Poraďte netradičný text na svadobné oznámenia

Ahojte! Chcela by som vas poprosit o nejaky pekny text na oznamko, ale nic "sladucke". Pekne, jemne a zaroven originalne, ine, nie tie klasicke basnicky. Budem tiez rada, ked ma mozno navediete na nejaku dobru stranku, pripadne date aj nejake ine tipy. Dakujem! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, ja som tiež dlho rozmýšlala...lebo sa mi tie otrepané "oznamujeme...." nepáčia. Takéto sme mali oznamko: Renko! Počkaj ma 15.októbra 2005 o 15,00 hod. v rímsko-katolíckom kostole vo Veľkom Mederi. Tá v bielych šatách budem ja ;-) Lenka ...aj tak som nemala biele hi-hi!!!
Odpovedať
Jej, pekne a hlavne ine. :-) ja vsak tiez nebudem mat biele saty... ;-) Kocky rada uvitam aj ine tipy. P. S. - Lenka, mas inak nadherne fotky. Bola si podla mna jednou z najkrajsich neviest na tejto stranke, hned po dudulke. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Juuj, ďakujem! Držím Ti palce, ja budem mať narodky 23.6.2006, no a 24.6.vám budem držať palce! Pripijem si aj na vaše zdravie, dufam, že mi ešte niečo v po piatku ostane :-D . Počasie bude určite super, tak hor sa do príprav :-) . To bude za-báva gradóvať...ta od Prešova... Ta my sme mali Košičanov na svadbe už od piatku do nedele. (manžel je z východu, pozn.redaktora)
Odpovedať
leniko naozaj originalny text, klobuk dolu ;-) katyka skus pozriet tieto temy http://www.mojasvadba.sk/forum/index....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
Profilova fotka
kočky nemate niečo nove čo sa týka textov na SO ???
Odpovedať
Ježkove oči, oni sa berú! http://www.facebook.com/photo.php?fbi...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Ahojte.Chcela by som sa vás opýtat,či nepozná niekto nejaké vtipné netradičné svadobné oznámie.Raz som niekde našla jedno,kde pod oznámením bolo PS: a v nom bolo niečo v tom zmysle,že namiesto kvetov nech im kúpia žreby.Nevie niekto o tom oznámení,kde by som niečo také,alebo podobne našla.Ďakujem
Odpovedať
@shania283 ahoj nenašla si niekde text o žreboch
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
miesto kvietku kupte radsej stieratelny los chceme zotriet, vyhrat a ist na rhodos
Odpovedať
Profilova fotka
Co tak nieco taketo vtipne? http://www.mojasvadba.sk/catalog/vend... Viac netradicnych oznameni najdete na nasej stranke, alebo v mojom profile.
Odpovedať
Profilova fotka
@leniko nad tymto uvazujeme aj my x-)
Odpovedať
Profilova fotka
my mame jednoduchy text, ktory som vymyslela ja, aj ked pochybujem, ze to mame ako prvi :) " ... z Ja a Ty budeme MY"
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 1 roku
Neviete kam sa pise: namiesto kvietkov kupte radsej stieratelny los,chceme zotriet,vyhrat a ist na Rhodos? Chceme to adresovat aj tym,co nepojdu na svadbu a pridu gratulovat len do kostola.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali takto ale to je asi skorej romantické ako netradičné :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?