Fantasticflower vase - skúsenosti

fantasticflower
Odpovedať
@lucia939 ahoj, ja som tam bola zo sestrou pozrieť šaty, neviem ako ostatným, ale nám sa tam nepáčilo skoro vôbec. Sestra má väčšie prsia tak jej hneď povedali, že to bude ťažké nájsť šaty. Obliekli jej šaty veľkosti 44 (pritom svadobné mala nakoniec číslo 36) pretože iné nemôže mať , lebo by to vyzeralo horzne. Vieš si predstaviť nevestu, ktorá ide skúšať šaty a hneď pri dverách Ti povedia, že ťažko na Vás niečo nájdeme. Tá bola taká demotinovaná, že sme doma mali čo robiť aby sme si prehovorili na hľadanie svadobných šiat. Cena bola príliš vysoká, pretože na šatách bolo vidieť , že boli už viackrát použité, korálky boli pootrhané. Nakoniec sme našli šaty (nie vo fantasticflower) za polovičnú cenu a sestra bola prvá, ktorá ich mala. Možno budú mať iné iný názor a skúsenosti, ale my máme bohužiaľ takúto skúsenosť.
Odpovedať
@lamarye dakujem ta nazor a asi neves ako je to z vyzdobou od nich?
Odpovedať
ochota nic moc, saty strasne znicene... az na par vynimiek..
Odpovedať
Profilova fotka
A boli ste Nitre alebo v BA? Ja som tam chcela ísť, ale potom čo tu čítam asi nič moc... @empathia @lucia939 @lamarye
Odpovedať
v nitre som bola, skus vo forach vyhladat agenturu na vyzdobu a podla referencii, aj bb design kvetinarstvo by ti vedeli spravit vyzdobu, jasom si robila sama ale som den pred svadbou bola uštvaná, uz by som to isto riesla cez agentru :D
Odpovedať
@lucia939 Výzdobu neviem , ale podľa ich prístupu k skúšaniu šiat mi neprídu ako ústretová agentúra na výzdobu. Asi by som mala pocit, že keby chcem niečo zmeniť tak sa na mňa pozrie a hneď ma zruší :) @zuzanka21 V Nitre sme boli. Ja by som sa tam už nevrátila. Pani čo s ňou sestra skúšala šaty, vyzerala ako keby ju to otravovalo. Vo všetkých podľa nich vyzerala dobre :) :) :) :) Nemám rada, keď sa snažia silou mocou natlačiť zákazníkovi tovar. A ako napísala emathia, tie šaty boli dosť zničené. A hlavne sú drahý strašne. Skús salón v Topoľčanoch, tam sme boli zo sestrou a za polovičnú cenu mala nový model, ktorý pred ňou nemal ešte nik oblečený. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lamarye A ktorý salón v Topoľčanoch?
Odpovedať
@zuzanka21No to sme boli pred rokom, hľadám to na nete, ale neviem to nejako nájsť. Svadobné centrum Patrisia. Pri kostole na námestí v takej malej uličke sú teraz. Sťahovali sa keď sme tam boli zo sestrou z Pribinovej 8 do tohto podchodu. Ale ani vtedy nemali nejakú veľkú stránku, tak neviem. ALe vzhľadom na to, že je to malé mestečko, tak sa tam oplatí ísť tak či tak, lebo tam majú lepšie ceny a celkom fajn výber.
Odpovedať
dievcence dakjem za nazory .. a teraz by ste mi nevedeli poradit neaku dobru svedobnu agenturu??
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?