim vas a kedy je vhodny cas vyberat saty? myslim casovo ked svadba je 8.7 ?
Odpovedať
kvietocek oprav si vizitku tam mas 1.6. a ja mam koncom aprila a baby zo ziliny mi radili ze mam kopec casu ze kazdy mesiac chodia nove saty :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj kviotecek, ja som zo Žiliny, svadbu máme vo februári a šaty som si bola vybrať koncom septembra a tam mi povedali, že majú objednávky už aj na júl bud. roku. Je to rôzne, ale neodkladaj to moc, aby si si mala potom z čoho vybrať. Ahojkaj.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, kamoska, mala svadbu v juni, v oktobri chodila pozerat a vo febreuri mala uz saty zarezervovane, ale vraj si ich vies pred svadbou este zmenit ked pride novy "tovar". Ja mam svadbu tiez v juli a este som nebola v ziadnom salone, chystam sa okolo vianoc, takze mas este cas kviotecek ;-). Ale ak chces, kludne zacni pozerat uz aj teraz ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, pridam aj ja svoju skusenost:))) moje finalne saty som si vybrala v pondelok pred svadbou... mala som s coho vyberat a dokonca mi dali zlavu last minit nevesty :-D
Odpovedať
Ahojte baby, vie mi niektora poradit svadobny salon v KE alebo PP. Hladam nieco jednoduche ale aj extravagantne. Dakujem.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
tchawky. ja som bola len v jednom v ke na hlavnej Princess a boli tam velmi milé. poskusala som,.... ak mam pravdu povedat, obehni jeden den vsetky, pretože takmer vo všetkých maju podobne, ale rozne velkosti, a tu maju to, a tam hento, a tu to šiju sami, a tam je dovoz z ...... chapes, vsak? a ak by si xela ozaj nieco extravagantne a jedinecne tak sa mi kludne ozvi, nieco usijeme. pa Sasha :-)
Odpovedať
Ty si zlata Sasha. ;-) Ja nepobyvam na Slovensku, pridem iba na vianoce a na vyber siat mam par dni. Ktory salon v KE sa ti pozdaval najviac? pa Klara
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala saty site na mieru v svadovnom salone Ina v Ke. Ked ukazes na akykolvek model z katalogu, ze taky chces tak Ti ho usiju na mieru.Chod sa tam pozriet vsetky saty co tam maju su site a neuvidis medzi nimi rozdiel :-) Ta majitelka je strasne zlata zena ona nam sije aj saty na plesy a stale maju obrovsky uspech ;-)
Odpovedať
Dalo by sa zorganizovat aj v mojom pripade? Na vianoce pridem asi na 10 dni a potom opat v marci a potom uz len svadbu. Asi nie. Das mi prosim ta adresu a telefon toho salona. Dik. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Jasne, ze by sa to dalo. Na prvy krat vyberies model siat, v marci vyskusas urobia sa pripadne upravy a hotovo. Urcite budes velmi spokojna :-) Poslem Ti kontakt do IP
Odpovedať
Profilova fotka
Absolútne odporúčam MICHELLE!!!!!!!!!! Nádherné šaty, milé paničky, príjemné prostredie!!! Super!!! Ja som mala zlú skúsenosť s Nicole..... :-|
Odpovedať
Kde ma salon Michelle pobocky? Nicole som zatial pozerala web stranku a saty sa mi velmi pacili. Co sa ti tam nepacilo? Dakujem za vsetky rady! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj bibka, prosiiim ta, mozes ten kontakt na salon Ina v KE poslat aj mne?fakt mi usiju saty len na zaklade toho, ze sa pozru na foto?fuuuuuha, to musia byt profici:)dakujem este raz, oskusame:) ;-)
Odpovedať
lara1zn - čafky. mne sa zo salonov v ke veľmi pozdáva princess a bonnet. kámoška si pred týždňom našla v princessi nádherné šaty. majú fakt všehochuť aj jednoduché, hocičo. veľa šťastia.
Odpovedať
Aticko- dik. Treba si tam aj rezervovat skusku vopred?
Odpovedať
Profilova fotka
babenky, vie mi niekto poradit dobre salony v nitrianskom alebo trencianskom okrese? vidim, ze blavacky aj kosicanky maju z coho vyberat. dakujem za odpoved. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Sonicka, v Trenčíne je Danica a Amarel - oba majú podľa mňa veľmi pekné šaty a dobrý výber. V Nitre je Collette Agency a Jazmín. Osobne ale ani jeden doporučiť neviem, nenavštívila som. ;-)
Odpovedať
Danica ma velmi pekne saty, velmi sa mi tam pacili. pozri na www.danica.sk :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Sonicka, v Tn je viacero dobrych salonov: Danica, Amarel, Princess, Alia - tam siju aj na zakazku. Vsade maju velmi dobry vyber a profesionalny pristup
Odpovedať
aj paula ma krasne saty
Odpovedať
Profilova fotka
DAKUJEM VAM,HNED SI TO ZAPISUJEM. :-) :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
akurat so porusila pravidlo, pisala som velkymi pismenami a vobec som si to nevsimla. ospravedlnujem sa za to. :-( ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Holky, potřebovala bych nějaké reference na svatební salon Paula v Trenčíně. Jestli s ním máte některá zkušenost, napiště ji prosím, přemýšlím že bych se tam zajela podívat. Děkuji
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?