Ručné svadobné oznámenie s čipkou a mašľou

Ahojte kočky, súrne naháňame svadobné oznámenie, ktoré by nevyšlo "mailand", ale bolo by pekné.. Strašne sa mi páči na oznámení čipka a mašľa, najlepšie by to bolo ladiť do mentolova... Už som písala pár ľuďom, ale nemajú teraz čas, až v septembri, polovičke augusta a to už bude neskoro pre nás... Kto Vám robil oznámenia, prípadne nepoznáte niekoho šikovného? za rady ďakujem ;-) Prikladám aj fotky, ako si to predstavujem približne :-)
Odpovedať
@verosika a ty by si si to nezvladla sama urobit? My sme si robili tiez len taketo obycajne oznamenia a pomahali mi s tym kamaratky a sestry
Odpovedať
@1fifinka1 joooj, to by bolo skvelé a krásne, ale som absolútny antitalent na hocičo takéto a nemam ani čas teraz :-(
Odpovedať
opýtaj sa kamarátok, ktorá by bola ochotná a šikovná s prstami, popozeraj dobré papiernictvá (pirex, ševt, párty tovar, a pod. ) aké papiere majú podľa tvojich predstáv, dobrú galantérku kde majú výber krajky a saténové stuhy. ja síce nie som výrobca, ale takéto by sa dali dobre urobiť, tak verím že niekto šikovný z tvojho okolia sa nájde.
Odpovedať
Ja som ich robila sama. Tu mi nejaká šikovnica poradila, že ak budem lepiť papier, mám používať obojstranku v žiadnom prípade nie iné lepidlo. Bolo to super, vyzerali výborne a ten pocit, keď ich chválili, že aké sú pekné.
Odpovedať
Profilova fotka
@verosika Keď chceš, ja ti spravím také aké by si si želala :-)
Odpovedať
@cacianka @zaza_angelos @ dena19 kocky dakujem, uz ich mame aj doma, nie je tam cipka, ale som velmi spokojna... keby bolo viac casu, tak by som sa s tym aj ja pomaly pobavila, ale akosi to na nas pada z kazdej strany :-(
Odpovedať
@verosika a ja ťa hneď otravujem, zbieram totiž svad, oznámenia viac ako 20 rokov, mám ich asi 16 000 ks a tak by mi aj tvoje urobilo radosť a rozšírilo zbierku. v tomto období s mi veľmi ťažko zháňa, nikto nechápe zberateľskú záľubu, málokto je ochotný venovať trochu času iným ľuďom a urobiť radosť. ak by ti nejaké zostalo, prípadne aj 2-3 ks, prosím nevyhoď , jedno pre mňa a ostatné by som použila na výmenu s kamoškami čo zháňajú inde. takže peknú a vydarenú svadbu a krásny spoločný život. PS. daj foto SO v tejto sekcii do témy "ukážte svoje SO"
Odpovedať
@cacianka este ich nemáme všetky porozdavane, a neobjednavali sme moc naviac, takze zatiaľ to vyzerá, že ostane len jedno, ktoré by sme si radi nechali, ale ak by náhodou ostali dve, tak sa ozvem ;-)
Odpovedať
@cacianka ahoj ja ti rada poslem nase, ak mas zaujem. napis mi spravu a dohodneme sa. :-)
Odpovedať
@relaxx11 to by si bola zlatá, posledné roky sa mi veľmi ťažko zháňajú nové prírastky, tak by si ma veľmi potešila.
Odpovedať
Napíš mi prosím adresu,dnes idem na poštu. Ak to stihneš do tej 17:00 ešte dnes odíde.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@dena19 ahoj mne by sa tiez take oznamenia pacili..robis ich doma s tou maslicko cipkou atd??
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@dasenka7 áno, spravím ti ich ak by si chcela :-)
Odpovedať
@dena19 a čo by šli??
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?