Doporučujem salón Extravagance

Ahojte, som sa tu dnes zacitala do prispevkov a vsetci si tu radia a vymienaju nazory, alebo sa snazia poradit si navzajom... ja som s kamoskou absolvovala svadobne salony a viem o com hovorite.... v jednom neochota, v duhom neskutocne ceny, v tretom hrozne saty, v stvrtom smrad :-( ,...nakoniec sme skoncili v Karlovke v salone Extravagance.... a nechapali sme, ochota, vôna, cistota a slusny vyber s este slusnejsimi cenami nielen siat ale aj doplnkov a topanok.... ochotna pani, ktora aj poradila, aj odhovorila, ked videla, ze to nesedi.... naozaj odporucam :-) :-) :-) ..... a este maju aj celkom slusne, a za naozaj slusne ceny spolocenske saty, .... tak snad mojou skusenostou aspon trosku niekomu pomozem,.......
Odpovedať
Súhlasím so Sysou a pridavam sa k jej nazoru... Tiež som pochodila pár svadobných salonov, lebo bola pre mna rozhodujuca aj cena šiat. Bola som na matrike v Karlovke a na namestí som objavila svadobný salon Exgtravagance. Nakukla som tam a bola som naozaj milo prekvapená výberom šiat od jednoduchých až po extravagantné. Nakoniec som si tu vybrala všetko, od šiat až po závoj a aj topánky. Svadob. bižutka aj s korunkou sa neskutočne hodili ku šatam, a myslím dá sa použiť aj na iné spoloč. udalosti.. fakt super výber, aký som inde ani nevidela. V salone som bola aj s mojim nastavajucim, kávička mu chutila, dokonca aj s pani majitelkou hodnotili výber mojich šiat a vraj sa vôbec nenudil :-) :-) /čo u chlapov nebýva zvykom, ved to poznate baby/. Takže už viem, že ak pôjdem najbližšie na ples, viem presne kam pôjdem.... Na záver: môj poznatok je, že aj menší sv. salon môže mať super výber a perfektný personal.... ODPORUČAM tiež......
Odpovedať
Profilova fotka
zasmiala som sa ina R E K L A M A hlavne ked pozriem dotycne nicky datum registracie a pocet prispevkov, FUNNY :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no neviem, precitala som si obydva prispevky a normalne sa mi zda, ako keby to pisala ta ista osoba. ale mozno sa mylim
Odpovedať
suhlas s poslednymi dvomi prispevkami ;-) rada by som suhlasila aj s tymi prvymi dvomi, keby dievcence pridali fotky
Odpovedať
z mojho "pracovneho" pohladu vam zatial obom verim, kedze priamo salon nereklamujete "iba" pozitivne odporucate..co je vsak za tym skutocne mozeme len spekulovat... :-S AK by ste vsak uviedli aspon svoje datumy svadieb resp. nejake fotecky zo svadby, bolo by to fajn..
Odpovedať
Ja som svojim prispevkom chcela vyjadrit len moj pocit a skusenost v uvedenom salone.... Vidim, ze dievcata z mimo BA, ktore reagovali na môj prispevok tu travia asi dost casu, podla poctu svojich prispevkov a snazia sa byt zaujimave svojimi "odbornými nazormi" a nevedia pochopit, ze niekto moze byt aj spokojny a odporucat to dalej buducim nevestam... "Pani NEWYORKGIRL" si myli asi slovo reklama s osobnymi skusenostami a verim, ze je spokojna so svojim zivotom v zahranici... Ja fotky neprikladam, lebo to bola svadba mojej kamaratky a vobec to tu nie je podstatne... podstata bola v tom, ze som len vyjadrila pozitívny nazor na salon.... A ako som videla, nie som sama.... Pozdravujem svoje oponentky a nech im vyjde v ich salonoch vsetko ako si predstavuju...
Odpovedať
sys - podla datumu tvojej registracie a novozalozenej temy s presnym nazvom salona v nazve temy to budi dojem, ze sa dotycna prihlasuje len kvoli reklame. ale samozrejme, ze nemusi. napokon nestalo by sa to prvy krat. vies rozdiel je aj v tom, ze maloktora kocka, ktora takto pekne rozprava o nejakej firme, sa sem este raz prihlasi a odpoveda. x-)
Odpovedať
Profilova fotka
sysula tak mozes radit a prispievat aj do inych tem a nielen do svojej, ked uz chces tak strasne radit :-D
Odpovedať
luciferova:.... moja registracia bola na podnet toho, ze som si tu citala rozne vase temy a prispevky a proste sa mi chcelo zareagovat... a kedze som sa k tomu musela prihlasit a teda zaregistrovat, tak som tak urobila a napísala moj prispevok aj s postrehom z toho salonu... nemam dovod tu travit vela casu a prispievat, lebo svatbu mam zatial v nedohladne, mozno az raz, ked to bude aktualne si to znovu cele "preklikam" :-) ... a ako si to myslela s tým poslednym dodatkom, ze sa sem este raz prihlasi a odpoveda?... A este nieco, ked si precitas prispevky zo salonu el, tam nemate pocit, ze je to reklama? same pozitivne postrehy a odporucania... ako sa im pacilo, ako boli spokojne, aka mila pani, ...... ani jedno negativum? zeby "reklamne magnatky"?...tomu ja neverim, proste su tu aj takí ktorí sa nerozpisuju doblba, ale odovzdaju svoju prijemnu skutocnost a postreh aj pre druhých, tak, ako som to urobila aj ja..... OK? :-)
Odpovedať
sysula - je mi luto, ze sme sa opat nepochopili. tym, ze som napisala, ze sa sem este raz prihlasi a odpoveda som sa ta vlastne zastala, ze si sa vratila a obhajujes sa. to je pozitivum, nie vytka. presne ako vravis, nie kazdy ma cas sa tu vykecavat. ale ak ide o skutocnu reklamu (cize sa prihlasi firma ako uzivatelka) tak sem jednoducho supne chvaly a viac sa neprihlasi a ma vseho-vsudy jeden prispevok. chapes? ak budes mat svadbu v "dohladne" pridi a radi ti poradime. vies, nikto ti nehovori, ze nemas zakladat temy alebo ze nemas prispievat. ale stava sa, ze niekto sa zaregistruje len a len preto, aby tu napisal reklamu. to robia firmy, ktore sa prihlasia na ten jeden jediny krat a napisu jeden jediny prispevok. pouzivatelky, ktore tu uz chodia nejaky ten piatok to uz poznaju a vedia, ze sa to stava. admin potom temu uzamkne, lebo prispievanie firiem nie je povolene. co sa tyka reklamy v teme o salone El - nemozem sa vyjadrit, lebo do tejto temy nechodim. ale je to aj v inych temach a mas pravdu. obcas sa to moze tak zdat. ale vacsinou to pisu kocky, ktore to skusili na vlastnej kozi a tak vedia najlepsie povedat, ci firma splnila ich ocakavania, ci boli spokojne a pod. u mnohych z nich sa o tom mozeme presvedcit v albumoch. budeme naozaj rady/radi, ak budes aj nadalej prispievat svojimi pozitivnymi ci negativnymi postrehmi. urcite nas to niektore/niektorych obohati, pripadne vystriha pred zlymi firmami.
Odpovedať
luciferova :.... dakujem za reakciu, som rada, ze sme sa nakoniec pochopili.... :-) Ak zase budem mat nejaky postreh, rada sa pridam..... a az ma bude cakat svatba, nakliknem sa... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mozte mi poslat do ip adresu tohto salona? diky :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
sysula dam ti za pravdu že tu maju niektore holky vela času aj na čitanie aj na patrične okomentovanie .Je tu par vyvolenych čo predavaju za dost nadhodnotene ceny či su to šaty z činy e-bay čo na obrazku je super ,ale ta kvalita des,organzy po 300,00 sk .. .Ale to privilegium tu maju len asi tie stale dievčence čo tu pišu Je fakt že male salony maju aj lepšie ceny a možno tam aj väčši vyber a ine modely šiat a aj viac ochoty ako vo velkych. Len niektore dievčence su ako sliepky jedna tu niečo napiše kde je čo lacne trebars navleky po 40,00sk a už to ide nepytaju sa na kvalitu alebo ako vyzeraju ale hura su po 40,00sk prepačte ak som niekoho urazila ale ta stranka ma pomahat všetkym a nie aby si niekto robil biznis na nevedomosti dievčat.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
ahojte viete poslať aj mne tú adresu.Ďakujem :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?