Cesta na Ukrajinu pre svadobné šaty

Profilova fotka
Ahojte, baby čo ste išli na Ukrajinu ako to tam prosím Vás vyzerá ? Chceli by sme prejsť pešo k Oksane a z tamaď taxíkom do Užhorodu , dá sa to vôbec takto ? sú tam k dispozícií taxíky ? Ozaj je pravda že taxík cca 25e na deň? a viem že názory na šaty sú rôzne ale dajú sa vybrať aj pekné šaty v salónoch hoc aj drahšie ? ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lejllasa Ahoj, my sme tam boli pred týždňom. Tiež sme išli cez Slemence peši, hneď za hranicou nám odporúčili jedného taxikára. Stál nás 20€, s tým že nás odviezol do Užhorodu na trh, poukazoval obchody, počkal nás a odviezol späť. V Slemenciach som k Oksane ani nešla, sám taxikár hovoril, že na trhu nájdeš rovnaké aj za polovičnú cenu ako ona predáva. No a na trhu nás zaviedol do jednej uličky, kde bolo asi 6 obchodov so svadobnými šatami. Neboli to typické salóny, aké sú asi v meste, ale jeden obchod bol fakt v pohode, mala väčší výber šiat, predávajúca bola strašne milá, obliekla ma, poradila mi atď. A šaty mám fakt krásne, cena ma až prekvapila, lebo nebola vôbec vysoká, plus mi ich ešte zadarmo na počkanie krajčírka upravila.
Odpovedať
Pred hranicnym prechodom je obecne parkovisko kde nechate tusim za 1 euro auto na cely den... Prejdete prechod, hned za nim ma oksana salon, siat celkom dost, no podla mna vsetky na jedno kopyto, korzet a tyl. Na ukrajinskej strane sa vam bude nukat hned niekolko taxikarov, toho sa neboj. Za 20-25 eur ta odvezie na trh/do mesta, necha ta pobehat co potrebujes a hodi spat na hranice, zaplatis mu az potom... Osobne mi tie saty prisli byt sice lacne ale nekvalitne alebo inak cena zodpovedala kvalite. Netreba mat predstavu, ze take saty ako poziciavaju v salone za 500, ti tam za tu cenu alebo nebodaj lacnejsie usiju/predaju... Zhrnula by som to tak, ze uzhorod je fajn pre menej narocne nevesty, ktore nechcu vela minut za saty. Ked uz tam budete tak odporucam sladkosti, alkohol, celenky do vlasov, normalne oblecenie, pozriet mesto, dat si kavu a obed a ist domov ;-)
Odpovedať
A oplati sa este vobec chodit na ukrajinu? Mne sa to uz moc nezda kamoska moc neusetrila
Odpovedať
Profilova fotka
@rusniacka ja som šaty kúpila ešte lacnejšie ako som čakala, záleží od toho kde kupuješ :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?