Môžu chcieť zálohu "za nič" v svadobnom salóne?

Ahojte, prosím o radu. Bola som v jednom salóne, nemali tam strih mojich vysnívaných šiat, tak mi majiteľka salónu dala adresy niekoľkých www stránok s tým, že keď si jedny vyberiem, objedná mi ich na mieru. Chce odo mňa zálohu 3500 Sk, to chápem, chce sa poistiť, lenže kde mám ja istotu, že mi šaty sadnú? Mám sa na to spoliehať? Čo by ste spravili?
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som skúsila ešte popozerť iné salóny. Určite by som neplatila zálohu za šaty, ktoré neviem či mi sadnú.
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som takisto neplatila tu zalohu, urcite chod pozriet niekde inde...
Odpovedať
Profilova fotka
určite by som nedávala zálohu za nič....a navyše takú veľkú... ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
Marcelino, aj ja som sa stym stretla. Informovala som sa v jednom salone, kde som podla ich net. ponuky nasla krasne saty. Lenze oni ich fyzicky nemali, ale ze maju moznost ich objednat ak im zaplatim plnu sumu co bolo takmer 10 tisic. A to sa mi zdalo vela, dat za pozicanie siat, ktore si odkusam az po zaplateni. Lebo inak ich neobjednaju. Tak som sa na nich vykaslala a sla inde. :-) Aj mna presviedcali, ze to potom upravia, ak mi budu siroke, alebo neviem co. Ale podla obrazku sa neda usudit, ze ci su to saty presne na moju postavu a budumi sediet a vyhodit len tak peniazky a ist hladat inde... :-|
Odpovedať
v ziadnom pripade to neber. skoda penazi. z vlastnej skusenosti, moje vysnivane saty neexistovali v SR. dalsie saty, ktore sa mi pacili mi absolutne nesedeli. nakoniec som vzala saty, ktore som v podstate nevelmi chcela, a mali neskutocny uspech, dobre sedeli. aj som ich riadne zaspinila, v salone povedali ze to je nic... ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?