Mojej svokre sa nepacia moje saty.

mojej svokre sa nepacia moje saty a trva na iných asi zrusim svadbu. je staromodna. nemam chut sa vydavat.
Odpovedať
Profilova fotka
nedaj na svokru a stoj si za svojim, najlepsie keby si jej ich vobec nebola ukazovala. je to vas den a saty si obliekas ty a nie ona. povedz jej ze ani tebe sa nepaci co si ona oblieka...skus ju nejak odpalkovat a urcite si nekaz chut svokrou!
Odpovedať
Profilova fotka
A naco si ich ukazovala?? Nic si z toho nerob, mojej mame sa nepacili tie moje a nnebolo to moc prijemne. Aale ja som mala v pazi, tak maj aj ty, tvoja svadba, tvoje saty, tvoj problem, tvoja vec. Usmev a za chrbtom vstyceny prostrednik :-D
Odpovedať
preboha, ty sa vydávas alebo svokra???a keby sa tvojej svokre nepáčila tvoja farba vlasov tak letis kadernikovi sa prefarbiť alebo keby sa jej nepačila vasa sedačka za, trepnem 1000eur, tak ju vyhodis kvoli nej a kupis aka sa pači jej????panebože ja sa mojej svokre NEPACIM CELA a nezo*erem sa z nej teraz ale budem si žiť svoj život.Nerieeeeees a uzivaj si s partnerom chvile zasnubenych:-)
Odpovedať
Profilova fotka
Prepac si normalna???kvoli jej nazoru rusit svadbu???lubis ho?ak ano ser na nu!!!mojej svokre sa nepaci farba vyzdoby,ako budu stoly vyskladane,ani menu sa jej nepaci!nic nic,ale ja nato.kaslem,vydavam sa iba raz a nedam si to pokazit!!nenechaj ju vyhrat inak s tebou bude stale tocit!ak sa tebe saty pacia tak sa tes....
Odpovedať
Tak jej treba :-D má smolu, lebo ty si ich dáš. A vieš prečo? Lebo TY si nevesta, TY sa vydávaš, TY rozhodneš aké budú tvoje šaty ;-) veľa šťastia a svokru si nevšímaj :)
Odpovedať
Jej problém!!!!
Odpovedať
Profilova fotka
Tak kasli na nu...podstatne je ze sa pacia tebe! a kvoli satam rusit svadbu, neblaaaaazni, to uz si daj lepsi dvovod a to: Mne sa nepaci svokra, ktora sa stara do veci, do ktorych ju h o v n o! ]:-)
Odpovedať
Povedz svokre milo a s úsmevom, že Ti je ľúto, že sa jej Tvoje šaty nepáčia, ale že je bežné, že ľudia majú rôzne názory a dôležité je, že sa páčia Tebe. A že si rada, že v názore na jej syna, Tvojho nastávajúceho sa zhodnete. A to je pre Teba dôležitejšie. Neurážaj ju, naodpálkuj ju - je to matka Tvojho bud.muža a kvôli nemu sa snaž byť s ňou zadobre. :) Držím palce
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam taky pocit ze sa svokre nepacim cela :D ale je mi to jedno :D a tebe by tiez mohol byt jej nazor ukradnuty , s nou zit nastastie nebudes :)
Odpovedať
je to tvoja svadba a pokial sa ti saty pacia, tak sa vydavaj v nich. svokra a aj ostatni ti mozu povedat max. svoj nazor, co sa im na satach nepaci, ale to je tak vsetko.
Odpovedať
Profilova fotka
aj keby si si dala neviem ake šaty posiate diamantami ohrnala by nos lebo take typy poznam ale hned na začiatku jej musis ukazat kde je jej miesto čim zavčasu hlavu hore
Odpovedať
Nemyslíš vážne!!! No my sme mali podobný problém. Nevedeli sme zohnať sálu v sobotu, tak že bude svadba v piatok...(veď moderná doba, nie? )a ona na to, že určite nie, že to radšej nepríde...a ja na to, že tak nepríde :D (nakoniec sa našiel termín aj v tú sobotu, takže je už pokojná), ale ak by nie, tak určite nezruším svadbu, len kvôli tomu, že sa to niekomu nepáči. A je mi jedno, či je to svokra, alebo vlastní rodičia. Je to náš deň- čiže TVOJ a tvojho nastávajucého. Nebuď znechutená. Užívaj si toto krásne obdobie a vykašli sa na ostatných. Urob si to podľa seba, aby si mala krásne spomienky hlavne ty a nie svokra. Šaty sú u každej podľa mňa tabu téma, do ktorej má právo kafrať len a len nevesta!! Určite si vyber také, aby si sa v deň svadby cítila pohodlne, krásne, šťastne. Nie rozhodne podľa predstáv svokry. Držím prsty.
Odpovedať
Článok sa načítava...
no tvoja svokra ťa hádam môže bozať v riť. tebe sa páčia tie jej, ktoré má pripravené na svadbu? dám krk na to, že nie
Odpovedať
Profilova fotka
tvojej svokre sa nepacia saty a ty si zase hlupa.............................svadba predsa nie je ples, ze idem a nejdem........svadba sa predsa organizuje a nerusi sa koli satam.........ale vies co? ktovie ake tie saty su :-) ukaz foto a zhodnotime, ak ti z nich vidno polovicu prsnikov a polovicu zadku, mozno by som aj ja so svokorou suhlasila :-D btw co na ne hovori buduci manzel? alebo tvoja mama, co kamaratky?
Odpovedať
Profilova fotka
ale neblázni,.....to by som sa ja kvôli SVOKROVI ani nemohla vydať a drahý oženiť. Je to Vaša svadba!!!...ja si tiež robím po svojom, vôbec na jeho "blbé" poznámky nereagujem. Vždy ma to naštve, ale ocino mi vždy povie, že keď sa bude svokor ženiť druhý krát, nech si urobí ako chce. Aspoň, že moji rodičia majú rozum....takže tak a ja im ani nič nevravím čo sa týka svadby a mám pokoj :-)
Odpovedať
neblazni....svokra bude vzdy pindat do vsetkeho ...a ked ti v buducnosti povie, ze nedavajte dietatu meno napr. Lenka lebo sa jej to meno nepaci tak co ?? povolis ?? ani bohovi...ako pisali baby povedz jej, ze to je jej nazor ale tebe sa saty pacia tak s tym nic neurobi...predpokladam, ze tebe sa nepacia jej saty, ktore si chce vziat na svadbu a tiez netrvas na tom aby si kupila ine .... budem vlugarna ale srat nanu ]-( a rob si posvojom :-D
Odpovedať
urob si podla seba a tvoj nastavajuci si ta ma zastat pred svokrou...
Odpovedať
Profilova fotka
nečítala som predchádzajúce komentáre, ale poviem len jediné KTO SA TU VYDÁVA ? TY alebo SVOKRA ? :) ... ona si už svoje šaty raz vybrala :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja sa ti cudujem, ze si jej ich ukazala. Moja svokra ich nevidela a aj keby chcela, tak jej ich neukazem
Odpovedať
aj ja sa cudujem, ze jej ich ukazujes... moje zatial videla len sestra, ktora mi pomaha vyberat.. neukazem ani mame, nie to este svokre... ale chapem ze teraz uz je neskoro.... kasli na to a nevsimaj si ju... je to tvoja svadba
Odpovedať
Chceš rušiť svadbu, pretože sa tvojej svokre nepáčia šaty? A ty vieš, o čom je svadba? Pááni, mať chlapa, ktorý zruší svadbu, pretože sa jeho kravata nepáči mojmu tatovi, tak zruším jeho celého..
Odpovedať
Profilova fotka
angelika1980 to nemyslíš vážne...... to je jej problém! je to tvoja svadba, nie jej! ak cítiš že sú to tie pravé tak nerieš názory iných, je to tvoj veľký deň a ty rozhoduješ aký bude ;-) svokru pri najbližšej narážke odbi a ignoruj jej pokusy o presadenie sa držím palce ;-) ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Ty mas kolko rokov prosim Ta? Podla prispevku to tak to vyzera ze si este nevyzreta
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?