Poraďte kvalitný svadobný salón v Košiciach

Ahojte, prosím poradte mi kvalitný svadobný salon za rozumnu cenu...alebo oplatí sa požičať šaty alebo si kupit vlastné? čo sa viac oplatí? dakujem :)
Odpovedať
Maggie :-) ja si tam tiez idem vybrat a aj svagrinka mala odtial saty ;-)
Odpovedať
dakujem :) a prosím ta nevieš ako sa pohybuje cena šiat?
Odpovedať
Glamour a Maggie...v Glamouri co som mala vybrate saty tak za pozicanie brali 490 eur...zalezi od siat...podla mna kupovat saty je zbytocne...ak chces mat kvalitne krasne tak aj za usitie das tolko mozno aj viac...a co potom ti budu stat v skrini nahodou ich nepresaa a co s nimi? Stratia na cene aj kvalite. Moj nazor :-)
Odpovedať
Profilova fotka
salon Maggie :) ak by som si mala este raz vyberat saty, tak urcite od nich..okrem toho, ze maju nadherne saty, tak ich pristup ku kazdej klientke je skvely :)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
U Maggie som bola uplne sklamana, boli sme objednane dve nevesty spolu a okrem nas tam boli este dve s rodinami emoticon, pýtam sa načo sme sa vlastne objednavali emoticon prístup na mna posobil, ze sa hrali na vela a o cenach ani nehovorim... nemozem povedat ani to, ze by som bola s pokojna s obsluhou, poradenstvom a ani s vyberom siat ak prihliadnem na cenu...trvali na tom aby som pozerala katalog - no mna nezaujima ako tie saty vyzeraju na profesionalnej fotografii a modelke lebo nikdy tak saty nevyzeraju v skutocnosti.... nehovorim o mojej kolegynke, ktorá sa tam stavila na treti krat z toho raz bola u nich v Poprade, pretoze neboli schopní jej saty doviest do Kosic a tak chceli od nej za skusanie kazdych siat 5 eur haha to nas pobavilo ale ked si dnes rezervuje vratia jej ...to má byť co?!!! Velmi dobrú skusenosť sme mali v salone Bonnet v Ke emoticon ...klobuk dole pred tou pani....mila, akcna, vtipna, zivotaplna, chápavá, ľudská a skusená, pretože k šatám sa hned vyjadrova, co by sa dalo - nedalo, kedze v niektorých salonoch mi dali odpoveď "zistim, či sa dajú saty rozsírit" o tom kedy to neviem emoticon ... a ceny v Bonnet za nove modeli perfekné... emoticon
Odpovedať
Profilova fotka
podľa mňa sa oplatí kúpiť si šaty vlastné :-) Ešte predtým, ako som si šaty kúpila, som písala s babami ohľadom ušitia šiat z KE - Salon Renky, Simple Choice, Lucys... všetky boli veľmi milé aj ušitie ponúkali za rozumnú cenu :-) Ale záleží na tebe, aké šaty chceš... na margo toho predaja šiat - mne napríklad bude jedno, či šaty po svadbe predám alebo nie - ak nie, nič sa nedeje, ostanú v šatníku :-) ... ale cenovo ma vyšli zhruba polovicu toho, čo som bola skúšať po salonoch ... a koľko bude mať tie šaty oblečené na svadbe? pol dňa? takže podľa mňa sa neoplatí dávať za požičanie šiat skoro celú výplatu ... A ešte k tomu salonu, neviem aký je prístup v KE, ale ja som bola v Maggie v PP ... pani bola super, šaty tiež nádherné, takže keby som si mala šaty požičiavať, asi by to bol salon Maggie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@alisiana Slecna Alisiana, objednat ste sa museli preto, lebo keby ste prisli neobjednana, tak by tam boli objednane nevesty, plus vy neobjednana, takze by ste nemohli byt ani obsluzena. Teraz tam bola nevesta, ktora bola objednana pred vami, dalsia, ktora robila rezervaciu, plus vy. Zial (alebo chvalabohu), u nas je to tak, ze zaujem o skusanie je velky. A ze niektore nevesty chodia na skusanie s celymi rodinami, to naozaj nevieme ovplyvnit a urcite im to nebudeme zakazovat. A prave preto je to tak, ze ked u nas nevesta dva krat stravi vela casu skusanim roznych siat a este napriek tomu pride aj treti krat a rezervovat stale nechce, za tretie skusanie sa uz plati. A ano, poplatok by sme jej v pripade rezervacie vratili, celkom fer, nemyslite? ;-)
Odpovedať
Ja som si sice v Maggie poziciavala iba spolocenske saty, asi pred mesiacom a vsetko prebehlo super ;-) .No skvele to bolo aj v Ceremoni a podla mna v Ceremoni jednoznacne najkrajsie svadobne saty x-) ( obehala som kopec salonov kôli spolocenskym tak som vzdy jednym ockom mrkla aj na svadobne .. ) .
Odpovedať
Profilova fotka
@evka64 ja mam saty z MAGGIE Kosice, a bola som velmi milo prekvapena pristupom Janky ktora sa o mna starala, to ze mi ukazala najprv katalog bola z casti moja vina, lebo pri telefonickej objednavke som bola upozornena nech si donesiem na listocku saty ktore chcem skusat :-) teda bola som objednana a okrem mna tam bola len jedna pani a ta skusala spolocenske saty, Janka ktora sa venovala mne sa venovala plne a na 100% len mne ;-) nakoniec som si tam aj saty vybrala a to aj vdaka pristupu. Nebol to prvy salon kde som skusala a u MAGGIE KE bol ten pristup NAJ NAJ NAJ :)
Odpovedať
Ja mam z Maggie a uplne super pristup mali. Dokonca nemali problem ked som par mesiacov po objednani chcela prist prirovnat partnerovu kravatu k satam ci ladi a nemali problem, dokonca povedali, ze ak by nemali akurat jednu zakaznicku, tak si ich mozem aj vyskusat :D Odpovedali na vsetky moje otazky , poradili a to vsetko s usmevom na perach. Je pravda ze mozem to porovnat len s jednym, dokopy som bola v 2 a skusila dokopy asi 4 saty a vybrala si. Snad to nezakriknem ale tu cenu sa oplati za tie sluzby. Dokonca ak si vyberies saty a ked prides na upravy sa ti zapacia ine tak nemaju problem zmenit saty, samozrejme ak su vtedy volne.
Odpovedať
Profilova fotka
Jednoznačne Maggie....na 100% najlepší prístup a najkrajšie šaty!!! :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@baykalac ...Prvý krat si chcela pozriet len katalog so šatami, aby mala niejaký prehlad - aká je asi ponuka, kedže ste nemali nikoho presvedcili ste ju, aby si saty aj vyskusala... ok.... potom isla do PP koli jedným satam - neviem ci vas to az tak obtazovalo ze navstivila vaš salon v poprade, medzitým Vám prisli nové modely - tak opat prisla k vám, lebo velmi chcela šaty od vás, ale keby vyskusala 6 siat za 30 eur a bola by sklamana ako v nich vyzera tak asi by jej bolo luto rezervovat si saty za 500 eur, ktoré niesú podľa jej predstáv, len koli tomu aby neprisla o 30 eur za skusanie siat prepacte, ale pre mna je to zdieranie...
Odpovedať
Najlepsie bude ak obehnes viacere no s mojej skusenosti Janette a Maggie. Vela stastia :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som bola v Košiciach v Glamoure a Bonett, obe fajn, aj dobrý prístup, pekný výber... :-) vybrala som si nakoniec z Bonnetu šaty...a dávam tomuto salónu plus hore, lebo tam mali (pre mňa aspoň), najjednoduchšie a najbielejšie šaty, aké som kedy skúšala...jednoducho sen :)
Odpovedať
Ja som mala nepríjemnú skúsenosť v salóne Glamour v Košiciach...majú tam pekné šaty, ale na to, za aké vysoké ceny ich požičiavajú, má majiteľka salónu dosť neprofesionálny prístup..objednala som sa ale hneď po príchode nás odradila svojim správaním, tak som si povedala, že keď už šaty za 600 eur tak tam, kde sa vedia k zákazníkom správať . Naopak v salóne oproti malému Tescu v KE (nepamätám si názov) je veľmi milá a ochotná pani..má normálne ceny a netreba sa tam objednávať a netvári sa otrávene, keď treba skúšať a tiež chápe, že je zbytočné nedovoliť fotiť, lebo keby si chcela nevesta dať odskúšané šaty ušiť, vždy je na nete obrázok originálu...ale aj tak nakoniec nemám šaty z Košíc :-P ale radšej by som mala vlastné šaty ako požičané, lebo takto si neviem vyskúšať doplnky a hlavne topánky k šatám...bála som sa dať si ušiť, akú by použili látku a ako by mi sadli ale myslím si, že lepšie je mať svoje a nemusíš sa báť, či ich zašpiníš alebo niekde potrháš...Ja mám dosť obmedzujúce podmienky v zmluve a preto ľutujem, že som sa unáhlila a vyplatila zálohu.. odporúčam mať vlastné :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@patme oproti malému Tescu je Bonett...:) tam som si vybrala šaty, a tiež chválim, super prístup...:)
Odpovedať
Profilova fotka
Určite Bonett ;-) pani majiteľke je jedna úžasná žena ktorá hlavne vie poradiť a nebude na každé šaty ktoré si oblecies hovoriť že ti nenormálne pristanú za cenu aby ich predala a urobila biznis... 100% odporúčam.... Sanozrejme môžeš tam prísť koľkokrát chceš nie ako v Meggie!
Odpovedať
Ja som bola spokojna so salonom Janette. Ceny super a taktiez pristup :-)
Odpovedať
ja mám tiež rezervované šaty v Maggie, šaty majú podľa mňa najkrajšie, prístup personálu tiež chválim, veľmi milé baby. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?