Najlacnejšie požičovne svadobných šiat

kde nájdem najlacnejšie svadobné šaty ?
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj ja som skusala vo svadobnom salone bonnet saty som si pozicala za 500e ale dali dole 100e takze cca za 400 eur mam pekne saty ten salon je v kosiciach na hlavnej
Odpovedať
Ahoj najlacnejšie svadobné salóny máš v Galante, Dunajskej Strede a Tešedíkove cena požičovného sa pohybuje od 150-395 euro! Majú aj veľké zahraničné značky Demetrios, La Sposa.... Salón sa volá Gabriela Mercedes. Ja tiež si stadiaľ budem požičiavať svadobné šaty :-).
Odpovedať
@fmarika dakujem,...
Odpovedať
@nikushka2521 Nerozmyslala si nad kupou cez e-bay? Ceny su ako za vypozicanie tu na Slovensku a potom ich mozes dalej predat. Ja idem tymto smerom. Az na to, ze saty si chcem nechat na pamiatku...
Odpovedať
Profilova fotka
@nikushka2521 ak by ste mali vyhliadnuty typ siat vieme Vam ich usit na mieru, co sa tyka ceny urcite sa zmestime do pozicovneho ;)
Odpovedať
ja namiesto pozicovneho, za ktore beru nehorazne peniazky,,, si odkupila ,,, a este mozno po svadbe ich predam a hotovo...
Odpovedať
@ejuska2586 tam to newiem najst.posles mi link na svadobne saty rovno ?
Odpovedať
@nikushka2521 http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat... - tu ich najdes neurekom. Len sleduj hodnotenia predavajucich
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
ahoj v bratislava salon zuzana vo vrakuni krasne šatky požičovne do 200e aj z doplnkami
Odpovedať
Profilova fotka
ja odporúčam salón Betty (TN a Myjava) 280 - 410 € (+ možná zľava 10%)
Odpovedať
vyskúšaj pozrieť tu na MS v sekcii Bazar...myslím, že je tu dosť krásnych šiat, určite si vyberieš a cenovo je to neporovnatelné s nejakým salónom...horšie je to už so skúšaním...ale možno by sa s niekym dalo dohodnúť...vyskúšaj....
Odpovedať
Článok sa načítava...
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ahojte, ja som bola v salóne Provence. To je nový salón v BA a tam majú požičovné za šaty od 200 Eur. Ja som si vybrala najdrahšie síce, ale aj tak to bpla super cena - 400 Eur. Vrelo odporúčam, je tam super atmoška a majú krásne šaty!!!
Odpovedať
Profilova fotka
@simple_choice saty: Svadobné šaty Cayla sa daju usit aj velke cislo za tu cenu? resp.vyskusat?dakujem:- kludne napiste IP.
Odpovedať
Profilova fotka
@ejuska2586 ja som si odtial objednala spoločenské šaty a bola som veľmi sklamaná, zle ich ušili a vôbec nezodpovedali obrázku :(. Už nikdy viac.
Odpovedať
Profilova fotka
v salone Zoya wedding, sú v Trenčíne aj v TT, majú požičovné 290 e, aj ja sa tam chystám. A k tomu ti požičajú spoločenské za 50 e.
Odpovedať
@eroska88 Zavisi od predavajuceho - preto treba sledovat hodnotenia. Ja som si oblecenia objednala uz vela a zatial 100% spokojnost.
Odpovedať
Profilova fotka
odporúcam Andrea Svadobny salón v Púchove! Tam vsetky znackové saty stoja 299 eur, k tomu spolocenské saty a doplnky zdarma!
Odpovedať
u Nás je požičovné svadobných šiat do 185eur aj s doplnkami ;-)
Odpovedať
@salonlilihurbanovo inak vy máte len tie saty na pozianie co máte na vasej internetovej stranke ci aj ine ?
Odpovedať
máme aj iné ;-)
Odpovedať
Ja som s požičiavaním svadobných šiat dopadla veľmi dobre! Mám ich so svadobného salóna Gabriela Mercedes požičanie stálo 395 e tak sa my zdá, že La Sposa značka ale mám ich zadarmo lebo som vyhrala 100% zľavu na svadobné šaty :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D ! Takže moje výdavky za požičovné sú 0,00 e :-D :-D :-D :-D :-D :-D !!!!!
Odpovedať
Vyskusajte sa pozriet na stranke vypredavame nove nenosene saty za skvele ceny.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?