Máte skúsenosti so salónom Exclusive v Trnave?

Profilova fotka
Baby máte skúsenosti s týmto salónom? vzdy ked idem okolo maju tam pekne saty ale chcela by som vediet ake su tam ceny a podobne :)
Odpovedať
Ahoj, no ja som v tomto salone bola par dni dozadu a absolutne neodporucam!!! Obsluha absolutne strasna, vyber uplne o nicom. Ceny som si ani nevsimla kedze tam maju asi tak 10 siat a z toho maju iba par kusom v kazdej velkosti a nemaju saty ktore sa daju prisposobit na rozne postavy :( pre mna ten salon je uplne skresleny!!! Ale mozem odporucit salon Zoya ktory je o par dveri dalej!!!!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
ak je to ten vedľa Zoya, tak tiež neodporúčam...tiež mali na výber asi 10 šiat, nič nesedelo, pani nebola vôbec ochotná k ničomu, nehovorila o tom, ako sa dajú upraviť, sucho skonštatovala, že to sú šaty pod ktoré sa väčší kruh ani nedáva, akoby som to ja mala vedieť, ked ja si vyberám podľa toho, či sa mi páčia a pritom chcem teda širšiu sukňu...pre mňa osobne je však Zoya drahá, aj keď šaty krásne, výber veľký, len trochu tlačili na pílu babenky, pretože tam majú akciu, že ak si u nich vyberieš pri prvom skúšaní máš veľkú zľavu...cenovo, prístupom, výberom odporúčam Simoon a Nova Rosa, odkiaľ mám ja šatky
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?