Extravagantne saty

Dievcata som zufala.. svadba o 5 mesiacov, zatial som nebola v ziadnom salone, pretoze mi to pride brutalne skoro hladat saty pred svadbou..ale hlavne ked pozeram vsetky tie fotky siat co maju svadobne salony na svojich strankach mam pocit ze pozeram dokola to iste.. ziadne saty nemaju smrnc, ani nie su nicim vynimocne..normalne sa mi zacali az zlievat.. druhy problem je cena.. pride mi neuveritelne ze ked saty ktore keby mali hocijaku inu fabu..cerveneu, zelenu, modru a mali by privlastok spolocenske tak su o polovicu lacnejsie..je normalne ze si tu v BA pytaju viac ako 500 sur za pozicovne? ved to nedokazem uz len z principu podporit.. a preto Vas chcem poprosit ak ste boli v nejakom salone kde mali aj ine ako tuctove saty, kde nemali opotrebovane saty (ako som tu citala vo viacerych diskusiach) a este aj za normalne ceny (maximalne zapadne slovensko, vychodne rakusko), tak Vas prosim o odporucania a inspiraciu..Dakujem!
Odpovedať
Ahoj a nechces si dat saty radsej usit...ako som tu citala...vela neviest to tak riesi...vychadza to lacnejsie ako pozicovne a saty potom predas a navyse budu podla tvojich predstav....tu som videla pekne a mali rozumne ceny.. :-) http://www.mojasvadba.sk/catalog/vend...
Odpovedať
@allima ano aj nad tym som rozmyslala ale ja sa prave tohoto bohuzial bojim.. ze si dam usit saty, budu ma stat 400 eur, bude na ne cakat dva mesiace a potom sa zrazu ocitnem pred svadbou, saty nahodou nesadnu tak ako by mali a ja nebudem mat ani saty a budem mat pred sebou dalsiu investiciu na nove saty
Odpovedať
@spanielka2 ahoj, ja som tiez pozerala miliony siat na nete, ale nic mi nejak nepadlo do oci. Ale ked som bola v salone, tak to je nieco uplne ine. Ked vidis tiez saty "na zivo" a ked si aj vyskusas. a inac tiez zacinam byt zufala, svadba v juni, a aj v kosiciach su ceny okolo 500 eur, co mi pride strasne vela za pozicanie (ale este som bola len v malo salonoch, tak stale verim a dufam ze budu aj lacnejsie) A uz aj uvazujem ze ked nic lacnejsie nenajdem, tak ze si dam usit, co som na zaciatku o takej moznosti ani neuvazovala.
Odpovedať
@spanielka2 myslim, ze toho by si sa az tak nemusela bat...ak bude krajc.salon ako ma byt, saty ti upravia,aby sadli...ja sa skor bojim takejto moznosti kvoli tomu,ze neviem aky strih siat mi pojde k postave, ale saty, co by som chcela, asi tazko v nejakom salone najdem...ale ako ti radi montrojruza..skus zajst do nejakeho salona a vyskusaj nazivo a uvidis. ;-)
Odpovedať
Dobry den, skuste salon AZ collection,Obchodnå 66 Ba. Práve prebiehaju 40% zľavy na požičanie aj Lux svadobných☺️
Odpovedať
Profilova fotka
@spanielka2 odporucam kuknut salony.. A hlavne skusat. saty na vesiaku yvzeraju inak ako na postave... Ja som tiez nechcela tie princeznovske a klasicke co ma kazda druha... nakoniec som si nasla saty uplne ine... Sice som za nich aj paradne zaplatila ale cert to ber..
Odpovedať
Profilova fotka
Ponúkame Vám svoje služby :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň,skúste pozrieť našu stranku... Svadobný salon Soirée v Nitre.Máme veľa krásnych šiat a ako nám nevestičky vravia ...máme uplne iné šaty ako ostatné salony. ;-)
Odpovedať
@nataliia Dobry den..saty mate na stranke krasne. Ake mate ceny? Fungujete ako klasicky salon ze mate saty k dispozicii na vyskusanie alebo vyberam podla obrazka z katalogu a to date usit? Dakujem
Odpovedať
@katarinacopjan Dakujem velmi pekne. V piatok idem prvykrat tu v BA do salonu..BA mam najblizsie..ked obeham BA, chcela som pozriet aj NR a TT..zavolam Vam pred tym aby smesa dohodli na stretnuti.
Odpovedať
Profilova fotka
U nás sa extravagantné určite nájdu. Požičovne sa boja extravagancie, pretože nedokážu takéto šatky viackrát otočiť a tak siahajú po klasike. My šaty predávame, a šijeme na mieru preto je výber širší :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@spanielka2 Modely šiat máme v Bratislave, Hlohovci a vo Svidníku, ceny šiat sa pohybujú od 230 eur smerom nahor, výsledná cena šiat závisí od použitých materiálov a prácnosti. Šaty šijeme na Slovensku vo Svidníku vo svojej dielni. žiaden dovoz. V prípade záujmu nás kontaktujte na email.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@spanielka2 ja odporúčam natasha azaiy, šaty mi usili podľa predstáv a za neuveriteľný jeden den,stali má 430e.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?