Kde v Trenčíne nájdem dobrý svadobný salón?

Profilova fotka
ahojte baby, chcela som sa spýtať báb ktoré hĺadajú šaty na budúci rok alebo poprípade ktoré už niekde našli v Trenčíne, že kam sa mám rozbehnúť? V ktorom salóne v TN ste si vybrali vy? Boli ste spokojné? Ja som bola v Álií no pani čo ma obsluhovala sa mi zdala byť taka že sa jej moc nechcelo a čakala že jej hned ukážem šaty ktoré si chcem vyskúšať a hned si ich aj zoberiem. Necítila som sa tam moc dobre. Nerada by som zase prišla do podobného salónu tak by som potrebovala poradiť že kam. Ďakujem :)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
pozrite WEM
Odpovedať
Ahoj ja som bol tiez v alii a odtial som isla totalne znechutena.nato ako luxusne sa prezetuju by mali mat aj take chovanie... Nakoniec som si kupila saty od jednej nevesticky a bola som moc spokojna ak by ti padli do oka su na predaj :)
Odpovedať
Maju krasnu dlhu vlecku ak nahodou poslem viac foto..viem ze kazda hlada tie sboje prave prr mna boli tieto :)
Odpovedať
Ak mozem reagovat na wem.kamaratka odtial mala saty.pri skuske velmi ochotne obskakovali ju ale ked so bola po saty foma ich uz neskusala ani tam co bola asi chyba pretoze jej ich vobec neupravili ako slubili.boli tak dlhe ze sa stale potkynala ani tancovat sa jej nedalo.nakoniec moja mamina zobrala zicherky a poupinala saty vyssie cele dokola aby si mohla uzit sboj den.tak ak nahodou si satky zajednas tam daj si nato pozor a radsej vyskusaj este prrd velkym dnom
Odpovedať
Profilova fotka
Wedding avenue je už aj v TN..:) Obe baby su zlaté aj Zuzka v TN aj Veronika v BA aj v TN :) šaty maju kráásne...a ešte by som pozrela ten Wem v TN...Dominika Cibulkova mala z tadial šaty, tak myslím že by tiež mohol byť kvalitný:)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala saty z WEM a mozem len odporucat. neskutocna ochota, bola som menit 5x a stale som vymyslal :)
Odpovedať
Ja kebyže sa mám druhýkrát rozhodnúť, určite si dám svadobné šaty ušiť, nakoľko za cenu požičania sa dajú ušiť krásne šaty, úplne podľa predstáv a navyše sa dajú potom aj predať, čo si myslím, že je lepšie ako vyhodiť peniaze len čisto za požičanie (ale tak touto cestou som išla aj ja) :)
Odpovedať
Profilova fotka
@megyyyy tieto šaty su moje vysnívané, no nechcem si anilen oredstaviť koľko za ne pýtajú :)
Odpovedať
ZOYA wedding ma skvele saty
Odpovedať
Profilova fotka
@janlucka neviem isto..ale ja tipujem tak 950,1000+ ,,myslím su ze takto cca..ale naj je sa spýtať a skusit si ich...Ono to je určite iná kvalita....Ja som si skušala šaty rôzne ale tie za 1000 fakt aj materialovo su ako za 1000 v rámci kvality..Na fotkach to nieje vidno..ale v skutočnosti velmi...Aj sama na sebe cítiš ten rozdiel, ked mas co ja viem za 500,600 a potom nejaké za/nad 1000ku...A napr. ked bývaju prehliadky svadob. salonov tu na SR...aj tam to dosť vidno rozdiely....takže už si len vybrať :)
Odpovedať
Profilova fotka
WEM, Wedding Avenue, LA Pavona - krasne saty, mily pristup
Odpovedať
Profilova fotka
@evicka4444 V ZOYA som sa v satach nemohla odfotit a preto som salon hned po odchode z neho "vyradila z hry". Doma som si chcela pekne pozriet esta raz vsetky skusane saty, na fotkach saty vyzeraju niekedy inak. V kazdom inom salone, aj v salonoch kde maju exkluzivnejsie a drahsie saty, sme sa fotografovat mohli, tak nechapem naco sa v ZOYA hraju... Dnes je to predsa samozrejme, odfotit sa v satoch pri skuske.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@miskamilka Ani v Álií sa nedalo fotiť a za každú skúšku sa platilo. 1ks šiat 1€. Je to všade tak??
Odpovedať
Profilova fotka
@janlucka Za skusku sa neplati nikde. Poslala by som ich do .... a zamavala na rozlucku :)
Odpovedať
Profilova fotka
@megyyyy @janlucka Na ich stranke uvadzaju ze pozicovne za saty znacky Milla Nova (tie na fotke) su 600 - 800 EUR. Dominika Cibulkova mala saty z WEM, nie Wedding Avenue :)
Odpovedať
Profilova fotka
@janlucka PLATIT ZA SKUSKU SIAT????????? Do (ne)videnia takému salónu. To je teda princíp. Uroveň nula.
Odpovedať
Profilova fotka
@miskamilka ved som napisala ze z WEM mala dominika saty....si lepsie precítaj. Ja som jej len odporucila oba co su v TN....
Odpovedať
Profilova fotka
Ak môžem poradiť...Ja budem mať šaty z WEM bol to môj sen a splnil sa mi..Majú neskutočné krásne kusy šiat, prepracované materiály, kvalitné hlavne nič gýčové ... Značka Pronovias je TOP..keby sa mám vydávať opäť tak jedine WEM. A hlavne pani majiteľka Majka je neskutočné príjemná a ochotná obskakovať. Každú nevestu berie výnimočne. Takže WEM WEM WEM :-)
Odpovedať
Profilova fotka
A ešte som zabudla..ceny vo Wem sú rôzne záleží aké šaty si zvolíš..mávajú aj výpredaje..ale v cene máš zahrnuté doplnky ako závoj alebo opasok..a myslím že aj župan...za skúšku nič neplatíš(preboha nevedela som že si niekde môžu pýtať-nehorázne)
Odpovedať
Profilova fotka
@megyyyy prepaaac :)
Odpovedať
Tak ja odporucam Zoya Wedding, su tam neskutocne mile zienky, trpezlive a odfotit som sa mohla....
Odpovedať
Čo sa týka Zoye, šaty OK, pekné, prístup milý, ale tiež som sa nemohla fotiť - pri prvom skúšaní šiat, keď už som bola mesiac pred svadbou na zamieriavaní šiat, tiež som sa chcela pofotiť, no mali s tým trocha problém, no aj napriek tomu som sa odfotila...čo sa týka kvality šiat, pani mi tvrdila, že šaty mám 1x ja na sebe, hoci boli špinavé od make-upu a boli na vlečke dierky...
Odpovedať
Ja som bola skúšať šaty v Álii a v La Pavone, pôvodne som chcela ísť aj do Betty a do Zoye, ale zrovna v ten víkend mali výstavy takže som sa nemohla objednať. Najskôr som išla do Álie, kde mi hneď pani povedala, že kvôli mojej nízkej postave budem musieť mať aspoň 7 cm podpätky (čo ma nepotešilo, lebo podpätky nosím minimálne). Povedala, že na mňa (veľkosť asi 36) majú len zopár šiat a dala mi vyskúšať asi troje 36tky a ešte jedny, ktoré sa mi páčili, ale mali až číslo 38 a boli mi mega veľké. Platila som 4 € poplatok za skúšanie, ktorý by sa odrátal ak by som si u nich požičala šaty. Do La Pavony som išla s tým, že v ich ponuke na internete ma žiadne šaty nejak extra neohúrili. Pani bola veľmi milá, dala mi vyskúšať viacero šiat, neviem presne, tiež asi 4-5. Keď som sa spýtala na "povinnú" výšku podpätkov tak ma potešila, že šaty prispôsobia mojim topánkam a nie že ja sa budem prispôsobovať šatám :) A nakoniec som si vybrala tam, krásne šaty, španielska značka, cca rovnaká suma ako v Álii.
Odpovedať
WEM, WEM a este raz WEM!
Odpovedať
Mala ste niektorá šaty zo salónu L'amour v Bošanoch? :)
Odpovedať
@julii @veron249 @miskamilka dievcata, prosim vas ako sa pohybuju ceny vo WEM a WEDDING AVENUE ? chystam sa do trencina, a zatial by som chcela ist pozriet Salon Betty , Zoya Wedinng center , WEM , a idem teraz pozriet wedding avenue dakujem za kazdu radu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@simciatko1 minulý týždeň som bola vo wedding avenue a cenybmi hovorila okolo 500€. Skoro som odpadla keď na mňa vrhla takú cenu :) krásne šaty, čakala som že mi povie 800-900 ale milo ma prekvapila ! Určite sa tam vrátim pretože tie šaty boli neskutočne.. ale to už zas každý podľa vkusu no :) ked si to idem porovnať s Aliou v TN , neporovnateľné :)
Odpovedať
Profilova fotka
@simciatko1 ahoj ceny vo WEM sú primerané službám ktoré poskytujú. Majú akurát výpredaj pozri Fb. Máš v tom zahrnuté šaty, závoj, spodnicu, úpravu šiat a vyčistenie. Veľmi ochotný prístup. S každou nevestickou jednajú nadštandartne. Vrelo odporúčam ja som bola veľmi spokojna. 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@simciatko1 okolo 600-700-800 EUR, zalezi od siat. Skus este aj La Pavona, mali krasne saty a velmi mily pristup majitelky
Odpovedať
Profilova fotka
@miskamilka výpredaj je okolo 390 a práve beží..mrk fb ;-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?