Ako ste spokojné so svadobnými salónmi v Košiciach?

Na budúci rok plánujeme aj s partnerom svadbu, tak sme sa rozhodli pozrieť si nejaké salóny v Košiciach. Boli sme asi v 10, ale ani jeden nespĺňal moju predstavu. Ako sa páčia vám?
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj mne pride lepsie skusit vygooglovat jednotlive salony na ktore tu mas kopu reakcii nez zakladat novu temu skus pozriet tu: www.mojasvadba.sk/forum/show.php?vThr... - 48k www.mojasvadba.sk/forum/show.php?vThr... www.mojasvadba.sk/forum/show.php?vThr... a vlastne ani neviem, co by ti odpovede ano nie ano nie dali...ak kuknes svadobne albumy, tak si tu spokojnost mozes kludne scitat, vyhodnotit..je to nazor proti nazoru....a asi pri tvojej svadbe zalezi na tvojom ;-)
Odpovedať
Byt spokojna so salonmi je vec dost subjejtivna,kazdej z nas vyhovuju ine veci, iny pristup ... Takze urcite je to tema velmi dikutabilna...a verim ze sa nezvrhne..inak bude zle 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja sa nemozem stazovat nna salon princess v ke boli uiplne suprovi
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Sestra mala šaty z Bonett. Nikdy viac. Majiteľka drzá, neochotná, neosobná. šaty boli zle skrátené, resp. dlhé. Svadbu mala v júli, samozrejme ich strašne zašpinila. Pri vrátení bola ešte neuveriteľne arogantná, že čo s nimi robila. Chcela dať pokutu, keď sme to počuli, segra soi šaty obliekla a ukázala sa jej v nich. Nepovedala nič, len ich schytila, zvrtla sa, plesla dvermi a odišla. Zostali sme stáť ako obarené.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
a este nieco mile slecny davajte naozaj pozor ake dlhe su tie saty, aby nenastalo to co tu uz pisala pepsi pretoze sa v tom musite hybat aby ste neprisli ako keby ste boli v chlieviku /spinave a zafulane az po kolena saty su aj pre dalsie nevesty/. Je smutne ze za niektore chyby jedincov vznikaju taketo ohovarania ktoreho kolvek salonu.Tak drzim palce kazdej milej neveste a nedajte sa zmiast sami sa presvedcte ze nieje to tak. Aj tak ste vsetky nadherne vo svojich vysnivanzch satach.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
co ja viem...bola som v salone bonett a nielen v tom.ale ta pani taka kratkovlasa sa mi zdala velmi prijemna.nebola som objednana a ked sme dosli tak nas pekne usadila dala pozriet katalog a potom mi ochotne poradila a mohla som skusat kolko som chcela.dokonca som bola velmi prekvapena ze mi ponukla zadarmo jedny popolnocne saty s cim som sa u inych salonoch zial nestretla.nemala som pocit zeby bola neako neochotna alebo drza.takze ja mam skor dobru skusenost ako zlu.... ;-)
Odpovedať
Cibili nemyslím že máš pravdu. Myslím, že nie je vecou nevesty aby si kontrolovala dĺžku šiat. Od toho je tam pracovníčka. Mala som tiež takú skúsenosť a ani ma to nenapadlo pred tým skontrolovať.
Odpovedať
Profilova fotka
no podla mna je vecou nevesty kontrolovat dlzku siat a hlavne na skuske...ved pracovnicka nemoze vediet ako chces mat saty podhnute aby sa ti v nich dobre chodilo...hm???? :-)
Odpovedať
Princess4444 podľa mňa existuje iba jedna dĺžka šiat, aby sa ti v nich chodilo dobre a aby sa ti nezašpinili a to tak dva cm nad zemou a to by si mali ustážiť v salóne. To je môj laický názor. Veď ako by to vizeralo ak by som chcela šaty šmýkajúce sa po zemi, alebo krátke, aby mi bolo vidieť kotníky? Oni sú tam predsa na to, aby nevestu usmenili, poradili. Či nie? Tak Ti prajem veľa zdaru pri odhade dĺžky šiat. Dúfam, že aj po svadbe budeš taká optimistka.Pa.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte Ja mám tiež so salónom Bonett skusenosť : Prisla som tam a oni na mna : Vašu veľkosť nemáme ....A to som ešte len stála vo dverách 8-( Ale aj v PO sú takí ochotní: Molen..." Velmi ochotná pani"( neskracujeme, nemáme, a dokonca nebola ochotná dať dole šaty z figuríny ... :-D ) Alebo Princess PO: máme veľa ludí, a pre tehotné šaty nemáme , ( a nebola som tehu ) Panie kt. robia v týchto salónoch sa asi riadia podľa počasia , alebo vstávajú zadkami z postele... 8-( Nakoniec som si kúpila šaty na Ukrajine a bola som s nimi spokojná. Tam Vás obskakujú a obliekajú... lebo vedia a Vážia si , že ste ich chlebík :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
ahojte, ja som navstivila iba jeden jediny salon a to maggie, ja som bola velmi spokojan, ochotna cajka aj majitelka, takze odporucam...
Odpovedať
Profilova fotka
krasotka ja som optimistka stale...takym ludom sa zije na svete lepsie.tak aj tebe vela zdaru.papiky ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ahojte ja som nenavštívila žiaden salon v Ke...ale myslím,že som medzi vami taký stred...predavačky by sa mali tiež posnažit aby si zachovali svoje meno salonu...samozrejme ak vás odbijú hned vo dverách tak nemáte chut vkročit ani do toho dalšieho salonu...je to dost neetické takto sa správat k zákazníkom...čím dalej tým viac som presvedčená,že dnes už neplatí a hlavne u nás na Sk...Náš zákazník náš Pán... ;-) :-D :-D :-D tak prajem všetkým budúcim nevestičkám pevné nervy pri vyberaní svadobných šiat... ;-) :-D :-D
Odpovedať
hlavne si dávajte pozor, aby dĺžka šiat bola rovnaká na skúške a v deň svadby...moje boli o dobrých 10 cm odstrihnuté :-( ]-( ]-( a požičovné odstrihnuté nebolo :-p
Odpovedať
Profilova fotka
ja som naopak bola spokojna skoro so vsetkymi salonmi v Ke. Princess, Bonnet, magie, Ceremoni / v tomto poradi. Vsade boli predavacky mile, vsetko poukazovali. jedine v salonoch Elizabeth a Stephanie sa mi snazili nanutit ine saty ako som chcela, a snazili sa ma presvedcit ze ich saty mi pasuju najlepsie aj ked sa mi ziadne nepacili.Robili taky natlak.
Odpovedať
Profilova fotka
jani :-D :-D :-D :-D viem, ze to asi take vesele nebolo ale napisala si to roztomilo ;-) 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
moja zlatá a...ka! ty mi radsej chod len stahovat "with you" a neklábos tu toko!!
Odpovedať
Profilova fotka
martuska2: na tejto malej fotke vyzerás ako ivanka trump!milééée. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
to krasotka...az teraz som to precitala a som temer v soku :-N .."nie je vecou nevesty kontrolovat dlzku siat" no bravooo :-. :-. toto je skvela ukazka toho ako to na slovensku funguje....ty draha nevesta len naval prachy a nic nechci....a uz vobec nechci nieco ine...nez: ad 1 chce dav ad 2 si myslim ja ako predavacka ze by si mala chciet parada...myslim, ze si tu kus podala obrazok o tom ako to chodi.... 8-( 8-( 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
k téme: ja by som odporucila nielen KE, ale aj iné okolité mestá- ved saty musíte vrátit spät AZ v pondelok! ale v POE sa mi pácilo asi najviac! milé baby- hoci som na ich rady nedala, lebo som vedela, co nechcem...ale snazili sa a snaha sa ráta. a stou dlzkou siat...tak ak je clovek vysoký ako janino a este si k tomu dá 6cm podpätky, tak to by som sa s tou p. majitelkou vyfotila, nech vidí o co ide, ked jej zadrbáva... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
mojik slavkovity...kym tu keckas...uz je pracicka hotovaa :-D :-D :-D :-D a teraz uz len chvaal mna :-D :-D :-D :-p
Odpovedať
Profilova fotka
jaaaaaaj, sak som happy, ako veverka! a posielam také "teplé" bozteky za tvoju sluzbu!
Odpovedať
*martuska*... ešte máš len pred svadbou....ja vravím o svojej skúsenosti po... ]-(
Odpovedať
Ja som bola najviac spokojná so salónom Stefanie. Majú tam veľký výber a skvelý prístup ku zákazníkom. Obzvlášť sa mi páčilo, že šaty neprešívajú ani nepodhýnajú, takže sa nemusím báť ako budú moje šaty do svadby vyzerať, lebo toto robia v mnohých salónoch a potom tie šaty aj tak vyzerajú :-| ešte chcem reagovať na to, čo písala martuška2. Ja som naozaj nemala pocit, že by robili na nevesty nátlak. Práve naopak, boli veľmi ochotné a dobre mi poradili v tom, čo by mohlo na mne dobre vyzerať. Ja som si nakoniec vybrala šaty o ktorých by som si ani nepomyslela, že v nich budem vyzerať tak skvele, ale pani majiteľka mi radila aby som aspoň vyskúšala a mala naozaj pravdu. V tomto salóne je naozaj vidieť, že im zaleží na tom aby bola nevesta maximalne spokojná. Rozhodne nejde o žiaden nátlak ale o dobre mienené rady. Takže ja tento salón vrelo odporúčam. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
septembrovka netusim preco ale z precitaneho textu od teba mam pocit ze si přímo pani majitelka... :-N prepaac ale musela som ti to tu napisat ;-) co tak dodat daake foto v tych uzasnych nepodhnutych satkach? clovek ktory si dokaze citat medzi riadkami si i v tom kusku co si napisala najde zaujimave veci: "šaty neprešívajú ani nepodhýnajú" - to je asi ten "skvelý prístup ku zákazníkom", ze ak mam svojic skvelych 160 tak co? nedostanem ziadne? :-N "nejde o žiaden nátlak ale o dobre mienené rady" - predpokladam, ze zhruba v podobnych manipulativnych formulkach to tam funguje i ked dojde zakaznik do salonu... len co ak o tie dobre mienene rady vazne nestojim, a chcem si len vyskusat nejake satky ktore sa lubia mne....co potom? :-N
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte ja som spokojná aj so salónom Ina,majú tam krásne šaty a sú veľmi ochotné.Ja si tam dávam šiť šaty. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahojki uz sme sa davno nestretli v ziadnej teme ;-) od cokofontany :-D :-D maju daku www stranku? pisnes do ip? thnx. ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?