Koľko ste platili za požičanie šiat v Bratislave?

Napiste mi prosim Vase skusenosti s pozicanim siat v BA.Koho odporucate? Kolko ste platili? ja som mala saty uz vybrate, mali sa sit,ale cele to padlo....teraz uz mam pred sitim respekt a uvazujem nad pozicanim ale vylucne len originalu, kvalitne urobeneho.....poradite mi prosim? :-)
Odpovedať
@stnka2311 ja mám šaty so salónu EL v BA v Peržalke, baby sú tam strasne zlaté požičovné u nich stojí od 350 do 450 moje stáli 440 eur .. eše dodám že u nich v cene máš všetko(závoj, ozdoby do vlasov, vejár , kabelk, vankus pod prsten a iné)
Odpovedať
@mon29 dakujem :) a nemas foto? neposles do IP? maju plny diar? my mame svadbu az november a ja planujem tak v septembri ist zhanat a dufam,ye budu aj akcie,kedze rok 2013 a aj kolekcie 2013 budu koncit :) ci naivne?
Odpovedať
@stnka2311 neviem ako bude či mávajvú zlavy na konci..ale mne sa zda že nie.. nové kolekcie dostávaju väčšinou začiatkom roku ..tak to bolo aj tento rok .. ja som tam bola skušať niekedy zaiatkom februra a povedali mi že budu mať nove tak ked chcem možem počkať s rezervaciou.. a foto šiat mám v albume
Odpovedať
Profilova fotka
Kamoska mala zo salonu Wedding Elegance z Petrzalky, je oproti salonu EL, poziciavala si za 300 EUR. Mali tam pekny vyber a velmi ochotnu majitelku salona :-)
Odpovedať
Profilova fotka
salon Nicole..pozicanie 599 eur alebo sa daju saty aj kupit ..ale naozaj krasne a kvalitne saty :)
Odpovedať
@stnka2311 Salone El - pytala som sa, ci planuju momentalny vypredaj doplnit o dalsie saty a odpoved - asi az v septembri. Takze pre Teba dobra sprava:) Skus sa pripadne o nejaky cas informovat, ci to bude naozaj tak.
Odpovedať
@matarka dakujem, si mila :)
Odpovedať
ja mam saty so salonu Pasarela na tomasikovej.maju uplne ine saty kraaasne a kvalitne materialy .ked som si rezervovala saty tak mali akurat 20percentnu zlavu, takze ma vysli na 360 e.inac maju pozicovne tusim od 200 do 550.a este maju krasne kostymy pre svadobne mamy,lebo to bola dalsia tura :-D po obchodoch a tam sme natrafili na krasny kostym. :-)
Odpovedať
salon El nová kolekcia 360e
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?