Zaslat pozvanie k stolu aj tym, ktori sa ospravedlnili, ze nepridu?

Ahojte, na jesen mame svadbu a tak za mesiac chceme dat robit oznamenia. O svadbe pozvani vedia cca od Vianoc a uz v januari sa nam jeden parik ospravedlnil, ze pravdepodobne nebude moct prist, nakolko dva tyzdne pred nasou svadbou maju termin porodu. Tesime sa s nimi a nevidime ziaden problem, hovorili, ze sa uvidi, kedy sa dietatko narodi a mozno by aspon na obrad prisli, ale situacia je takato. Otazka je, ked vieme, ze nebudu moct prist, ked im budeme posielat oficialne oznamenie, mame tam zo slusnosti aj tak dat pozvanku ku stolu, ako ju aj mali povodne dostat, alebo nie? Ako sa to robi v takychto pripadoch?
Odpovedať
ja by som určite ju tam dala .... a potom sa tesne pred svadbou spýtala, či prídu alebo nie .... čo ak budú môcť alebo chcieť .... :)
Odpovedať
Určite by som ju poslal
Odpovedať
Sama mam doma 7 tyzdnove dieta a na svadbu sa teda necitime s muzom ani jeden teraz niekomu chodit :-D , ale zas kazdy sme iny, mozno im sa bude dat... Mas pravdu, nie je moja starost, ako sa oni budu citit, takze asi pridame :-). Len pri plateni zalohy (musime zaplatit 3 mesiace dopredu) v hoteli s nimi asi nepocitat, ci? Inak su tam potom nejake stornopodmienky... Nie moc drasticke, ale aj tak.
Odpovedať
Profilova fotka
posli im. mali sme podobnu situaciu. nakoniec to dopadlo tak, ze prisli s 3 tyzdnovym babom a bavili sa tak, ze odchadzali az okolo polnoci. babo samozrejme bolo cely cas s nimi a skoro cely cas spalo. ked potrebovalo papat, tak sme im dali kluce od izby, co boli na poschodi.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?