Poradíte svadobný salón v Lučenci?

Profilova fotka
Poradadte mi prosim nejaky salon v lucenci, boli sme tam pres dvomi mesiacmi a nasli sme len jeden a tam mali asi sedem siat, no hroza, dakujem za rady ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
V dome služieb - šaty cca za 300 - 350 eur ti ušijú na mieru, alebo si môžeš kúpiť z tých, čo majú v ponuke. Či aj požičiavajú neviem :( Alebo skús salón JudyT na Vajanského ulici. Alebo ešte chvália salón Marta v Mýtnej - pani tiež šije ale aj požičiava šaty a má dobrý výber :-)
Odpovedať
Salon najdes aj na vystavisku - salon Veronika, kde objednavaju ale maju aj na vypozicanie. Ak by si mala zaujem, v Rimavskej Sobote su tri salony.
Odpovedať
Profilova fotka
katka3682 a kde je ten dom sluzieb? Ty budes mat odkial saty? Ja by som mozno skusila aj z netu objednat, ale je to tak trochu risk kedze si ich nemozem vyskusat
Odpovedať
Profilova fotka
salon veronika na petofiho..ja som si tam kupila nadherne...a usiju ti ake len chces...:)alacno
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som v tom salone Veronika bola a mali tam asi 10 siat a nenavrhli mi ze by nejake usili :( Tak neviem. Ta kocka co tam je strasne mila len vyber nie je ziadny.
Odpovedať
Profilova fotka
@milacik65 ahoj dnes som tam bola, ta kocka je fakt mila a objednávaju ssaty aj podla obrazka na mieru aké len chceš sunshine23 má pravdu. Tak skús tam isť znova, som skúšala jedny to musím sa rychlo rozhodnut lebo aj v BB mám rezervovane, no ta kocka vravela že im dojdu v stredu nové zase takže idem este skusit tie aj my ukazovala ktoré na stránke ich a asi berem od nich super ceny a krásne.
Odpovedať
Profilova fotka
@danielamal ahoj :-) dakujem za info, ja som mala asi smolu, ked som tam bola nemali tam nic a nehovorila, ze mi moze aj objednat tak ja som si uz objednala z netu, uz len cakam kedy pridu :-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@milacik65 tak drzim palce aby boli ok
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?