Svadobné oznámenia s fotkou verzus bez fotky

Ahojte, aké si chcete dať robiť svadobné oznámenia? S fotkou alebo bez? Máme šikovného človeka čo nám oznámenie vyrobí, ale neviem sa rozhodnúť aké chcem :) Fotografka nám ponúkla aj predsvadobné fotenie a tak by sme mali aj pekné fotky na oznamko, ale stále sa mi tie bez fotky zdajú byť také diskrétnejšie. Aký máte na to názor?
Odpovedať
ja preferujem oznamenia bez fotky. Je to cistejsie, elegantnejsie. Tie s fotkou vedia dopadnut katastrofalne - najma ak si niekto k takej udalosti ako svadba da fotku v teplakoch... Ale kazdy nech si da k svojej svadbe to, co sa mu paci.
Odpovedať
my tiež chceme bez...
Odpovedať
@iamhappy ono ja sa nebojím že by to dopadlo katastrofálne.. videla som jej prácu, aj tu na ms má myslím svoje vlastné oznámenie ktoré robila tiež ona.. len stále neviem čo spraviť :) na jedej strane sa mi tie s fotkou zdajú byť také milšie, originálnejšie..ale zase tie textové vedia byť krásne elegantné
Odpovedať
Profilova fotka
Zo skusenosti radim tiez, ist do oznameni bez fotografie. Su elegantnejsie. Problem moze nastat aj pri zlej kvalite fotky, to moze pokazit cely dojem.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, oznamenia s fotografiou dodavaju jedinecnost a prostrednictovm vyrazu a momentu, ktory fotografia zachycuje, mozte lahko preniest dane emocie na prijemcov. Niektori nasi zakaznici, ak sa nevedia rozhodnut medzi viacerymi oznameniami, tak si nechaju vyrobit aj dva typy. Mozno je to cesta aj pre vas :)
Odpovedať
Profilova fotka
oznamka s fotkou su podla mna tie maturitne tieto by mali byt pekne,jednoduche a elegantne
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?