Hladké-čisté-biele-saténové šaty

poradte prosím, hľadám hladké biele saténové, čisté ( myslím bez čipky ...) svadobné šaty. v strede tenučký opasok, prípadne mašlička v robnakej saténovej farbe. ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala presne take od Maggie sottero. Mam ich aj v bazari
Odpovedať
ja som mala také ušite,ale so staroružovým opaskom s mašľou vzadu.
Odpovedať
aj ja viem o nejakých, pošlem správu :)
Odpovedať
Ja také mám, pozri môj album. Zo salónu Giovanna v Ba.
Odpovedať
Ahoj,ano,chod do salonu Giovanna,aj jamam odtial. Dievcata su tam velmi mile,pomozu ti.Hladas myslim nieco taketo,aj ked to nie je priamo saten.Nelakaj sa,na modelke nevyzeraju tak dobre,ako v skutocnosti ;) Pozri Bianco Evento, model Dalila.
Odpovedať
Byť tebou, skúsila by som porozmýšľať nad tým, že by si si ich mohla dať aj ušiť. Keďže chceš niečo úplne jednoduché, podľa mňa by to bolo najvhodnejšie riešenie. Nemuseli by ťa stáť veľa a krajčírka s nimi tiež nebude mať nejak extra roboty. No najskôr by som si nejaké podobné vyskúšala, máloktorej také šaty padnú
Odpovedať
Profilova fotka
@tina992017 pokial mas len taketo poziadavky, mohla by si si ich fakt dat len usit. Nevyslo by ta to ani vela a mala by si ich presne podla tvojich poziadaviek a hlavne na tvoju postavu
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, tu je par modelov z nasej ponuky, budeme sa tesit ak nas navstivite:-)
Odpovedať
Ahoj, skus pozriet aj moj bazar, mam tam jedny jednoduche na predaj :)
Odpovedať
@pupavkova presne to je ono čo hľadám ďakujem
Odpovedať
@tina992017 jej to sa tesim ;) daju sa pozicat aj kupit,opasky mozes dokombinovat rozne. A myslim,ze cena ta potesi ;) Su aj vo verzii bez vlecky alebo s okruhlym vystrihom vpredu.
Odpovedať
Mam take v bazari,skus sa pozriet.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Tie pred posledne saty sa mi velmi pacia. ak ma niekto stihle ramena, pekne by mohli ukazat. No hodia sa skor k vyssejpostave, takze pre mna by asi neboli. @pupavkova tak je dobre, ze si nasla prave to co hladas. Tak ti uz len zazelat, aby ti sadli a boli to tie prave saty. to sa spozna, ak si ich obecies ;-)
Odpovedať
No čo sa týka šitia, mňa cenové ponuky dosť prekvapili, keďže samotná látka je dosť drahá a je jej veľa. Som tu čítala na MS ako relatívne lacno to niektoré baby mali, ale mňa by ušitie vyšlo viac (oproti nejakým čipkovým alebo s tylovou sukňou). Ja som za svoje v salóne dala 350 a sú moje. Možno som len oslovila nesprávne krajčírky. Každopádne s prístupom v Giovanne som bola veľmi spokojná, takže odporúčam.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, takéto šaty nájdete aj v našom salóne od španielskej návrhárky Tiny Valerdi.
Odpovedať
@miroslavaplskova keby ste neboli v PB ... :/
Odpovedať
Videla som v svadobnom salone Janette v Košiciach
Odpovedať
Dobrý deň, niečo z Našej ponuky ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@tina992017 Dobrý deň ak ešte hľadáte hladké šaty aj u nás máme niekoľko krásnych kúskov. Akú veľkosť hľadáte? Máme také vo veľkosti 38,40,42,44,46. Budeme sa na Vás tešiť :-) 0904 292 082
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?