Svadobné oznámenie ku stolu. Aký verš použiť?

Profilova fotka
ahojte, tak oznamká som úspešne vytlačila :-) a teraz idem robiť pozvánku k svadobnému stolu, ale taký ten klasický 100-ročný veršík mi moc nepasuje. nepoznáte niektorá niečo veselšie? :-) dik
Odpovedať
Musím to niekde pohľadať, ale čítala som tu niečo také že:" Bude zábava a rozhodne tam nemôžete chýbať".
Odpovedať
Profilova fotka
Alebo: Srdecne Vas zveme tam kde vsetko zjeme!
Odpovedať
Profilova fotka
a dávate zvlášť aj pozvánku pre piateľov, ktorí prídi cca o 22,00? na tej aký text??? dakujem
Odpovedať
jj2202: my kamaraom, ktory pridu vecer povieme osobne. Aj ked, mozno nie je zly napad im tiez dat kus papierika :-)... ale tym sme to vacsinou posielali e-mailom.
Odpovedať
ja sice este neviem aky budem mat text, ale rodine napisem nieco v zmysle, ze su pozvani k svadobnemu stolu a kamaratom, ze su pozvani na vecernu zabavu.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som tu raz videla niečo fakt origoš,ale neviem to nájsť....
Odpovedať
kukni na svadbainak.sk...
Odpovedať
Ja som tiež zháňala nejaký origoš text, aj som založila takúto tému, veľa reakcií tam nebolo, ale môžeš sa mrknúť: http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Profilova fotka
takže vymyslela som: Boli by sme veľmi radi, ak by ste prijali naše pozvanie na svadobnú hostinu. kamarátom: O 22.00 v náš svadobný deň ťa v hoteli .... na večernej zábave radi uvidíme. aké to je?
Odpovedať
v pohodicke jj, myslim, ze je to OK aj pre rodicov...nasa mama napriklad nesuhlasi s textom mojho oznamka lebo tam chcem mat ze 'pridite sa pozriet' a ona mi povedala zevraj to ako keby som prikazovala a vraj to mam prerobit... ale to vase je pekne slusne..to pre tych kamosov by so mozno trosku prehadzala slovosled napr: V nas svadobny den ta radi uvidime na vecernej zabave v hoteli XY po 22.00 hodine alebo tak...
Odpovedať
Pekne. Ale na tej pre kamaratov by som prehodila slovosled, aby to znelo prirodzenejsie. Jedine, ze by sa Vam meno hotela rimovalo so solovom "uvidime". :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ajoj jj2202 ja som sa hrabala v albumikoch a niekde som vyhrabal: Pozyvame Vas na svadobnu hostinu sami to vsetko nezjeme. Tesime sa na Vas: Neviem, ci je to presne to origos, co si hladala, ale mne sa to paci. My budeme mat na pozvankach asi toto. Inak ta Tvoja vlastna tvorba je super, akurat mi tam trosku rezonuje by. Mne by sa to pacilo aj v zneni: Budeme velmi radi, ak prijmete nase pozvanie na svadobnu hostinu. Ale my sa nad tym zamyslame a ja si naozaj nikdy nepamatam, co mal kto napisane na tej malinkej karticke, ktoru kazdy hlada v obalke so svadobnym oznamenim. Hlavna vec, ze tam bude.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
je diky holky, ja som tu už včera nebola a medzi tým som vytlačila: kamošom: O 22,00 v náš svadobný deň Ťa s radosťou privítame na večernej zábave v hoteli ..... rodine: bude nám cťou, ak prijmete naše pozvanie k svadobnému stolu.
Odpovedať
Profilova fotka
mam to aj v albume, mrknite tam ;-)
Odpovedať
oznamko aj pozvanka je fakt pekna. To Ty si taka zdatna graficka? Text je tiez vyborny :-)
Odpovedať
Profilova fotka
caute kocky, my sme si pozvanku ku stolu spravili spolu s oznamkami sami. Ked&ze aj oznamko bolo vtipne ladene, rozhodli sme sa zavtipkovat aj na pozvankach ku stolu. Text nasledovny : stravovacia poukazka drzitel ma po obrade narok na odber jedal vo vybranom stravovacom zariadeni. Poukaz je neprenosny
Odpovedať
anusik, to sa mi paci :-D
Odpovedať
Profilova fotka
bajka, robím trocha do grafiky ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
super anusik. Velmi sa mi to paci!!! Ja sa tiez trapim s pozvankou k stolu, chcem to mat trosku vtipne (oznamko mame ako z filmu Moja velka tucna grecka svadba - ak ste videli tu titulku), len hlavy mame vymenene za nase :-D a vola sa to Our big fat slovak wedding. Neviete mi poradit vtipnu pozvanku ku stolu k takemuto uletu? Dik Alebo neviete, aka slavna osoba mala svadbu pri bazene. Mozno kamosom by sme napisali nieco typu: Ak ste si nezaplavali na svadbe .... (niekoho znameho), prineste si plavky na tu nasu. (kedze je tam bazen).
Odpovedať
Profilova fotka
hanka: co takto na pozvánku ku stolu nieco v style " skoromanzelia XY Vás všetkých srdečne pozývajú na Slovak garden party" ak to má byť pri bazéne alebo " Chcete sa poriadne a zadarmo najest . Tak svadobná hostina je ideálna príležitosť. Tešíme sa na Vás " alebo " Chcete sa poriadne napapat. Že áno. No tak sa určite stretneme pri svadobnom stole"... alebo... no musim trošku porozmyšlať a keď ma ešte niečo napadne dam ti vedieť :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Caute babizne, my sme sa tiez rozhodli pre nieco netradicne a hlavne vtipne. Mame super oznamka, inspirovane strankou svadbainak a robil nam ich kamarat grafik a na pozvanke k stolu mame "Srdecne Vas pozyvame k svadobnemu stolu, sami to vsetko nezjeme"
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Ahojte babenky. Dnes som tu prvý krát. Práve som zrýmovala nejaký veršík na pozvánku. Tak čujte. Budeme radi, ak k svadobnému stolu zasadnete a za dobrým jedlom si spolu s nami pohárom vínka pripijete.
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali / .......... a srdecne Vas zveme, tam kde spolu vsetko zjeme ! :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
A co toto: "Po obrade nasleduje jedlo, pitie, hostina, na ktoru vas pozyva cela nasa rodina" :-)
Odpovedať
ahojte, my mame: Po svadobnom obrade sa bude konat hostina, na ktoru Vas pozyva cela nasa rodina
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
O 22:00 v náš svadobný deň ťa radi privítame a spolu s tebou sa zabavíme. Čosi spolu podskočíme a o svadobnú slivovicu sa podelíme. DOBRE?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?