Odporučte top svadobné salóny v Bratislave

Ahojte, Viete prosim poradit ktore su najlepsie svadobne salony v BA na kupu siat? Poziciavat nechcem :-) Skocim urcite aj do Trencina do WEM atd. ale najprv obehnem BA. Dakujem!
Odpovedať
Profilova fotka
Flossmann a Vondru Vieden. Ak si chcete kupovat, jednoznacne Vieden, ceny su lepsie ako v Ba (ak chcete hlavne nejaku konkretnu znacku).
Odpovedať
Profilova fotka
Plus este dolezita vec, ja som sa tam stretla s nenormalnym pristupom, ziadne ze toto si neskusajte, to vam nepristane, saty si sama vyberas, mozes si ich pokojne sama doniest do kabinky, navlecu ti aj 34 aj ked nosis 40tku ak sa ti pacia... Jednoducho odporucam:) a ked si aj nahodou nevyberies, ziadne natlaky, ides dalej a hotovo..
Odpovedať
@kava333 super dakujem :) to by mi nenapadlo ze tam maju lepsie ceny.. nie som ani tak zatazena na konkretnu znacku skor styl bez cipky a koralkov co mam pocit ze je tazsie zohnat :-| najprv kuknem co maju v Londyne ale ked nepochodim pojdem BA, Vieden, Trencin.. a s oprsklymi predavackami si poradim raz dva.. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@aandrejjka ani mne, ale bohuzial ludia tu zarabaju menej, saty su tu drahsie.. Plus ak by si mohla, jednoznacne Barcelona.. Oplati sa kupit letenku len na otocku, aj tak usetris;) tam su europske top znacky, ceny skvele. V nemenovanom salone v ba si mamina kupila saty uz so zlavou - a aj tak stali 2x tolko, ako ich predavali v barcelone;) takze tak..
Odpovedať
@kava333 aj tam by sa dalo vybehnut :-D len by som si dopredu musela pozriet co tam maju a ci vobec nieco podobne tomu co hladam..
Odpovedať
Profilova fotka
@aandrejjka tak rosa clara, aire barcelona a pronovias:) potom samozrejme rozne dalsie, treba celovat aj fb stranky tych flagship obchodov, kedy maju napr. vypredaje;) a objednat dlhsie dopredu na skusanie. Tak ved potom urcite daj vediet, ako ste pochodili;)
Odpovedať
@kava333 Pronovias maju flaship aj v Londyne tak tam vybehnem aj ked si nie som ista ci su zrovna moj styl.. :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@aandrejjka myslim, ze tohtorocny atelier je ak velmi jednoduchy:) ale popozeraj, ved vsetky saty su na nete, aj kolekcie dozadu. A aku mas predstavu?:)
Odpovedať
@kava333 nieco tylove bez cipky koralikov a taka nazbierkana ta sukna akoby nejake vrstvy alebo tak.. a sukna taky A strih nie prilis velka ani uzka
Odpovedať
Profilova fotka
@aandrejjka mas nejake fotky?:)
Odpovedať
@kava333 tak na tychto vidno aku chcem suknu aj ked mozno menej objemnu (neviem ci maju pod tym nejaky kruh alebo nie..) aj ked to druhe je len sukna ale nechcem dvojdielne to je len ukazka :-D pojdem si skusit aj tieto konkretne ale keby nesedeli neviem kam inam ist lebo nic ine som nenasla co by sa mi pozdavalo podla fotiek na nete.. :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@aandrejjka to je taky vera wang styl, skus preluskat pinterest, tam sa clovek dopatra vacsinou:) drzim palce
Odpovedať
Článok sa načítava...
@kava333 hej to je White by Vera Wang :-D a presne.. nenasla som ineho dizajnera co by mal takyto styl... vsetci davaju vsade cipku alebo saten ale taketo nic.. preto ak my to nebude sediet alebo sa mi nebudu pacit neviem kde dalej hladat :-|
Odpovedať
*mi :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@aandrejjka tak som sa trafil, to bol len tip:) veru maju vo wedding avenue v ba tusim, ale len par modelov. teraz je ta cipka taka "moderna", troska potlacila tyl v týchto rokoch. ja si myslim, ze urcite nieco pekne najdes:)
Odpovedať
Profilova fotka
@aandrejjka taketo mi dnes vybehlo... Je to sice uhladenejsie, ale tak mozno sa ti zapaci:)
Odpovedať
Profilova fotka
@aandrejjka Myslím, že si čítala môj príspevok ohľadom včerajšieho skúšania. Bola som v Glamour of Angel a za mna NIE. Prave som sa objednala do : 1. Salon EL - Petržalka 2. Wedding Elegance - Petržalka 3. Naive - Račianska Tu myslim, ze sa daju kupit len pouzite... Salonevamaria v Hlohovci, kde sa daju nove saty kupit .. :-)
Odpovedať
@kava333 hej ta sukna je moc volanikova ja chcem prave take nieco franforcovejsie a "edgy" :-D :-D @kessykessy v BA som este neriesila kam pojdem ale mozno aj k tomu dospeje :-) a zase s neprijemnymi predavackami a ich pravidlami si poradim nejako - nedam sa :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@aandrejjka :-D no netreba sa nechat okaslat ... ale ako vravim, ten http://salonevamaria.sk/index.php? tu maju celkom pekny vyber.. alebo si dat usit :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?