Neodprúčam salón Milano v Žiline

Chcem sa podelit o moju skusenost s tymto salonom......nasla som si tam saty, zavolali mi ich vyskusat a nasledne som si ich cez internet objednala. Podotykam, ze som sa do siat zamilovala na prvy pohlad a ine som uz nechcela hladat. Vsetko bolo super, dokonca prisli este skor ako som ocakavala. Idealna situacia ..... ak by saty neboli ine, nez tie ktore som povodne skusala. Konkretne korzet bol povodne ukonceny sikmo, teraz bol rovny a aj ta aplikacia na boku sa mi nepozdavala.... Ked som na to upozornila slecnu, tak len s usmevom povedala, ze toto je uz novy model (2013) a stary mi uz aj tak nikto neusije. Pre mna je to dost podstatny rozdiel, kedze sme sa s kamaratkou este pred tou slecnou bavili (ked som bola saty este len pozerat), ze prave to sikme ukoncenie korzetu je super a kedze su to saty, kde mi vidno nohy, tak mi ich aj opticky predlzuje......skoro som sa rozplakala....Vobec ma neinformovali, ze saty budu pozmenene!!!!!!!!!! Co si mysleli, ze neviem ake boli povodne? Co ma vsak naozaj dostalo, bolo to, ze ked som im po vikende napisala na ich stranku na FB, ze ma mali informovat o zmene strihu, tak moj prispevok vymazali a dnes ma uz aj zablokovali, takze tam nemozem uz nic napisat......... TO JE PRISTUP. Hlavne,ze predali saty......ano moja chyba, nemalo som ich vziat a mala som ich vratit....ale ja som si tam isla pre saty, ktore mi padli ako uliate a boli presne take ake som chcela.....nechcela som uz hladat nove, nemam na to cas ani sil.....Podstatne je, ze sa mi neospravedlnili, nic nevysvetlili a este aj vymazali moj komentar (kedze nepotrebuju negativnu reklamu). Takto to chodi u nas.....zaplat a bud ticho :-(
Odpovedať
Profilova fotka
uff :-( @laduson, ani nevrav, az ma to desi, co sa vsetko moze stat pri hladani siat :-S
Odpovedať
Profilova fotka
skus z blizkych nech im "zaspamuju" stranku onegativnom ohlase, zekamoska, sestra povedala a podobne.... a mrzi ma to..... i tak isto budes kraaaaaasna nevesta!!!! ;-)
Odpovedať
@ettie dakujem ti..... Saty dam este upravit krajcirke, zacvakam za to ale tak mam skusenost. Stacilo aby som aspon videla, ze ich to mrzi .... Co uz ...... aspon takto sa buduce nevesti dozvedia o tomto salone. Ked chcu predat, tak sa ti vopchaju aj ..... ,ked uz o nic nejde, tak sa spravaju arogantne. A to som si vravela, ako ide vsetko super :D .
Odpovedať
Profilova fotka
uzasne tak toto je pekne jednanie s ludmi...hlavne ze dostali peniaze a uz si rob co chces...krasa :(( ale nebud smutna uvidis budes mat este krasne saty a budes krasna nevesta :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?