Poraďte šablónu na svadobné oznámenie

Profilova fotka
Dievcata, prosim, mate niektora sablonu v nejakom programe, napriklad worde, na svadobne oznamko, kde prepisem len mena, a text, a dam to tlacit? najlepsie nieco jednoduche, bez foto, moze byt aj ciernobiele kludne...velmi by mi to pomohlo, pretoze nasa graficka sa na nas vy... a uz sme mali posielat....... Dakujem... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, ja mam take 2 ramčeky čo som chcela použiť, je to ako JPG tušim, ale to si len prilepiš do wordu a povpisuješ text ;) napiš mi mail do IP a pošlem ti to ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@j_ank_a zdravím pokiaľ potrebujete návrh, urobím vám, keď mi pošlete údaje
Odpovedať
Profilova fotka
@jamaps a kolko ma to bude stat??? a spravite mi taky, aby som bola schopna si ho doma svojpomocne vytlacit???
Odpovedať
Profilova fotka
@j_ank_a skúste pozrieť či sa vám nepáči niečo odomňa a do toho vám vložím vaše údaje, aby som nemusel veľa špekulovať a budete to mať tentokrát grátis.
Odpovedať
Profilova fotka
@jamaps a poslete mi to v takom programe, aby sa mi to dalo tlacit doma??? rada by som nieco cierno-biele, aby som to mohla tlacit na cerveny papier... a spravite mi k tomu aj pozvanky k stolu prosim?? no idem to pokukat, co ponukate... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@j_ank_a ahoj, obidve som robila ja, su to originaly :) ak chces, mohla by som sa ti s tym pohrat zadarmo :) je to moje hobby, aj nam som to robila ja :) mam vselijake super fonty :)
Odpovedať
Profilova fotka
@j_ank_a ak to neni podla tvojho vkusu, tak nic :) ale ja neznasam prepchate oznamka s versikmi typu - spoločnou cestou ist a fotkami, holubicami a este aj prstenmi k tomu ...ale kazdy ma iny vkus, tak som aspon ponukla pomoc :)
Odpovedať
Profilova fotka
@tomiholjubavi ale ved aj ty tam mas velmi dlhy citat... :D inak, tieto su tiez pekne, ale chcela by som nieco jednoduche, najlepsie ciernobiele, aby som to mohla doma tlacit sama... a este lepsi by bol obdlznikovy tvar, ale nie horizontalne, ale vertikalne... mala by si aj take nieco?? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@j_ank_a no ved, prave preto ze mame dlhy citat mame uz len jednoduche oznamko...podla mojho vkusu je to tak vyvazene...mne sa nepacia oznamka kde je aj dlhy citat, aj fotka, aj ozdobena podloha a este dake kvetovane vzory k tomu a figura nevesty so zenichom a vsetko dokopy...ja mam len to co som si robila pre seba, ked sme vyberali, nie som ziadny grafik, len sa rada zabavam s podobnymi vecami :) neviem ci by ciernobiele bolo pekne, podla mna by to bolo ako parte...
Odpovedať
Profilova fotka
@tomiholjubavi jaaaaaaj, ja som ta zle pochopila, pretoze ten citat, spolocnou cestou ist mame aj my, a mne sa veru paci... oznamko k nemu chceme naozaj len jednoduche.. a ciernobiele preto, pretoze sa bude podlepovat cervenym papierom, ako ramcek, neviem ci chapes... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@j_ank_a chapem :) ked som videla ten vers prvy raz, tak aj mne sa pacil...ale ako sa zacali vydavat kamaratky jedna za druhou, mala ho skoro kazda...fakt...z 20tich co sa vydavali ho malo mozno 17 bab...tolko krat som ho videla, az sa mi zgycovatel...ale ked sa vam paci, tak nie je o com :) to je asi to, ze je pekny, tak si ho dava vela bab a tym straca na ....co ja viem...zaujimavosti...vies co myslim?
Odpovedať
Profilova fotka
@tomiholjubavi no hej, paci... ;-) ale nakoniec bude mozno iny, ja neviem... :-D heh
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@j_ank_a ak sa vam paci, tak si ho dajte :-) nenechaj sa znechutit tym, ze som ho uz kopu razy videla...ja si tiez vzdycky dam len to co sa mi paci, bez ohladu na to, kto si co mysli :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?