Mia sposa svadobný salón - ponúkam poukážku 50€

Mám k dispozícii poukaz v hodnote 50€: Poukážka sa vzťahuje na zapožičanie svadobných šiat značiek Eddy K., Blue by Enzoani a Benjamin Roberts v svadobnom salóne MIA SPOSA v Bratislave. Platnosť do 30.6.2017. Ak je niekto kto by to využil alebo vie o niekom kto by to využil, dajte vedieť. Bola by som rada keby si to zobral naozaj niekto, kto to využije.
Odpovedať
určite nie.... a ten salón ani nikomu NEODPORÚČAM!! http://www.mojasvadba.sk/forum/svadob...
Odpovedať
požičovňa taká alebo onaká, jednoducho každá nevesta chce krásnučké, neobnosené, nepoškodené, lenže bohužiaľ na svadobných šatách je vidno už len jedno použitie,
Odpovedať
Profilova fotka
@petrana01 ...som si prečítala ten smutný príbeh nevesty :-| Ja som pred 5 rokmi zvažovala, že si dám svadobné šaty radšej šiť, lebo som tu čítala, aké riziko mi hrozí pri požičaní v nejakom salóne. Pobehala som viac salónov v Bratislave a prešli ma obavy. Je pravda, že hneď jeden z prvých ma oslovil a zvažovala som požičanie. Nakoniec som si svoje šatičky tam kúpila a salón mi aj pri kúpe bezplatne poskytol spodnicu, bolerko a kožuštek, za čo som bola veľmi vďačná. Dodnes na "môj" salónik nedám dopustiť <3. Chcem tým napísať, že moje skúsenosti aj pri iných skúšaniach v salónoch bola úžasná. Minulý rok som pobehala a pospomínala som si, keď som pomáhala vyberať sv.šaty mojej nastávajúcej švagrinej. Ona zvolila požičanie, šaty boli krásne a tiež vrátené v tej najväčšej spokojnosti :-) ...len troška špinavé, ale s tým počítali.
Odpovedať
@renata72 ale veď každá nevesta sa rozhoduje sama, čo komu vyhovuje, veď ja nikoho nenútim k ničomu, len jednoducho na svadobných šatách je vidieť aj jedno použitie, to je všetko čo som chcela tým povedať, a pridám ešte skúsenosť mojej švagrinej, na výstave si rezervovala šaty v požičovni, tú najnovšiu kolekciu, boli nové novučičké, krásne, značkové ....a všetko, to bol február a svadba v júni, prišlo jej zle keď tie šaty uvidela........vieš už sa v nich niekto vydával a to bol teda rozdiel!!!!
Odpovedať
@renata72 a ešte niečo, tá moja odpoveď nie je na svadobný salón Mia Sposa!!!
Odpovedať
skúsenosti sú všelijaké... už aspoň viem, prečo na výstave ich tak jednoducho rozdávali... no teda rozdávali, akože sa vyhrávali za správne odpovede na otázky 3 kupóny od MIA SPOSA a môj drahý jeden vyhral :P no nič, tak ak by len predsa sa niekto našiel že ho chce lebo predsa len si tam našiel šaty svojich snov, tak rada pošlem, keď nie tak ho vyhodím :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?