Koľko stojí požičanie svadobných šiat v Trnave ?

Profilova fotka
Ahoj kocky, kolko stoji pozicanie siat v Tn?
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj. ja som bola len v 2 salonoch,allii a amareli. v allii je cena okolo 6000,ale nemaju tam az taky dobry vyber. skor len obmienaju korzety. ale obsluha je moc mila. v amareli nove modely stoja okolo 9000( ja som platila 9400,zaloha 2000),ale maju super vyber siat,aj spolocenskych,predavaju aj doplnky, zavoj je v cene,ale ja som chcela iny ako mali k dispozicii,tak som si dala usit za 700sk. obsluha je moc mila a ochotna. dokonca tam bola pani aj cez svoju obednu prestavku so mnou. je tam kopec inych salonov,viem ze danica ma ceny uz nad 10000. ja som si vybrala v amareli a uz sa mi nikde nechcelo ist.
Odpovedať
Profilova fotka
Barbor, ja odporucam Amarel, su tam velmi ochotne tetule a ceny...starsie modely su lacnejsie, nove drahsie, ale urcite je Amarel lacnejsi ako Danica. Moje saty (model 2006) stali 9.900 a zavoj bol v cene. Aliu neodporucam ani nahodou - otrasny pristup majitelky ]-( A ty rozmyslas nad zmenou siat? Ci este vobec nemas vybrane??
Odpovedať
Barbor, ja som za Amarel a Danicu - z Danice mam saty za krasnych 6900,-Sk, dokonca za menej ako by som dala za podobne saty v Amareli. V oboch su moc mile panie a hlavne ochotne ;-) Aliu tiez moc neodporucam, narvali ma do siat, z ktorych som "kypela" :-D a vyhlasovali, ze v tom vyzeram uplne nadherne a bla bla :-S no uznavam, ze chceli urobit obchod.
Odpovedať
Aliu ani ja neodporucam - nikoho by som tam ani zadarmo neposlala. Pani majitelka ma otrasny pristup a hned by Ti kazde saty, do ktorych sa zmestis, natlacila-len zaplatit a odist. Aj ja sa priklanam k Amarelu, fakt super satky a vynikajuci pristup obsluhy.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som take trdlo :-D Mám krásne šatôčky, lenže keď vidím na nete milión iných krásnych..... Už som vydržala asi tri týždne na žiadne iné nepozerať, lenže čím bližšie je svadba, tým viac vymýšlam... Potom sa na 20 minút oblečiem do mojich šiat a som kľudná..... Ale inak som normálna :-D :-D :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?