Svadobné známky na obálky

ahojte, chcela by som sa poradit.. Strasne sa mi pacia vintage postove znamky co maju v US a pouzivaju to na svadobnej poste a vyzera to takto nejako https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/... alebo https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/... kedze u nas taketo pekne znamky nie su rozhodla som sa vyrobit ich ako klasicke nalepky :-D na foto vidno ako to cca vyzera polozene na obalke.. kedze to ale nie su platne postove znamky a chcela by som to nejako takto ulozene kam by isla realna postova znamka? :-D a co vsetko na tej obalke pribudne este ked to prejde cez postu? Dakujeeeem :-)
Odpovedať
nominimalne peciatka a cena posty
Odpovedať
@d198815 ale nemusi tam ist znamka ked zaplatim na poste hotovostou? plus na prvu triedu tam daju nalepku 1. trieda.. plus peciatka a to je vsetko teda?
Odpovedať
fuu a keby si sa sla priam na postu spytat?
Odpovedať
@aandrejjka Aj keď zaplatíš v hotovosti, musia tam oraziť, koľko sa platilo. Teraz už väščinou nedávajú známky ale pretiahnu to cez stroj, ktorý tam vyrazí sumu červenou farbou. Ale myslím, že najlepšie by bolo, keby sa ideš spýtať na poštu, aj kvôli tomu, či nebudú mať problém s tými tvojimi známkami :-)
Odpovedať
@monika553 hej spytam sa na poste len problem je ze som v zahranici a vsetko to budem musiet zorganizovat v sobotu takze aj sa opytat aj to cele nachystat a poslat :-D
Odpovedať
@aandrejjka môžeš si aj navrhnúť vlastnú poštovú známku, ktorá je platná, takže nebudeš potrebovať žiadnu inú škaredú známku :-) http://www.pofis.sk/sluzby/znamka-s-p...
Odpovedať
@zuska_bluzka ano viem o tejto moznosti ale mne sa prave paci ked ich tam je viac a tie co by som si navrhla by boli len po jednom :-(
Odpovedať
@aandrejjka tak veď doplň nálepkami a máš to :-)
Odpovedať
@zuska_bluzka aj to je alternativa ale ked nemusim pouzit vobec postovu znamku tak to by bolo naj len aby im nevadili tie nalepky ktore sa "hraju" na znamky.. :-D
Odpovedať
@aandrejjka Si pozri na stánke pošty, majú tam kontakt na zákaznícky servis, tam ti povedia a budeš vedieť na čom si, a nachystáš si to v pohode a v sobotu len pošleš :-)
Odpovedať
@monika553 skusim len ci ma pochopia po telefone :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@aandrejjka Toto sa v skutocnosti robi tak, ze sa dava obalka do obalky...cize az ked otvoria normalnu obalku s postovou znamkou az potom sa dostanu k 'svadobnej obalke'. Teda tak som to videla ja robit, a tym mas aj istotu, ze ta obalka v obalke nebude uspinena, atd.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@petersdottir viem ale to je pre mna krajna moznost az.. ja chcem prave aby to takto pekne prislo uz =-) :-D
Odpovedať
@aandrejjka vyskúšaj možno aj e-mailom, tam ti napíšu, áno alebo nie...a keď ti pani na pošte povie niečo iné, tak jej len ukážeš mail, že povedali - áno ide to...lebo už sa mi viackrát stalo, že na jednej pošte pani niečo potvrdila, a na druhej sa mi dušovala, že to tak nie je možné...odvtedy v takýchto prípadoch píšem vždy mail,k aby som to mala písomne :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?