Boli ste spokojné so šatami zo salónu Nicole?

Profilova fotka
Ahojte žienky zaujímalo by ma akú máte skúsenosť so šatami zo salónu Nicole pri ich preberaní pred svadbou - boli čistučké a hlavne nezničené od neviest pred vami? Mám svadbu v auguste a bojím sa, že šaty ktoré sa mi páčia sú síce teraz nové, ale keď príde "rad na mňa", budú poničené keďže ich predo mnou bude mať oblečené viacero ďalších neviest. Vďaka za každý názor :-)
Odpovedať
ja som nebola spokojna s obsluhou. nedaju ti ich vyskusat, kym nemas potvrdeny termin, nedaju ti ich vyfotit kym nemas zaplatenu zalohu. to co pytaju za tie saty, kt. su 1000x nosene je absolutne neunosne. chod do salonu El v petrzalke. tam tak neskutocne mila majitelka a v ramci pozicovneho ti pozicia veskere doplnky bez dalsich poplatkov. v nicole som si skusala saty a bola tam jedna mimoriadne od pohladu prachata cica. okolo nej sa tocili, jak okolo princeznej a mna ledva obsluzili. nie som ziaden asocial, ale nemala som Armani na sebe od hlavy az po paty ako ona
Odpovedať
Na Nicole som pocula uz kadejake referencie, no ja som bola spokojna. Je pravda, ze pani predavacka posobila trochu unavene z prace, no vyskusala som si viacero siat, dovolili mi sa v nich aj fotit. K objednanym satam mi dali zdarma aj sal na ramena, kabelku, dazdnik a rukavice. To, ze som to nevyuzila je druha vec, no bolo to v cene. Moje saty boli krasne ciste, ale s najvacsou pravdepodobnostou ich predomnou este nikto nemal - aspon podla info od predavacky.
Odpovedať
@pingu1 no to je teda uroven :( ale bohuzial v dnesnej dobe to nie je nic vynimocne. to sa da vyskusat na vlastnej kozi aj v normalnom obchode :-S ja tiez nie vzdy idem na nakupy tip top oblecena a s make upom a ucesom :-S a uz sa mi stalo ze na mna nejako divno pozerala predavacka respektive ani sa neprisla opytat ze ci si nieco prajem,asi redpokladala ze mam prazdnu penazenku :-| no jej smola :-p tu si vzdy spomeniem na Juliu Roberts v Pretty woman :-D
Odpovedať
Ahoj, ja som mala svadobne saty zo salonu Nicole a popolnocky zo salonu El. Mala som s oboma salonmi velmi dobre skusenosti. Zrejme zalezi kto ta obsluhuje. Jediny problem bol ten, ze svadobne saty boli tazke a niektore upravene nitky to nevydrzali :-D No to uz zaskakovala rychla rota nasej fotografky a kadernicky.
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem kocky za nazor ;-) co sa tyka zlej obsluhy, tak som zistila, ze sa jedna o konkretnu pani co robi na Dostojevskeho - s tou som sa stretla aj ja a bola som rovnako vrcholne znechutena 8-( No zbehla som aj do salonu v Auparku a to bolo teda uuuplne o inom (a tiez nie som chodiaci Gucci alebo Prada :-D) jedny konkretne saty som bola skusat viackrat, tety tam boli velmi mile a ustretove, dokonca som sa tam raz stretla aj s majitelkou a jej manzelom - velmi mili ludia a fotit som mohla kolko som chcela. jedna predavacka tam dokonca na mne vymyslala umelecke fotky typu fotka odzadu a ja otocena do zrkalda, aby ma zaroven bolo vidno aj spredu aj zozadu... 8-) a dali mi aj 10% zlavu :-D takze asi to je cele "iba" o ludoch... :-| co sa siat tyka, po zaplateni zalohy ma odrazu prepadla "panika", ze ci sa poziciavat si saty vobec oplati :-D ci sa ku mne po vsetkych tych nevestach nedostananu dotrhane (tie "moje" maju totiz dlhu tylovu vlecku) ale po vasich komentaroch vidim, ze mozem ostat kludna... x-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
o ktoru damu ide? citam tu kopec recenzii a stale sa spomina nejaka arogantna. Ja som natrafila na dve, vek cca 45-55 rokov. A jedna bola tusim do blond, ta mladsia. Prehnane mile neboli, ale nemozem sa stazovat....
Odpovedať
@nata308 ahoj ja som od tial tiez mala saty a vzdy som vystihla nie tu s blond ale tu druhu,bola naozaj zvlastna najskor som si mala vybrat z katalogu ze ktore si chcem skusit,potom mi z nich priniesla par iba a ostatne ze nemaju tam a na vsetko som sa jej musela vypytovat ona sama od seba nic ti nepomohla absolutne akoby nechela ani nic predat,nastastie ked som tam prisla druhykrat prisla aj majitelka a pomohla mi inak by som asi od tial odisla bez satov,chcelo sa mi z nej plakat z jej otrasneho pristupu,nechapem ako v takom salone mozu mat takuto predavacku.
Odpovedať
inak toto ja fakt ze nechapem. tak drahy salon da sa povedat ze TOP v BA a ta majitelka naco tam drzi taku osobu co ju to nebavi a co odradza kupujuce ]-( ved ona jej kazi ksefty vlastne :-| ja nevravim ze vsetky nevesty co tam idu skusat su bez chyby ale asi na tom nieco bude a nepisu to sem len tak. ja byt majitelkou tak si na to urcite posvietim ci sa to nahodou nezaklada na pravde. v takom salone by mali pracovat len take co ich to naozaj bavi, ochotne mile ustretove. zase ved tam nepotrebuje mat 30 zamestnancov, takze tie 2-3 tety by som si ja osobne teda velmi peclivo vyberala aby splnali predpoklady :-x
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som sa tam tiez citila zle. Na moj vkus boli dost arogantne a malo chapave........... :-(
Odpovedať
Ahojte, ja som mala šaty zo salónu Nicole vo Zvolene a bola som maximálne spokojná s prístupom. Úplne bezproblémový prístup, s ničím nemali problém, čo som chcela.Odporúčam ich každému.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som Bola v Ba na Dostojevskeho. Nebolo to tam dobre
Odpovedať
Profilova fotka
ono je to asi tym ze tie tetulky musia byt dost zrucne krajcirky- tym padom sa ti okruh moznosti rapidne znizil. Tak si myslim ze tam ide zrucnost na ukor prijemnosti :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
ahojte, ja teda musim vyslovit svoju obrovsku nespokojnost s obsluhujucimi slecnami.... JEDNA KATASTROFA !!! boli sme objednane na presnu hodinu, napriek tomu nas nechali cakat dalsiu hodinu, vraj maju frmol.... medzitym prisli zazobane slepice, ktore samozrejme cakat nemuseli.... dali nam do ruk katalog, nech si vyberieme co sa nam paci, napisali sme si zoznam tusim 6 siat. pani si zobrala zoznam, presla ho ocami a rovno na nevestu: tak ale z tychto vam nebude pasovat nic !!! ja vam vyberiem.... NESKUTOCNE ! keby bol toto prvy salon co sme navstivili, tak sa vydavam radsej v teplakoch.... nehovoriac o neutulnej atmosfere, kde nemate chut vyzliect ani kabat, nieto sa hodit do spodneho pradla.... kazdopadne, VELMI ZLA SKUSENOST od zaciatku az do konca a velmi NEODPORUCAM !!!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
@claire767 to bude asitym, ze tam sama robi so svojimi dcerami :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?