Písmenká na oznámenia

Profilova fotka
Ahojte dievčatá, potrebovala by som radu. Neviem sa nijakým spôsobom dopátrať k písmenkám, ktoré by som rada použila na svadobné oznámenia. Nenašla som ich na nete v ponuke ani si neviem rady s tým, ako by som ich mohla vyrobiť. Prosím o každý nápad, ktorý vám napadne, alebo skúsenosť.. Veľmi ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
http://m.aliexpress.com/item/32296192... http://m.aliexpress.com/item/32225738... http://m.aliexpress.com/item/17625401... http://m.aliexpress.com/item/32362901... http://m.aliexpress.com/item/32250667... http://m.aliexpress.com/item/54882898... Skus popozerat pripadne preklikaj co sa ti paci :) Hladala som v google "ribbon letter sliders"
Odpovedať
No tak to si si dala teda ťažkú úlohu :) Je to krásne, no mňa osobne napadá len pár možností ako sa tomuto priblížiť, ale to fakt len z diaľky :) Jednou je písmenká objednať napr. z Aliexpresu, ale tam je otázne, či by sa ti podarilo s predajcom dohodnúť aby ti predal len tebou zvolené písmená, lebo inak posielajú po 5 ks z každého písmená abecedy. Ale pozerám že písmenká majú aj svoje kódy a majú aj &, tak možno by sa dalo a potom by si tie písmená lepila na oznámenia, alebo priamo na stuhu. http://www.aliexpress.com/item/Hot-se... Na slovensku čo sa predávajú písmenkové komponenty na náramky, ale tie majú obvykle očká na zavesenie a vyšlo by to draho, tak to ti asi nepomôže :/ http://www.epastell.sk/ep/eshop/19-1-... Ďalšia možnosť je, že si kúpiš hárok pekného perleťového tvrdšieho papiera a naň si vytlačíš obrysy písmen a bude vystrihovať :/ Ale napr. pri znaku & si to teda neviem predstaviť .... Poslednou možnosťou je zistiť priamo kto robil oznámenie na tvojom obrázku a objednať.
Odpovedať
Profilova fotka
Hííí baby veľmi ďakujem! S týmto čo ste mi ukázali určite niečo vymyslím. Z hľadiska istoty sa mi najviac páči tá slovenská stránka, ani by mi možno nevadilo že majú očká, s tým by som si poradila, horšie je to, že nemajú písmeno M a akurát ich potrebujem 2 :-D .. ale niečo premyslím. Ešte raz vám ďakujem!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?