Aké máte skúsenosti so svadobným salónom Judyt v Lučenci ?

Profilova fotka
Ahojte nevestičky, máte niektorá skúsenosti s týmto salónom? Pozerala som ponuku šiat na internete a majú tam fakt krásne šaty. Chcem sa spýtať na Vaše skúsenosti, aká je tam ochota, služby, ceny...atď. Ďakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojky. Ja mam len dobre skusenosti s tymto salonom. Zarezervovala som si v nom saty na moju svadbu,kt.bude v maji. Ja mam skusenost len s majitelkou,kt.bola velmi prijemna. Stravila som v nom asi 2 hodiny, lebo som chcela vyskusat vsetky, co boli moje cislo. A tak sa aj stalo. Nic nerobilo problem, ku kazdym som si vyskusala aj rozne druhy zavojov,štôl,rukaviciek.A dalo sa tam aj v pohode fotit, co nie je vsade samozrejmostou. Vrelo odporucam zobrat si so sebou nielen "odbornu" poradkynu,ale aj ten fotak, potom sa mozes na seba pozriet v pokoji a rozhodnut sa. Ceny su trochu vyssie(moje stoja 9000,-,lebo su z kolekcie 2006,su tam saty aj za 12000,--kolekcia 2007), lebo su to saty z Talianska a Spanielska, ale myslim, ze stoja za to.Teda dufam :-) Chod a vyskusaj, ved uvidis...Prajem uspesny vyber...
Odpovedať
Profilova fotka
Mirka, ďakujem. Veľmi si ma potešila :-) . Ja som už cez mail komunikovala s pani majiteľkou a už tak sa mi zdala veľmi ochotná a príjemná. Ktoré dni ju tam môžem zastihnúť, alebo je tam vždy? Tie ceny sa mi nezdajú až tak vysoké, lebo niektoré majú aj Nicole a o 100% drahšie :-S . Čo všetko sa zahŕňa do ceny? Ja mám svadbu v septembri ale už teraz v najbližšej dobe sa tam chystám :-) . Šaty si vyberáš z katalógu, alebo Ti ich všetky v Tvojej veľkosti ukáže? x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Iwuskaaa ja mam tiez len pozitivne skusenosti s tymto salonom, bola som tam medzi sviatkami, nebola tam pani majitelka, ale velmi mila a ochotna zamestnankyna. My sa ideme so sestrou vydavat obe, tak nas obidve obskakovala, radila, maximalne sa nam venovala. Ja sa tiez vydavam v septembri, len si musim zhanat saty skor, lebo som nekonfekcny typ postavy (som straaaaasne vysoka :-| ), tak som predpokladala, ze s tym bude problem, no v tom salone sa naozaj velmi snazili, aj mi navrhli, ze mi saty upravia priamo na moju postavu - mozem len odporucit!!!! Myslim, ze teraz budem rozmaznana, lebo to bol prvy salon, ktory som navstivila a taky vysoky standard budem teraz cakat od kazdeho.... Pokial si pamatam, tak do ceny su zahrnute aj nejake doplnky, ale nie uplne vsetky. Saty su aj v katalogu a v predajni maju dost siroky vyber ale nie kazdy model v kazdej velkosti - najjednoduchsie je vybrat sa tam...prajem stastnu ruku pri vybere....
Odpovedať
Profilova fotka
Neviem, v kt.dni tam je majitelka, ale urcite vacsinu casu... Cena zahrna saty, stolu, rukavicky.Aspon sa mi zda. Zavoj urcite nie je v cene, ale jeho cena sa pohybuje od 350,-Sk vyssie... Saty maju na vesiakoch a ty si vyberas z nich,ale vzdy mi ukazala, kt. su to z katalogu, lebo sa mozu zdat uplne ine na fotke a v skutocnosti... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem Vám ešte raz babenky ;-) . Hmm, zirafiak tak to už aby som išla na ten výber, vidím, že máš svadbu trošku neskôr ako ja a jeden salón za sebou :-) . No ja myslím, že pôjdem len tam a potom urobím šatám STOP, aby som si to nerozmyslela :-D . Ale tuším, že si tam vyberiem, keď som videla tie šaty na nete, tak nieje o čom :-) . Myslíte, že už majú veľký nápor neviest na budúci rok, konkrétne sept.? 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Iwus, nedaj sa mnou pomylit, ja som jednoducho musela zacat skor, lebo na mna je problem zohnat vsetko - saty, topanky atd., tak si to nechcem nechat na poslednu chvilu a potom panikarit a okrem toho, moja sestra sa vydava 2 mesiace predo mnou (7.7.2007 - dost frekventovany termin) a ona zije mimo Slovenska, tak sa snazim jednym vrzom pozerat nieco aj pre nu....Co viem ja, ze bude viac svatieb, tak to bude skor toho 7.7.2007 - uz sme sestre zhanali miestnost a hudobnikov a tak podobne a upozornovali nas, ze na ten termin je uz najvyssi cas, lebo je to nesmierne popularny termin, ale myslim, ze co sa tyka septembra, tak to nebude az taky napor....a kedy v septembri mas svadbu???
Odpovedať
zdravim dievcata, ja som z LC a mozem vam povedat, ze co sa tyka tohto salonu, mam rovnako dobre skusenosti...hlavne sa treba poponahlat, niekedy su saty zarezervovane aj pol roka dopredu, takze take, ze 3 mesiace pred svadbou staci tu neobstoji...ja som chcela jedny saty, no uz boli na moj termin zarezervovane, lebo som prisla 3 mesiace pred...smola...takze stastny vyber a hlavne neurobte tu istu chybu, ze po zarezervovani siat budete surfovat a spochybnite svoju volbu...po vybere zakaz prezerania a porovnavania siat...dajte na prvy dojem...budu to tie spravne 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
mirkawaw nevsimla si si nahodou ako tam vyzeraju tie panske obleky, co poziciavaju?
Odpovedať
sampo, viem len to, ze svadobne saty su krasne, no ked som sa vydavala ja, tak nam ponukali zmluvu s ozetou, ze ak si vyberiete saty od nich a oblek pre zenicha v ozete, tak dostanete 10 percentnu zlavu aj na saty aj na oblek...nuz my sme to vyuzili...teraz je salon judyt prestahovany v novych priestoroch, bola som tam naposledy v lete kvoli jabloneckej bizuterii, ktoru tam maju fakt krasnu, takze o poziciavani panskych oblekov neviem...asi to bude nejaka novinka...no moj nazor, zenichov oblek sa predsa da vyuzit aj neskor, takze investicia do kvalitneho panskeho obleku sa vam oplati ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?