Ako zistím značku šiat ponúkaných internetovým obchodom?

Ahojte kočky, mám problém so sumnou za požičanie šiat zo stránky salonglamorous.sk v Bratislave , za požičanie je tam 400 € a na predaj su za 800 € čo mi pride naozaj dosť, maju tam dvoje ružové šaty , no a ja som si vybrala tie nazberkané, uplne ma očarili, a iné nechcem, preto sa chcem opytať či neviete ako sa dá zistiť čo su to za šaty, lebo na stránke okrem ich materálu neuvádzajú aká je to značka, kto ich navrhol a podobne. Chcela by som presne tie isté ale od inakadial hlavne lacnejšie, kludne si ich dám doviesť aj z Ameriky . Myslíte že keby si ich dám ušit namieru podla obrazka vedeli by to uplne rovnako, a lacnejšie ?
Odpovedať
@dyka Celkom isto Ti ich usiju lacnejsie cinania, ale s kvalitou nerataj a uz vobec nie s rovnakymi satami, len vzdialene podobnymi tvojim vysnivanym.
Odpovedať
@jabadaba tak to mi je luto, hrozne som ich chcela.... asi mi nezostane nič ine len dufam že do svaby zoženiem kud krajšie, podobné s mojim nárokmi, alebo že zlacneju =) to by bolo najideálnejšie
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
http://www.salonglamorous.sk/katalog/... @nika532 sú to tieto , naozaj by som chcela presne také isté,, a tým myslím aj látku, ale ekd už by som si ich dávala šiť, tak nie bez ramienok ale okolo krku :)
Odpovedať
no ja nepoznám žiadnu naozaj dobru krajičku čo by to dokázala... a či by vedela zohnať taku latku, alebo to si musím ja sama ?
Odpovedať
Profilova fotka
lacnejšie áno, ale na 1000% percent spokojná nebudeš - jednoducho originál je originál a za tú cenu stojí
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?