Vlastnoručné svadobné oznámenia. Kde vziať obrázky?

ahojte. chcem si sama spraviť svadobne oznamenie, úplne jednoduche, bez fotky, len jednoduchý obrázok a text. neviete mi poradit ako - popripade nemate obrazky?
Odpovedať
pozri skorsie diskusie, tam boli linky, alebo v pripravnych albumoch ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... ;-)
Odpovedať
http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
skus sa pozriet na www.svadbainak.sk
Odpovedať
Profilova fotka
najprv si rozmysli akeho druhu by tie obrazky mali byt, teda aky motiv chces zvolit.. a i pri obycajnom googleni cez obrazky vyhladas prekrasne fotky, po pripade existuje mnozstvo obrazkovych databank.. napr. www.fotosearch.com a pod
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 rokoch
Profilova fotka
súhlasím s anusik - ja som si tiež navrhla sama oznámenie a obrázok som získala cez www.image.google.com kde som zadala "kreslené motýle" a potom vo photoshope som upravila kvalitu, aby to nebolo také rozmazané a farbu, aby to ladilo. Veď aj tak, na oznámení je najdôležitejšie: mená, miesto a čas konania svadby :)
Odpovedať
alebo to daj niekomu nakreslit. My sme sa so snubencom odfotili a jedna znama nas podla toho nakreslila. Motiv sme si vymysleli sami :) Ale samozrejme, nemusite byt na obrazkoch vy dvaja... to uz zalezi od vas. Btw, by si sa cudovala kolko dobrych napadov maju napriklad taki studenti dizajnu, malby, grafiky atd. Aj dohodnut na cene sa s nimi da, pre nich je to prax, po ktorej velmi tuzia
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?