Bola som spokojná so službami salónu

Stretávam sa v tomto fore prevažne s tým,že nevesta si nájde čas podeliť sa so svojimi skúsenosťami s výberom šiat,kvalitou obsluhy v salonoch ,prístupom majiteliek salonov ,hlavne ak sú skúsenosti negatívne a chce ostatné nevesty varovať.Menej je už takých,ktoré by si našli čas aj po svadbe a vrátili sa na toto forum a ak boli spokojné odporučili salon ostatným budúcim nevestám. Týmto vyzývam všetky nevesty-minulé aj budúce- napíšte mená salonov,s ktorými ste boli spokojné,uľahčíte tým rozhodovanie ostatným.
Odpovedať
1
2
8
Profilova fotka
Ahoj karininka, ;-) , tak toto ma naozaj oslovilo. Za ten čas, čo som došla na toto forum som veľmi príjemne prekvapená, že sú tu mnohé zlaté babule, s ktorými si perfektne pokecáme, poradíme a vymieňame si informácie. Ja som veľmi vďačná odporúčaniu, vďaka ktorému som išla do FANY salónu v BA a hneď som si aj vybrala svadobné aj spoločenské šaty. A to nehovorím len za seba. Výborný prístup, príjemné prostredie, veľký výber(aspoň v mojej veľkosti) a všetko po ruke. Bola som potom pozrieť aj iné salóny. Svoj výber som síce vôbec neoľutovala, ale môžem povedať, že som sa nestretla s ničím negatívnym, práve naopak. Myslím, že výber šiat je naozaj veľký a aj prístup pracovníčiek v salónoch BA bol veľmi profesionálny :-) .
Odpovedať
Profilova fotka
karininka - o svadobnych salonoch su tu uz desiatky tem.... su tu salony s roznymi nazvami, z roznych miest, su tam popisane aj recenzie..... (ne)spokojnost s tym ktorym salon moze byt individualna, niektore nevesty mozu byt spokojne, ine zas nie
Odpovedať
Profilova fotka
janočka, to máš pravdu. A hlavne všetci sme len ludíkovia :-D . Je to o (ne)sympatiách, empatiách, náladách práve v tom dni... a myslím, že nedá sa hodnotit jednorázovo. Takže? Treba sa vždy správať tak, ako by sme chceli, aby sa aj tí druhí správali voči nám. Pekný večer :-) .
Odpovedať
Ahojte mile nevesticky, ja chcem uviest do pozornosti Salon Mepos v Stupave, boli sme tam s nastavajucim v sobotu a vybrala som si saty spolocenske, nakolko to bude 2. svadba. Pani, ktora ma salon, je velmi ochotna, mila, dokonca s nami bola ovela dlhsie, ako mali otvaracie hodiny. Vie dobre poradit, ceny su v pohode (nie bratislavske) a ja teda tento salon mozem iba vrelo odporucat. Ahojte, :o)))
Odpovedať
...uz som to pisala do inej temy, ale osobne som spokojna s Nicole v Auparku, BA saty su uzasne, pristup skvely...ak nechcete vela platit za pozicanie, radsej tam ani nechodte, lebo si urcite vyberiete :)
Odpovedať
Nicole Ba - saty salon Ivett - v Zahorskej, svadobny salon na doplnku a vyzdobu salon Kristina v Za, saty som sice odtial nakoniec nemala, ale pani bola velmi ochotna
Odpovedať
a este by som odporucala salon Mia Sposa v Petrzalke - pekny vyber, mile panie, dobra cena v ktorej su takmer vsetky doplnky a zlavy na spolocenske saty, topanky...
Odpovedať
v Seredi je este dobry salon, na topanky, maju tam nizsie ceny ako v Ba
Odpovedať
ja odporúčam salón Glória a salón Romantika, ktoré sú v Komárne a Bily salón v Nových Zámkoch. vo všetkých som skúšala šaty a prístup bol skvelý. ochotný personál, trpezlivý, výber šiat tiež dobrý.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
salón Angel´s v Senci sú ok, mala som tam rezerv.šaty, ale vybrala som si krajšie vo Fany v BA :-D milé tety, vyskúšali na mne nové modely 8-) dokonca aj moje číslo mali krásne šatky. Odporúčam ;-)
Odpovedať
salon Kleinod Praha Chodov, zatial super pristup, vychadzali mi v ustrety ako sa len dalo, dufam, ze to tak bude aj dalej :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Veľmi pozit. skúsenosť- salón Bonnet Košice, nadštandardná ochota a služby.
Odpovedať
Odporucam salon Karina v Ba-Petrzalka, pekny vyber siat,prijatelne ceny a aj ochota..
Odpovedať
Profilova fotka
u mna jednozncna 1* - Diamond v Nitre super
Odpovedať
Profilova fotka
barchee, ktoré Jasmíne-ky máš z Fany? Ja mám tiež z tej najnovšej kolekcie :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
puobzu • Dnes o 08:54 V uttorok som bola popozerat nejake tie satocky. Tym, ze moja velkost je 42-44 obavala som sa, ze nic nenajdem a ostala som velmi milo prekvapena. Salon Monika na Rajskej sice z vonka neposobi velmi vludne, no ich pristup k zakaznicke je neuvritelny, dokonca by som ho definovala, ze nam s kamoskou spadla sanka. Najprv mi ukazali katalog, ze ktore sa mi pacia no a potom som vyskusala asi 6 siat, kde ma pri kazdych pani upozornila, ze co je na nich super, co radsej nie, ukazala mi co sa s nimi da este urobit, ako to vyzera, ked si dam dalsie doplnky, no proste tu pani, alebo slecnu to naozaj bavi, je trpezliva a jedina nam vsetko vysvetlila. Mali novu kolekciu, naozaj pekne saticky. Potom sme boli este v Nicole, kde na mne ani jedny saty nezxapli, lebo vsetky mali upravene, a uz aj som sa mala rozhodnut, ze tieto chcem a nechat im tam 150eur. Pripada mi to tam ako na beziacom pase, chces nechces, nevadi o chvilku pride dalsia. Museli sme sa ich vypytovat, ze co a ako, v podstate skoro vobec neporadili. Takze velke ocakavanie skoncilo, velkym sklamanim. No a konecnu sme mali v Mia sposa, kde to bolo celkom fajn a nasla som zatial favorita, aj ked viem, ze ak by mi ich niekto vyfukol, kludne pojdem na Rajsku do Moniky, a viem, ze tam nieco najdem a naozaj mi dobre poradia. Ak sa chystate, chodte naozaj najprbv tam, vysvetlia vam uplne vsetko do detailu a potom pobehajte dalsie. Ja idem este v utorok popozerat ine salony. Drzim palce nech najdete tie Vase vysnivane
Odpovedať
Babenky, ktoré ste z juhu, odporúčam a to veľmi vrelo ;-) salon Eden v Rimavskej Sobote. Pani majiteľka má nádherné šaty, je neskutočne milá a ústretová, poradí vám, čo sa vám hodí, ak niečo nesadne, otvorene vám povie, že tak to teda nie a podobne. Človek má po chvíli pocit, akoby ste vyberali s kamarátkou :-) Síce šaty som si vybrala inde, ale prístup sa nedá porovnať. Naozaj odporúčam.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj kocky. ja zijem v prahe, tak ak mate niekto naplanovane skusat to aj tu, tak odporucam Klainod na Chodove. je to obrovsky salon, najlepsi vyber novych siat, sice ceny tomu aj odpovedaju, tie najnovsie nepouzite modely sa pziciavaju za 15tis, ale tie minulorocne tak za 8tis. mile tety, super pristup, spravia aj kapucino a mozte skusat donemoty. viac modelov vo viacerych velkostiach. casto sa mi stavalo ze som na internete nasla super saty a ked som potom prisla do salonu, tak ich mali len v jednej velkosti a v jednej farbe. ale tam mali viac :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja odporucam salon Pasarela v BA.... bol to prvy do ktoreho som vosla, a nakoniec mam svoje satky prave odtial. Bola som sice pozriet aj v Nicole na Dostojevskeho, ale tam vobec nemali saty ake som si podla katalogu vybrala, na odskusanie mi priniesli uplne iny styl.... jedny sice pekne ale k nim mi na hlavu nasadili bodkovanu "zaclonu", ktora sa k tym satam vobec nehodila a vyspevovali to do nebies ze ake je to uzasne ozivenie... tak som odtial radsej hned odisla :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte tak ja som mala všetko zo salónu ellie v novom meste nad váhom,a bola som velmi velmi spokojná všetko bolo tak ako som chcela a s ničím som nemala starosti povedala som svoje predstavy a ony ich velmi úspešne splnili.a bol to jeden jediný salón v ktorom som bola a vzala som hned prvé ktoré som tam zabadal.a už som inde ani neskúšala.maximálna spokojnosť s dostupnosťou aj cenou. :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, ja som velmi spokojna so salonom Jasmine v Spisskej Novej Vsi...este sice nie som naisto rozhodnuta, ci si vyberiem saty oddtial alebo obehnem este nieco ine...ale s pami majitelkou sme sa dohodli cez internet, ze ma pocka aj v sobotu (a to mi na mail odpovedala do hodiny), vyskusala som tam asi sedem siat, tri z nich sa mi velmi pacili, pani bola velmi mila, poradila, co sa mi hodi a co nie...a este ma upozornila, ze mozem pockat, lebo bude mat nejake nove saty a ze sa zase mozeme dohodnut cez internet, ked jej teda dalsia kolekcia dojde...som velmi spokojna s takymto pristupom :-)
Odpovedať
Ahojte dievčatá - budúce nevesty. Ak môžem doporučiť, tak u mňa vyhral svadobný salón MEPOS v Stupave. Majú tam krásne šaty a nie len pre štíhle, ale aj pre nás ostatné. Veľmi starostlivý personál a šikovnú krajčírku čo vám šaty upraví tak aby vám sedeli na postavu.Odporúčam tam pozrieť.
Odpovedať
:-) ja odporucam Salon Nicol v Auparku. Bola som maximále spokojná
Odpovedať
Profilova fotka
Salón Sophie v Leviciach-100% spokojnosť ;-)
Odpovedať
Ja odporucan salon Princess v Presove. Skvely vyber siat a velmi prijemny pristup!Taktiez interier salonu je pekny. :-)
Odpovedať
Svadobný salón Klaudia v L. Mikuláši
Odpovedať
ja som bola velmi spokojna v salone Angelo v Presove...So vsetkym,od pristupu personalu,az po velky vyber krasnych siat...
Odpovedať
Profilova fotka
..mozem odporucit Mylady v Trencine :-)
Odpovedať
ahojte, ja môžem odporučiť salon Bibiana v ZA, po skúsenostiach v iných salonoch som bola prekvapená, aké boli v tom salone ochotné a milé.
Odpovedať
1
2
8
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?