Poraďte font na ozdobné písmo na oznámenie

Profilova fotka
Ahoj, pozerala som predošlé fóra, ale vôbec som sa nedočítala odpovedi. Hľadám font na ozdobné písmo na svadobné oznámenie, ale také, ktoré mi prepíše aj mäkčene. Vôbec nič také nemôžem nájsť. Stiahla som si nejaký "parisienne", pretože na tej stránke som si mohla vyskúšať, že to napísalo aj diakritiku, ale keď som ho použila, tak už len znaky bez dĺžňov a mäkčeňov. Hľadám niečo v štýle ako na priložených obrázkoch.
Odpovedať
Profilova fotka
@renya3 Poznám jednu stránku, kde sú rôzne typy písma: http://www.dafont.com/ Kamoška mi robila svadobné menovky a tam sme našli písmo, ktoré sa mi páčilo. Lenže mäkčene a dĺžne musela dopisovať/dokresľovať manuálne - robila to vo všetko Photoshope. Každopádne to nie sú veľké úpravy a keď sa to vytlačí, ani nespoznáš rozdiel :-)
Odpovedať
@miriama_dzvonikova tak keď si ich má manuálne dopisovať tak je úplne jedno cez čo si vytvorí v podstate ten základ bez mäkčeňov a bez dĺžňov :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@dobrotkova_mata Tak to teda áno, ponuka písem je obmedzená... Hlavne pre taký ťažký jazyk aký je slovenčina. Možno však nájde nejaký vhodnejší typ písma medzi tými, čo som jej poslala (alebo iné baby).
Odpovedať
@miriama_dzvonikova alebo sa zmieri s tým, že proste budú mať mená bez dĺžňov a mäkčeňov - s čím osobne ja by som asi mala celkom dosť veľký problém sa zmieriť :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@dobrotkova_mata No práve, ja by som sa s tým tiež nezmierila. Upravila som si to nakoniec vo Photoshope.
Odpovedať
Ja si myslím že by bolo dobré vybrať iné písmo. Pretože tiež sa mi zdá potom pracnejšie to vo photoshope dokresľovať. A zasa mať to bez toho to nie je úplne to čo by som od svadobných oznámení chcela :-D Takže musíme sa prispôsobiť tým, písmam čo sú na slovenčinu prispôsobené _:-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?