Svatebni oznameni, které? Váš názor :)

Napište mi prosím žienky Vaše názory k těmto oznámení :) Které si mam vybrat? Děkuji :)
Odpovedať
Profilova fotka
@petra2016 Za mna ani jedno, ale ked uz to musi byt, tak to prve.
Odpovedať
@petersdottir proč ani jedno?
Odpovedať
za mna druhe :)
Odpovedať
Profilova fotka
druhe určite
Odpovedať
Nemusí to být :) a děkuji za názor :)
Odpovedať
Druhe je super
Odpovedať
Za mňa to prvé, tam aspoň vynikne text a nie je tak rušivé pozadie, na druhom mi vadia tie slnečnice na tej fotke a celkovo ľaví okraj fotky je dosť rušivý. Oba oznámenia sú pekné, ale chcelo by to pohrať sa trošku s fotku, aby ste vynikli len vy a pozadie okolo by bolo trošku zredukované, teda hlavne v tom druhom prípade. Rozmazať okolie, alebo previesť do sépie, prípadne do farieb výzdoby ..... Príliš na tých návrhoch bije do očí, že je to len také cap fotka, cap text a hotovo :/ Ak by si sa rozhodla fotky trošku poupraviť, kludne napíš, pomôžem.
Odpovedať
za mna asi tiez ani jedno...ale slnečnice milujem...myslim,že snúbenci na oznamku nemusia byť :)
Odpovedať
Ja vim, že nemusí být, ale přišlo mi to takové pěkné, můj názor je, že obyčejné oznámení dříve "zahodí", ale s fotkou si nechají možná na památku, nebo se mýlím? :)
Odpovedať
@petra2016 tak mozno keby ste skor vy v pozadi by to bolo krajsie..toto mi pride moc :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@petra2016 ahoj,mne sa pacite na fotke na druhom oznameni, ale uprimne, nepaci sa mi text.... sto ludi, sto chuti
Odpovedať
@petra2016 nechaju si to oznamenie kt. sa bude pacit im.a pokial im na nom nezalezi tak si nenechaju nic. osobne mam pri oznamku uplne odlisny vkus. ked uz tak to prve v tom druhom ma tu stvorku v rozkroku, mozu mat poznamky ze ci aj v skutocnosti je ta velkost ako ta stvorka. ako nechcem byt zla len aj iny ludia to mozu takto vidiet ked som to zbadala ja. v tom prvom sa skus trosku pohrat v tym pozadim za pismom aby vyniklo to a nie priroda. je to velmi pekna fotka :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Podľa mňa varianta č.2. @petra2016
Odpovedať
Profilova fotka
@petra2016 nemyslela som to zle, kazdy mame iny vkus a ine naroky. Ja by som toto do sveta nevypustila, ale tak ak si ty s tym spokojna, co si pomyslia druhi ti moze byt jedno, ze ano. Ak ti to jedno nie je a chces radu, tak potom ti musim povedat, ze toto je bohuzial kompozicne cele zle. Font je zle zvoleny, cierny ramik na prvom pripomina parte, pismo prilis tvrde k fotke, zasahy pisma do fotky, cierne tienovanie.....ak chces skonzultovat, tak napis sukromnu spravu.
Odpovedať
prvééé
Odpovedať
Druhe. Ja osobne nepreferujem tento druh oznameni ale v prvom rade sa musia pacit Vam ;-) takze nenechaj sa odradit tymi co pisu ze ani jedno. Kazdemu sa paci nieco ine... tak smelo do toho ;-)
Odpovedať
No skúsila som sa trošku pohrať s úpravou tej druhej fotky ako som sľúbila a myslím, že by sa dalo vybrať ;) Či? :) (písmo som neriešila)
Odpovedať
Profilova fotka
druhe je už potom o niečo lepšie ako to druhé..
Odpovedať
Promin, me to prijde jako plagat a ne svatebni oznameni. Na takovou slavnostni udalost jako je svatba se toto nehodi. Samozrejme je to vas vkus a vase rozhodnuti. Za me ani jedno.
Odpovedať
ak z týchto dvoch, skôr druhé, ale určite by som fotku dala priehľadnejšiu, veľmi kričí :)
Odpovedať
za mna osobne ani jedno,ale tak kazdy mame iny vkus.....ak by som uz musela vybrat,tak skor to druhe ,tam sa mi fotka paci viacej,,,,ale napr nepaci sa mi styl pisma
Odpovedať
prvé - je neformálne, vidieť vám do tvárí, len text - dátum je veľmi veľký na úkor miesta obradu, ten kostol sa na ploche veľmi stráca, zaniká a to je škoda. zmenši dátum a daj ho trochu kompaktnejšie, zväčši spodné dva riadky alebo aspoň posuň na vodu (modré pozadie)
Odpovedať
Děkuji žienky :) Zkouším to uplně jinak nakonec, jelikož tolik negativit na ty oznamení, se mi same zhnusily :D Díky moc, jste zlaté :)
Odpovedať
Profilova fotka
@petra2016 ak by si si vybrala jeden z upravených návrhov od @asaria tak by to bolo fajn :) je to netradičné a milé...a v poslednom rade ty si nevesta a tvoj partner je ženích..ak sa to páči vám tak potom nie je o čom :) :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?