V akom predstihu rozdávať oznámenia?

čo myslíte?
Odpovedať
Profilova fotka
@lucka181285 My uz mame osobne rozdavanie za sebou, aj ked svadbu mame az v aprili. Ale uskutocnili sme to len preto, ze buduci manzel isiel na tri mesiace do zahranicia a nechceli sme to davat par dni pred svadbou :)
Odpovedať
@jelsulka aha tak to je pochopiteľné, vo vašom prípade, my máme tiež v apríli ale niesme odcestovaní tak neviem kedy by to bolo také najvhodnejšie..asi mesiac, mesiac a pol pred svadbou :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sa chceme na oznamko fotit na prelome maja a aprila...potom to pojde do tlace a svadbu mame v auguste takze ak budeme v juni rozdavat budem rada :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@lucka181285 Pozri, ak to uz vsetci vedia, presne kedy mate, tak vam staci aj mesiac..no ak nie, tak kludne aj tie dva mesiace dopredu mozte..my sme aj kvoli tym nasim cezpolnym tak skor, ktori su tisicky km prec, aby si stihli booknut vcas letenky :)
Odpovedať
My chceme oznámenia a pozvánky dávať 2 mesiace dopredu, máme aj potenciálnych hostí zo zahraničia, ale nie takého vzdialeného. Poznám aj ľudí, ktorí ich poslali na poslednú chvíľu 5 dní pred svadbou. Ale predpokladám, že najdôležitejším ľuďom ich dali skôr.
Odpovedať
@lucka181285 my sme tiez aprilovi, rozdavat a posielat budeme urcite az vo februari, kedze este ani nesli do tlace :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj. to závisí od toho, či chceš všetkých hostí pozvať osobne alebo využiješ aj poštu. napr. ja - s priateľom chceme všetkých hostí (cca 15 rodín) pozvať osobne - takže samostatné návštevy. je jasné, že to bude az poobede a tak nám vychádza jedna návšteva na deň (nakoľko je to prakticky po celom Slovensku, kedže my bývame v Žiline a hostia sú zo Skalice, Bratislavy, Čadce, Topoľčian, ...) Svadbu máme na konci apríla ale chceme, aby už v polovici marca mali všetci pozvánku v ruke. Takže my začíname už teraz. Samozrejme predtým tú návštevu treba dohodnúť, takže budeme radi, ak sa nám podaria dve za týždeň :)
Odpovedať
my budeme vacsinu posielat postou, kedze nasa rodina je rozlezena po celom Slovensku. A zacneme to posielat tak dva mesiace pred svadbou
Odpovedať
O svadbe sme hovorili známim a rodine pár mesiacov pred svadbou a oznamka sme dávali tak mesiac až dva pred svadbou.
Odpovedať
Ahojte, my mame svadbu 20. aprila a oznamka sa nam pomaly finisuju a budu tlacit...planujeme ich potom zacat cim skor rozdavat osobne, tak snad do konca februara/polky marca ich ti najdolezitejsi hostia uz budu mat v rukach
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?