Pozvánka pre družičku - svedkyňu

Nevesty, poraďte mi, či ste mali niektorá už alebo ste videli vtipné pozvanie pre svedkyňu alebo družičku. Ja sa neviem rozhodnúť medzi vtipnejšou verziou ku ktorej mám trošku bližšie, lebo mi je taká osobnejšia, trefnejšia pre nás dve alebo takou tou klasikou čo má takmer každá na pozvánke :-) Neviem či to poňať skôr takou veselšou formou aby sme sa nerozplakali náhodou ani jedna, alebo fakt radšej taká formalita =-)
Odpovedať
Ja som davala pernikovu kazetu :)
Odpovedať
Pekné, kreatívne ;-) Ja nemám družičky, mám len svedkyňu, a budem jej dávať takéto pozvanie, alebo ako to nazvať, len som sa nevedela rozhodnúť medzi vtipnejšou formou alebo klasikou.. Vyhrala vtipnejšia ;-)
Odpovedať
@biankasir pokial niesi suchar,tak urcite je lepsie vsetko vtipnejsie.Ja som druzicky mala 2 male dievcata a tie mali tiez ako svedkyna na vyber len ano jasne a hej🤣🤣🤣
Odpovedať
:-D :-D Hej vybrala som tú "vtipnejšiu" verziu, nemusí byť všetko len vážne
Odpovedať
Profilova fotka
zvolila by som tu druha basnicka. ta je uplne super:):)
Odpovedať
Ďakujeeeeeeeeeeeeeem ♥ Vybrala som aj ja tú druhú, už ju mám aj vytlačenú ☺
Odpovedať
Profilova fotka
Super si vybrala, tá druhá je bohová :-) :-)
Odpovedať
@qtheresa Ďakujem :-D :-)
Odpovedať
taketo pozvanky sa musia davat druzickam??
Odpovedať
@hannaha040 Nič nemusíš, len to čo chceš môžeš.... Ja nemám družičky, ja mám len svedkyňu, a videla som to tu niekde, páčilo sa mi to a tak som si vyrobila jedno pre ňu :-)
Odpovedať
@biankasir fu, tak to som rada. hned som kludnejsia, lebo na taketo veci vobec nie som :-|
Odpovedať
Neboj nič :-) Hlavne si urob všetko tak, ako sa Tebe a ženíchovi páči, je to len o Vás dvoch ♥
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahoj dievčence, našla som túto tému a zaujala ma. chcela by som Vás poprosiť, či by ste mi nemohli poslať svoje (ale aj cudzie nepotrebné oznámenia) a hlavne takúto pozvánku pre družičku. Zbieram svadobné oznámenia a rôzne tlačoviny ku svadbe a takéto pozvanie mi chýba, nemám ani nič podobné vo svojej zbierke. Ďakujem za pochopenie PS. mám asi 16 000 SO + pár stoviek iných tlačovín
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?