JJsHouse - super stránka so šatami

pre vsetky vydajachtive babenky stranka s uzasnymi svadobnymi satami http://www.jjshouse.com/de/Brautkleid...
Odpovedať
@Sii Je to stranka, kde predavaju kopie siat "na mieru" z ciny.. Fotky su original od predajcov, takze treba to brat s rezervou - je miziva sanca ze dostanes to, co je na obrazku.. To len tak pre info.. Inak podobnych stranok je cela zaplava, staci dat do googlu cheap wedding dresses....
Odpovedať
Ja som si odtial saty objednala a su pekne. Fakt pekne. Je pravda, ze ja nie som modelka a neukazu na mne tak sokujuco uzasne ako na obrazku, ale je to presne to, co som si objednala. Objednala som beznu konfekcnu velkost a krajcirka na SK mi ich na mieru upravi. Len treba brat do uvahy pri cene siat dost vysoke balne, ktore si uctuju. A samozrejme clo a DPH.
Odpovedať
no ved ked sa k tomu prirata postovne, clo a este dodatocna uprava u krajcirky na slovensku, tak sa vobec neoplatia. ktovie z akych materialov to robia. urcite nemaju ani poriadne pevne spodnicky ako originaly a nie su tak vypodsivkovane. je jasne, ze plati, ze podozrivo lacne saty su z ciny a pod. a nemozu konkurovat skutocnym znackovym firmam. oni dokonca ani nemaju pravo mat tie originalne fotky na ich web stranke pokial neodoberaju saty z tych firiem.
Odpovedať
Nuz, myslim, ze cenovo to vyjde podobne, ako ked si saty poziciate zo salonu. Samozrejme su aj finty ako to clo obist, pre tie, co sa vyznaju a su sikovne. Ja som samozrejme nic take nerobila, nie som taka sikovna. Ale aj ked vsetko pekne zaplatite ako ja, tie saty vam ostanu. Mozete ich predat. Mozete si urobit "trashing the dress pictures" na prve vyrocie svadby - fotky, ako robit spinave aktvitiy v luxusnych satach :) Kto nepozna, pozrite si obrazky na googli. Mozete ich nechat na svadbu svojej dcery, vnucky, alebo ich darovat niekomu blizkemu. Tie saty urcite nie su take kvalitne, ako zo salonu, ale ani nemusia byt do roka 20 krat cistene. Nemusia zniest tolko. Samozrejme, ze ked prevadzkujete svadobny salon, tak budete upozronovat na vsetky nevyhody kupovania siat z Ciny, aby biznis nezdochol.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?