Buduci manžel by nemal vidiet saty na svojej neveste.

SOM ZA TO ZE CHLAPI TEDA BUDUCI MANZELIA BY NEMALI VIDIET SVOJU NEVESTU.
Odpovedať
JA SOM ZA SLOBODU PREJAVU A CELOSVETOVY MIER!!! :-) :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som za to, aby ma partner videl v šatách vopred. je to muž, ktorý vie, čo sa mu páči a má skvelý vkus, dokáže mi v obchode výborne poradiť, dokonca lepšie ako kamarátky... tak prečo by mi nemal pomôcť aj s vyberaním šiat? však sa mám v prvom rade páčiť pred oltárom jemu... a svetový mier :-D :-D :-D
Odpovedať
:D: :D :D :D: opdala som baby :D
Odpovedať
Profilova fotka
No ja nieze som zato...ale bol moj sen ze ma drahy uvidi az v kostole a tak to aj bude.....
Odpovedať
No na skúšku šiat som ho nepustila a som zástanca toho, že ma uvidí až vo svadobný deň, ale až pred oltárom? Ale keďže fotky do albumu sa robia ešte pred obradom, tak ma predsa uvidí tak či tak..čiže určite nie až pred oltárom. Možno to bývalo niekedy, ale nie teraz.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som za to aby ma videl pred oltarom, abi sa od dojatia rozreval aka som krasna, prenadherna, lebo budem v ten den ako princezna!!!!!! a teraz vazne.....je to predsa na kazdom z nas ako sa rozhodne....ale urcite si od partnera treba nechat poradit a vypocut si jeho nazor, zobrat ho mzno do jedneho salonu, neukazovat mu tie prave ale na ichych sa ho opytat co sa mu paci a v com si ta predstavuje...kedysi som mala taku tu princeznovsku maniu, tylove sukne a podobne...a teraz ako poznam jeho styl viem, ze by som mu toto urobit nemohla...proste vidim to na cipku a uzke tvary, ale som s tym stotoznena aj ja :-)
Odpovedať
@zuzanka1230 to je ako téma na diskusiu alebo na hádku? na skúške so mnou nebol a ani nepôjde ... ale vidieť ma bude keď ma baby oblečú a pôjdeme sa fotiť ... časy, kedy to tak fungovalo sú dávno preč a trápne maskovanie skutočnosti, že ste sa ešte nevideli keď ste sa už boli fotiť nepreferujem ... ale ak má nevesta čas sa fotiť iný deň tak prečo nie ... každého vec ... :-)
Odpovedať
Ja som 100% za to, vidieť sa až pred oltárom. To ako to chcú alebo uznávajú ostatní, ma nezaujíma. A fotiť sa budeme ako sa všetci fotili kedysi - pár minút počas oslavy, sami, s druzičkami a potom sa pojdeme venovať hosťom a urobíme si fotky hlavne s nimi. Moji rodičia majú 10 portrétových fotiek a sú krajšie ako väčšina tých "fúzových" maškarád a farebných ponožiek, ktoré sa teraz rozmohli. Takže si urobíme 10 pekných záberov, kde budeme vyzerať ako normálni ľudia vo svadobný deň a potom sa budeme sústrediť na zábavu a na to, aby sme mali fotku s každým jedným pozvaným hosťom. To sú pre mňa dôležité fotky, nie dať si farebný sveter, ženíchovi motýlika a ksichtiť sa ako nepríčetní. Sorry, ak som sa niekoho dotkla, ale nikdy takým fotkám neprídem na chuť. Svadobné fotky sú svadobné, lebo sú fotené v svadobný deň a zachytávajú jeho atmosféru. A ak sa chcete vidieť až pred oltárom, kľudne to tak urobte ;-)
Odpovedať
@malaopicka och ako ja neznasam tie fuzy a pery. S tymto tvojim nazorom sa uplne stotoznujem. Mame ale radi prirodu, tak urcite aspon park, alebo tak pred obradom. Ale fuzy ak mi niekto prinesie, idu rovno do kosa :-D
Odpovedať
Ja som za to, aby ma videl až pred oltárom! Svadobné fotky sú krásne, keď nás fotograf zachytí priamo tam, v kostole, pri sľuboch, potom sa presunieme do prírody, pár raz nás cvakne a zvyšok bude zo zábavy. Momentky sú aj tak tie najlepšie fotky! a brať chlapa do salóna vyberať šaty- baby sorry, to nemáte žiadne kamarátky? Nakoniec sa aj tak budete rozhodovať podľa seba, je to podľa mňa čudné, aby ženích vyberal šaty. Peace!
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
ja som si so svojim nastavajucim bola kupit svadobne saty :-) viem, ze on mi najlepsie poradi, a stalo to za to :-D nelutujem svoje rozhodnutie, dokonca vela parov sa foti aj tyzden pred svadbou, je to kazdeho osobna vec si myslim ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?