Kde zozeniem kratke svadobne saty

Ahojte. Chcem sa spytat nejaku dobru krajcirku na usitie kratkych svadobnych siat v nr. Nehrozi zohnat kratke svadobne saty. Ani v jednom salone. Pozerali na mna ako z vesmiru v salonoch, ze chcem kratke. Alebo nejaky dobry eshop odkial ste objednavali. Fakt som uz zufala kde zozeniem kratke saty. Moc toho neni na vyber. Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
kuk tu http://www.mojasvadba.sk/catalog/vend...
Odpovedať
Ahoj, pozri si nejake prom dress :) kludne na zahranicnych weboch. Vide ta to lacnejsie nez zapozicanie a maju aj krasne velkosti do kolien, pripadne jemne pod kolena. Ja som to takto riesila :)
Odpovedať
Profilova fotka
Vyskusaj pohladat po e-shopoch :-) kamaratka si objednavala z nejakej mam pocit, ze anglickej stranky, ked s nou budem zajtra na vecer tak sa jej mozem opytat, ze ako sa volala a jak dlho to trvalo a vsetko okolo toho. Aj ked co viem, tak su salony, ktore maju aj kratke. Len treba pozerat salony vo vacsich mestach :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lorim Aj u nás nájdete krátke šaty :-) Akú veľkosť hľadáte a na kedy ich potrebujete? Kľudne sa nám ozvite 0904 292 082 Svadobný salón Wedding Elegance
Odpovedať
Profilova fotka
Krátke svadobné šaty predávame i požičiavame aj u nás - Svadobný salón Weda na Námestí SNP 2 - Obchodnej 6, v Pasáži Zlatý jeleň (presne oproti Hlavnej pošte). Sortiment, ktorý máme fyzicky v salóne si môžete pozrieť na našom FB ;-)
Odpovedať
@salonwe dakujem
Odpovedať
@esaty dakujem
Odpovedať
@11miska07 dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?