Papier na oznámenie

Ahojte, tak už aj na nás došlo, text oznámenia sme vybrali a teraz hor sa do kupovania papierov na oznámenie. Zatiaľ sa spolieham na Fax Copy, ale ak máte iné typy v KE alebo SNV, kde by to bolo cenovo výhodnejšie budem len rada :-) ďakujem
Odpovedať
@missy89 Ahoj pozri si, podobne temy na moja svadba. Napr. http://www.mojasvadba.sk/forum/svadob... http://www.mojasvadba.sk/forum/svadob... http://www.mojasvadba.sk/forum/svadob... http://www.mojasvadba.sk/forum/svadob... http://www.mojasvadba.sk/forum/svadob... A tak dalej treba sa pohrabat vo fore, je tam toho vela. Ale najviac odporucaju Sevt, fax copy, eshopy, da vinci ( ale ten je drahy podla mna a ja som tam nic nenasla). Dnes idem hladat, tak ti potom dam vediet. :)
Odpovedať
@mmmiroslava Ďakujem Ti :-) Nemala som čas sa pohrabať vo fóre, lebo som v práci, tak tu vždy zakuknem len cez prestávku. Ale zajtra by som už chcela kupovať, tak potrebujem vedieť či SNV alebo KE :-)
Odpovedať
@mmmiroslava ako si včera dopadla? :-) Našla si čo si hľadala?
Odpovedať
@missy89 Nedopadla som vobec slavne. V sevte nemaju absolutne nic, do fax copy som sa nedostala kedze tam kde bolo je to zrusene. Ja som bola v BA, ale kamoska co jej pripravujem oznamenia ma za uz ccochvila svadbu a v KE nic nenasla. Idem asi cez eshopy objednavat, este skusim ten fax copy. Ale som velmi bezradna. Kedze som myslela ze to pokupujem v obchodoch. Eshopy sice maju vsetko co potrebujem. No nie vsetko na jednej stranke. Tak je to trojite postovne. Daj vediet ci si pochodila vo fax copy. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@mmmiroslava No ja som nakupila, ale predstavovala som si iny odtien... Vo Fax Copy maju vzorkovnik s 13 farbami, z toho jedna je ruzova, jedna je zlata, potom siva, este 1-2 take perletove a zvysok biele. Cize nic moc. Ale nevravim, ze vo vacsom meste to nebude lepsie. Ja som bola v SNV. Ale najvacsi problem nastal, ked som potrebovala doladit k farbe, kt. som si vybrala stuhu- ked som uz nieco vybrala, tak nemali dost metrov :-/ Takze ides objednavat, alebo este skusis nejaky kamenny obchod?
Odpovedať
@missy89 idem este dnes skusit co mi poradili znamy take vacsie papiernictvo a to fax copy co je najvacsie v BA a ked nekupim dnes musim uz objednat. :-D Sak mam uz malo casu :-D
Odpovedať
@mmmiroslava Tak budem drzat prsty, aby si nieco nasla :-) A kamoska ma kedy svadbu?
Odpovedať
@missy89 TAk nasla som nakoniec v Rakusku. :) Kamoska ma svadbu koncom septembra. :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?