Kúpila som poškodené šaty zo salónu. Vrátia peniaze?

Ahojte nevestičky, čas sa kráti a mňa chytá zúfalstvo. Do svadby mám 1,5 mesiaca. Šaty som kúpila spokojne v júni v BA, ja som z východu. Viete v tej eufórii, šialenstve a zo 6. pomocníkmi a radcami, ktorí mi povedali, že "ber ich, si v nich krásna" som ich kupila a zabalila do auta. Tu som ich odniesla hned do salona, kde mi ich skrátili, avšak som sa nejak neplasila s tym brat ich stamadial, kedze im tam nezavadzali a doma som ich nemala kde skladovat. Ked som chodila viackrat na skusku siat - stale sme na nich nasli nejaku chybicku, chybajuce putka na zavesenie vlecky, roztrhane putka na zavesenie na vesiak, chybajuci kamienok.....detaily, ktore mi vsak sikovna pani v salone upravila bez problemov. Ked som si ich konecne vyzdvihla a obliekla doma, stale to nie je ono...vidno, ze tie saty uz si svoje odzili a malo ich "pár" neviest a sukna nie je hladucka - je taka akoby nariasena a tam je zachytene mnozstvo zmolkov a stale tam najdem kde tu cierny vlas - a to nemoze byt moj, kedze som blondina a ani tej pani zo salona, ktora mi skracovala satky...Viete ze v tej euforii, som si tie zmolky nevsimla, z dialky ich nevidno, vidno ich len zblizka...a na korzete je tiez taka "pokrcena" latka...to som videla uz v salone pri kupe, myslela som si, ze sa to vyzehli, ale skusena pani, co mi ich skracovala povedala, ze toto sa uz nevyzehli, lebo to je spalene...tak som ostala totalne sokovana... poradte mi, co robit? mam cestu do BA, ist tam a vratia mi peniaze?
Odpovedať
@nadhja uprimne? Pochybujem ze ti vratia peniaze, ak by si tam s tym dosla povedzme o dva dni, tak preco nie ale takto ich mas 3 mesiace doma, to boli hlupi... Uz sa neda posudit ci tie chyby vznikli este pred kupou alebo az po, navyse tie saty boli upravovane... Mozu to brat aj tak, ze si "mudra" nevesta ktora si saty kupi, vyda sa v nich a potom pride vratit a pytat peniaze lebo maju chyby... A treba si uvedomit, ze ked kupujes nosene saty, tak ti ich salon nepredava ako nove a bez chyb, ale prave opotrebovane, pouzite, nosene a s chybami... Preto si ich treba poriadne pozriet. Takze co mozes spravit? Bud sa s ich nedostatkami zmieris alebo kup/pozicaj/daj si usit nove. Byt tebou tak by som skocila s nimi este do cistiarne ak mas na nich vlasy a pod. a sla este za inou krajcirkou ci nevie aspon niektore chyby odstranit.
Odpovedať
Osobne si myslim,ze nevratis,je to dlho,kupila si saty,ktore boli vo vypredaji. Asi ti zial nevyjdu v ustrety:(
Odpovedať
to by museli byť veľmi ochotný a láskavy aby ti vrátili peniaze keď to boli šaty vo výpredaji
Odpovedať
@nadhja kúpila si použité šaty, nič ti nevrátia
Odpovedať
ale kupila som ich za cenu, za aku by som si vedela kupit aj uplne nove saty...
Odpovedať
@nadhja tak ak to bola taká cena, tak sa ti čudujem, že si do nich šla, nové sú vždy nové, ale určite ti nevrátia, ako dokážeš, že si ich za tie tri mesiace, čo ich máš doma nezničila ty, resp. tvoja krajčírka? ako radia baby vyššie, môžeš skúsiť čistiareň alebo zmierenie sa...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?