Požiadavka ohľadom kvetov v svadobnom oznámení

Profilova fotka
ahojte nevesty :) davali ste si niekto do svadobneho oznamenia, ze chcete jeden isty druh kvetov - kvoli vyzdobe? a ak ano, ako ste to formulovali? vraj sa to robi,ale netusim ako to oznamit aby to vyznelo slusne ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
akoze ocakavas ze dostanete kytice a tie potom chcete umiestnit do saly a chcete aby vam tam ladili s vyzdobou? spravne som pochopila?
Odpovedať
Profilova fotka
ja som práve naopak väčšine hostí povedala, že nechcem, aby nosili kvety na obrad....komplet kvetinovú výzdobu sály som mala zabezpečenú a keďže nemám doma vaňu, netušila som, kam by som po svadbe všetky tie kvety doma dala:-/
Odpovedať
Ja som to tak mala :-) Ale povodne vobec nie kvoli vyzdobe. Len som nechcela kytice, ktore stoja vela a preziju kratko. Bolo mi luto takeho mnozstva kvetov. A kedze milujem tulipany, napisala som, ze chcem iba jeden tulipan. Neskor mi napadlo, ze mozem tie kvietky vyuzit aj vo vyzdobe. Takze som na stoly pre hosti dala biele tulipany a na hlavny stol pestrofarebne tulipany od hosti. Pripadalo mi to ako mila symbolika. Ale potrebujes na to ochotne kamosky, aby ti to tam odniesli a naaranzovali pocas gratulacii alebo presunu :-) No a formulovat to mozes napriklad "nevestu potesi jedna ruzicka" a pod. My sme to mali na pozvanke uplne dole mensim pismom a formulovane dost jasne :-D Ale vedeli sme, koho pozyvame a ladilo nam to s tonom oznamka, takze to nebolo nezdvorile. Inak, aj tak sa nasli ludia, co priniesli kyticu z uplne inych kvetov :-)
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem, moja predstava od zaciatku bola usetrit na vyzdobe, kedze mame malu svadbu nepotrebujem vela vyzdoby,tak som sa rozhodla,ze vyuzijem kvietky od ludi, kt nam pridu pogratulovat :-) dobry napad s tym,ze ,,nevestu potesi bla bla ,, dakujem za radu. ;-)
Odpovedať
@najna ahoj ja ako casty host ti poviem, ze mi kupujeme kytice stylom, vbehnem do kvetinarstva, pozriem na hotove kytice , najdem vyhovujucu cenu a utekame... takze na jeden druh velmi nespoliehaj
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?