Z akej stránky máte svadobné oznámenia?

Profilova fotka
Ahojte :-) potrebujem poradiť. Hľadám svadobné oznámenia a už neviem, aké stránky mám pozerať. Máte s nejakou stránkou skúsenosti ? Odporučili by ste mi nejakú, kde by som mala hľadať a s ktorou ste boli spokojné ?? Ďakujem :-) :-) ;-)
Odpovedať
@jaankaa22 mne sa veľmi páčili na pamas.sk :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@luckaamisko :-) presne tam pozeráme a máme jedno vybraté. Vy máte tiež odtiaľ ??
Odpovedať
@jaankaa22 chceli sme odtiaľ, tiež sme mali vyhliadnuté, ale my sme potrebovali aby nám ich čo najrýchlejšie vyrobili keď sme vedeli čas v kostole aby sme stihli pozvať hostí kým sme boli doma, tak nakoniec máme zo sashe.sk, tam je tiež z čoho vyberať :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@luckaamisko jaj tak. Na tej stránke pamas.sk je veru z čoho vyberať, lenže málo je takých, ktoré by nám vyhovovali, čo sa týka farby ;-) a nie všetky vedia prerobiť do tej farby, ktorú chceme. Na stránke sashe.sk som pozerala, ale to len tak, nakoľko ma tam nejak neoslovili, ale budem musieť ešte pozrieť aj tam :-)
Odpovedať
napr. od tej čo máme my ja som chcelá iné, v ponuke ich mali v inej farbe ale boli by mi ich spravili aj také ako som chcela, ale nakoniec prehovorila "hlava rodiny" tak bolo rozhodnuté :-D Myslím, že farebná úprava neni problém skoro nikde. Ukáž obrázok aké sa Vám páčia :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@luckaamisko ono, na pamas.sk mi napísali, že neni problém farebná úprava, čo sa týka písma, ale s oznámením ako takým problém asi bude. Takže na tej stránke hľadáme ďalej. Akurát pozerám tú stránku sashe.sk a mala si pravdu, je tam z čoho vyberať, už som aj našla zopár,len mi zase prídu niektoré dosť drahé, neviem :) aha, tak u vás rozhodla hlava rodiny :D my to riešime asi tak spoločne, čo sa komu páči :P Momentálne sa nám ich páči viac, tak pošlem obrázok neskôr, keď trošku zriedime výber :D :D :D
Odpovedať
Veronika https://www.facebook.com/G%C3%BAt-Art... ti spravi oznamenia podla tvojej vlastnej predstavy ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mo_tylik ďakujem, krásne za typ. Skúsim sa pozrieť :-) Vy ste mali od nej ?
Odpovedať
@jaankaa22 ano, lebo sme mali konkretnu predstavu, chceli sme kreslenych psikov ... no a ziaden "grafik" zo stranok, ktore robia oznamka nebol schopny nic nakreslit, ... nakoniec kreslila Veronika :-) oznamko asi neulahodi kazdemu https://www.facebook.com/692283050888... ... ale pre nas je presne take, ake sme si priali 8-)
Odpovedať
@mo_tylik mne sa velmi paci ;-)
Odpovedať
my sme si ich sami navrhli a dali vytlacit a potom som ich este trosku dozdobila :-)
Odpovedať
@ria236 dakujem :-) kazdy, co nas pozna, by aj bez mien vedel, ze je to nase oznamko :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
@jaankaa22 neviem či aj tebe Vladimírko do toho tak "pindá" ale my sme mali najväčší problém pri oznámeniach :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@luckaamisko práveže Vladko ani nie, keď mu niečo ukážem, ohodnotí to a to je asi tak všetko ;-)
Odpovedať
@jaankaa22 Kludne sa mi ozvite, my robime vsetko na mieru, cize ak mate nejaku predstavu, staci ukazat a vieme sa na to pozriet :-)
Odpovedať
My mame z Pamas.sk a sme spokojni :-)
Odpovedať
Ak ste si ešte nevybrali, veľmi radi v spolupráci s vami pripravíme to vaše oznámenie :-)
Odpovedať
@mo_tylik Tvoje oznamenie je velmi krasne, jedinecne. Mozno aj ja si dam nieco podobne spravit, len s macickami, si ma inspirovala :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?