Oznámenie zásnub a svadby vo firme. Ako na to?

Profilova fotka
ahojte! ja viem ze je to pre vela z vas asi blbost riesit no zaujmalo by ma ako ste to riesili v praci. u mna velmi necakaju ze sa vydam. pracujem v zahranici, sme cca. 10 ludi vo firme. nehovorime si zrovna sukromne veci -ako s kym teda. ak ste oznamili ze ste sa zasnubili aj ste nieco firme doniesli? alebo ste ich niekam pozvali? alebo az po svadbe? dik za vase odpovede :)
Odpovedať
@vianocnystromcek ahoj, ak si nie ste blizki, tak im nic hovorit nemusis Ak mas zasnubny prsten, zbadaju to aj sami, ak nie, mozes to normalne spomenut medzi recou Ak sa nebavite vobec, tak neviem, preco by taku osobnu vec mali vediet Zakusky a pozvanie- neviem, kde si, ale ja mam pocit ze to sa nerobi ani na Slovensku Oslavuje sa predsa s kamaratmi a rodinou...ci sa mylim? Preco by si im ty mala nieco nosit alebo ich pozyvat? To by ti aj oni mali potom dat zasnubne dary... Tiez som zvedava na ostatne nazory...a daj vediet ako si to vyriesila
Odpovedať
Profilova fotka
@candyfloss ahoj :) no prsten nosim ale ja mam dva take a nejako tu nikoho nic nenapada :D ja zijem vo viedni uz dlhe roky, sme malicka firma, cca 8-10 ludi no ludia tu zvyknu bud kraviny hovorit alebo nepovedia nic - ako kto. ja sa obavam takych reci ze ked to poviem ze: aha a uz pride babo atd...to neznasam lebo automaticky ma napadne no super...a uz si budu nahradu hladat a tak. co este nechcem aby spekulovali proste :) inak ich na svadbu jasne ze nepozvem...mam sice kolegynu ktoru by som aj pozvala, lenze ona sa tam bude nudit kedze svadba je na slovensku :
Odpovedať
@vianocnystromcek tak im teda nepovedz nic, ak si myslis, ze by hlavne nadriadeni tak zmyslali a kolegyni, ak by si ju pozyvala, staci povedat 3-4 mesiace pred svadbou, alebo aj skor a ju poprosit, nech sa o tom nezmienuje v praci; myslim, ze je to normalne, nie je predsa tvojou povinnostou to hovorit, ak ti to nie je po voli co sa tyka nudy na svadbe: ak ti naozaj zalezi, aby kolegyna bola na svadbe, a vyslo by vam to z rozpoctu, pozvi ju +1 = nech si privedie partnera ci kamaratku, brata/sestru; ak sa chce bavit, vo dvojici sa vyblazni aj keby okrem nevesty nikoho nepoznala....ak vam to nevychadza, aj tak by som ju pozvala a nech ona uvazi, ci sa bude citit dobre aj sama, pripadne by som jej 'priradila' spolocnika/kov zo svadobnych hosti, ktori sa jej budu venovat a povedala jej o tom dopredu (ze bude pri stole s mladymi ludmi ktori napr. hovoria jej recou alebo tak).....
Odpovedať
Profilova fotka
@candyfloss niektore z vas su tu fakt jak poklad :) dik za odpoved ;-) uvidim este....to sa meni dennodenne tie veci zatim:)
Odpovedať
@vianocnystromcek drzim palce nech je vsetko podla predstav ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@candyfloss aaaa co :) bude to super tak ci onak :D
Odpovedať
ja som v praci zasnuby neoznamovala, sami si vsimli prsten..... a o svadbe som ich tez neinformovala, kedze som nikoho z nich na nu nepozyvala, len som potom odniesla kolace do prace.... ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?